BERLIN - 3 dana zrakoplovom

GARANTIRANO
CIJENA OD:1.290kn

Program putovanja

Putovanje Berlin 3 dana avionom 09.02.-11.02.2018.
GARANTIRANI POLAZAK

1. dan: ZAGREB – BERLIN
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija najkasnije 120 minuta prije leta. Let zrakoplovom TDR 228 u 8.00 sati za Berlin. Po dolasku u Berlin, u 9.45 sati, panoramski transfer do hotela i predaja prtljage na recepciji. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom. Razgled počinjemo s Reichstagom, nekad sjedište parlamenta do podmetnutog požara nacionalsocijalista 1933 godine ponovno je to postalo 1990 nakon ujedinjenja Njemačke. Nastavljamo do Brandenburških vrata, jednog od najpoznatijih simbola njemačke. pa preko Parisier platza, avenije Unter den Linden i Gendarmenmarkta do otoka muzeja i katedrale. Put nas dalje vodi do Alexanderplatza. Trg koji je prije II sv. rata određivao ritam grada, zadnjih desetak godina povratio je stari ugođaj. Na trgu se nalazi i čuveni Fernsehnturm, najviša građevina u Njemačkoj U okolici je smještena i četvrt Nikolaiviertel jedna od najstarijih u gradu, detaljno obnovljena krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća. Poslijepodne prijava u hotel. Večer slobodna za vlastite programe. Predlažemo večeru u hotelu (doplata) ili individualni odlazak do Hackescher četvrti, pune restorana i barova. Noćenje u hotelu.

2. dan: BERLIN – POTSDAM (doplata)
Nakon doručka predlažemo organizirani poludnevni izlet do obližnjeg Potsdama (doplata - trajanje oko 6 sati). Jedno od središta europskog prosvjetiteljstva može se podičiti parkom Sanssouci, kompleksom palača s prostranim perivojem pod zaštitom UNESCO-a. Za putnike koji ostaju u Berlinu predlažemo obilazak čuvene robne kuće KaDeWe, jedne od najvećih u svijetu i odlazak do dvorca Charlottenburg, najvećoj palači i jedinoj gradskoj carskoj rezidenciji. Osim navedenog svakako ističemo i mogućnost individualnog posjeta atrakciji Tropical Islands. Smještena u jednoj od najvećih svjetskih građevina bez potpornih stupova (inicijalno zamišljena kao dom zračnih brodova), na samo 60 km jugoistočno od Berlina, lako dostupna željeznicom, pruža pravi tropski ugođaj uz more, pješčane plaže i palme. Preporučamo cjelodnevni boravak i opuštanje u wellness centru! Večer slobodna za vlastito otkrivanje grada. Preporučamo večeru u hotelu (doplata). Noćenje u hotelu.

3. dan: BERLIN – ZAGREB
Nakon doručka odjava iz hotela. Prtljagu ostavljate na recepciji do transfera. Obići ćemo Checkpoint Charlie, najpoznatiji simbol podijeljenosti Njemačke nakon II sv. rata. Nastavljamo uz sjedište zloglasnog SS-a do Potsdamer Platza, trećeg i najmodernijeg centra Berlina do Tiergarten-a (sjećate se djece s kolodvora ZOO?) i Kaiser-Wilhelm Gedachtniskirche, vječnim podsjetnikom savezničkog bombardiranja. Prolazimo i avenijom Kurfürstendamm, centrom nekadašnjeg zapadnog Berlina. Mogućnost organiziranog ručka u pivnici (doplata). Povratak do hotela na transfer do zračne luke. Let zrakoplovom TDR231 u 16.00 sati za Zagreb. Dolazak u Zagreb se očekuje u 17.45 sati.

Cijena aranžmana po osobi: 1.490 kn
First minute cijena po osobi: 1.290 kn (do 28 dana prije putovanja ili popunjenja mjesta po ponudi)
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 990 kn

Najmanji broj putnika: 60

Popusti:
- 80% popusta za dijete do 2 god. bez ležaja
- 20% popusta za dijete od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju
- 10% popusta za osobe starije od 12 godina na pomoćnom ležaju.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane Republike Hrvatske viza za Njemačku nije potrebna, a za putovanje je dovoljna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Napomene:
Vremena letova na posebnim, charter, letovima podložna su promjeni i neposredno prije samog putovanja. Razgledi će biti prilagođeni. Putnici su dužni na licu mjesta platiti boravišnu pristojbu od cca 1,5 Eur po noći i osobi u dvokrevetnoj sobi i cca 2,8 Eur po noći i osobi u jednokrevetnoj sobi.

Direktnim charter letom iz Zagreba!

Cijene putovanja

Datum polaska:
09.02.2018
Datum povratka:
11.02.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
1.290 kn
Boravak:
3 dana
GARANTIRANO
FIRST MINUTE

Šifra: D22
 POŠALJI UPIT ZA 09.02.
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu
 • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4*
 • razgledi prema programu
 • pratitelja na putovanju
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 990 kn 
 • doplata za jednokrevetnu sobu 600 kn (obavezno sko osoba putuje sama)
 • doplata za 2 večere u hotelu 450 kn
 • doplata ručak u pivnici 200 kn
 • doplata za izlet u Potsdam 150 kn (bez ulaznice)
 • boravišna pristojba od cca 1,5 Eur po noći i osobi u dvokrevetnoj sobi i cca 2,8 Eur po noći i osobi u jednokrevetnoj sobi
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta)
 • karte za gradski prijevoz (plaćanje na licu mjesta)
 • putno osiguranje


Informativne cijene ulaznica:
- dvorac Charlotenburg 12 Eur
- dvorac Sanssouci 12 Eur
- karta za metro 2,70 Eur
- Tropical Islands od 42 Eur (djeca do 5 godina gratis) 

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT