BARCELONA - ZIMSKI PRAZNICI - 4 dana

FIRST MINUTE
 • Putovanje u Barcelonu
 • Putovanje u Barcelonu
CIJENA OD:2.190kn

Program putovanja

Putovanje Barcelona - zimski praznici 4 dana avionom 04.01.-07.01.2018.

1. dan, ZAGREB – BARCELONA
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera Informacija u 13:30. Podjela putne dokumentacije te let za Barcelonu u 15:20. Slijetanje u Barcelonu u 17:30. Nakon obavljanja pograničnih formalnosti vožnja autobusom i panoramski razgled grada: Avenija Diagonal, najvažnija ulica koja dijeli Barcelonu na istočni i zapadni dio, Now Camp, Plaza Espana, Pueblo Espanol, Monjuic- olimpijski stadion, Plaza Catalunya- središnji gradski trg, točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”, neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga, a jedna od najznamenitijih kojom prolazimo je i Paseo de Gracia gdje se nalaze fascinantne Gaudijeve kuće Casa Batlo i Casa Mila... Dolazak u hotel. Prijava i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice do centra grada. Nakon orijentacionog razgleda slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, BARCELONA
Nakon doručka, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice: Plaza Catalunia, Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi sa spletom uskih krivudavih uličica i katedralom iz 14. i 15. stoljeća, sjajnim primjerom katalonske gotike, prošetat ćemo Ramblom, najživljom gradskom avenijom, zajedno ćemo posjetiti živopisnu gradsku tržnicu „La Boquería“ poznatu po bogatoj ponudi lokalnih proizvoda, smještenu na Rambli. Prošetat ćemo do Kolumbova spomenika koji je visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike. Slobodno vrijeme. Svakako preporučamo posjet jednom od najvećih europskih Akvarija. U poslijepodnevnim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Španjolsko selo (Pueblo Español), gdje se na 49 000 m2 nalaze replike svih najpoznatijih građevina i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu « Magične fontane », čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Noćenje.

3. dan, BARCELONA – (FAKULTATIVNI IZLET "FIGUERAS - GIRONA") - BARCELONA
Doručak. Predlažemo prijavu na fakultativni izlet Figueras – Girona. Figueras je rodno mjesto glasovitog Salvadora Dalija, jednog od najpoznatijih španjolskih slikara 20. stoljeća. U njegovu je rodnom mjestu otvoren muzej koji je drugi najposjećeniji muzej u Španjolskoj, originalno mjesto kakav je bio i umjetnik sâm. Salvador Dali utemeljitelj je zaklade koja se brine o tome da sva njegova djela budu prikazana na poseban način i na posebnom mjestu, a oslikani stropovi i trodimenzionalni izlošci svjedoče o njegovoj genijalnosti. Nakon kraćeg slobodnog vremena u Figuerasu za šetnju, kavu i slično, odlazak prema Gironi, jednom od najvažnijih katalonskih gradova: šetnja povijesnim centrom koji uključuje katedralu i „židovsku četvrt“, kao i mostove na rijeci Onyar. Povratak u Barcelonu u poslijepodnevnim satima. Ako ostajete u Barceloni predlažemo posjet centru Mare Magnum s mnogobrojnim dućanima i restoranima; tu se nalazi Pomorski muzej i jedan od najvećih Aquarija u Europi, posjetite stadion Camp Nou ili prošetajte do slikovitog “španjolskog sela” Poble Espanyol, gdje se nalaze replike svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. Navečer mogućnost odlaska na flamenco. Noćenje.

4. dan, BARCELONA – MONTSERAT (FAKULTATIVNO) - ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Doručak. Predlažemo (uz doplatu) poludnevni izlet do veličanstvenog Montserata, najvećeg katalonskog svetišta koji se smjestio u masivu „ nazubljene planine“. U benediktinskom samostanu nalazi poznati kip „ Crne gospe „ koju je papa Leu XIII proglasio arijansko svetište Montserrat, sveticom zaštitnicom Katalonije. Povratak u Barcelonu te transfer u zračnu luku. Za one koji ostaju u Barceloni preporučujemo individualan posjet Picassovom muzeju, smještenom u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni ili fondaciji Joana Miróa, koja se nalazi na Montjüicu- olimpijskom brdu nakon čega predlažemo vožnju žičarom do luke pri čemu možete uživati u prekrasnoj panorami na grad. Za sve one koji se žele opustiti tu je predivna Barceloneta gdje možete uživati u fantastičnoj atmosferi. U dogovoreno vrijeme transfer do zračne luke. Prijava na direktan let za Zagreb. Polazak za Zagreb u 18:20. Dolazak u Zagreb u 20:20.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 2.390 kn
First minute: 2.190 kn 
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe po osobi: 1.190 kn


Minimalni broj putnika: 20

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Vremena leta:
OU 374  14DEC  ZAGBCN        1520 1725  
OU 375  17DEC  BCNZAG        1840 2040 

Vrijednost više: hotel u strogom centru grada!

Cijene putovanja

Datum polaska:
04.01.2018
Datum povratka:
07.01.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
2.190 kn
Boravak:
4 dana
FIRST MINUTE
Šifra: D02
 POŠALJI UPIT ZA 04.01.
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • povratni prijevoz zrakoplovom iz Zagreba do Barcelone,
 • smještaj u hotelu 3* u STROGOM CENTRU grada na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • transfer od/do zračne luke u Barceloni
 • razglede prema programu
 • licenciranog pratitelja putovanja za vrijeme putovanja
 • pripremu i organizaciju putovanja te jamčevno osiguranje

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 1.190 kn (podložno promjeni do dana izdavanja karata)
 • boravišnu/turističku pristojbi – 1 € po osobi/noćenju
 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 990 kn
 • doplata za hotel 4* u blizini 250 kn
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
 • putno osiguranje


Fakultativna ponuda:
- Poludnevni izlet Montserrat: 380 kn ili 50 € ( minimalano 15 prijavljenih putnika, prijava u agenciji )
- fakultativni izleti: Figueras 490 kn (minimalno 15 prijavljenih - uključuje prijevoz, ulaznicu za Muzej Dali i pratitelja)
- Flamenco show uz večeru : 300 kn ili 40 €

Informativne cijene individualnih ulaznica (moguća promjena do datuma putovanja):
Pueblo Español: 13 Eur
Aquarium: 19 Eur
Sagrada Familia: 16 Eur
Casa Batlo:  18 Eur
Katedrala: 6,50 Eur
Muzej Picasso: 12 Eur
Camp Nou Muzej:  23 Eur

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT