CAPRI - 4 dana

POSEBAN ZRAKOPLOV

Program putovanja

Putovanje Capri 4 dana avionom
Polasci iz zračne luke Ljubljana: 28.10.2017.

1. DAN: ZAGREB/LJUBLJANA – NAPULJ – CAPRI 
Sastanak putnika na Autobusnom kolodvoru Zagreb i prijevoz do zračne luke u Ljubljani/Veneciji (po želji uz doplatu) ili dolazak u vlastitom aranžmanu. Prijava na let posebnim zrakoplovom prema Napulju. Po dolasku slijedi prijevoz do luke Molo Beverello i ukrcaj na brod prema Capriju. Po dolasku u Marinu Grande, slijedi prijevoz do hotela. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme i noćenje.

2. - 3. DAN: ODMOR – PO ŽELJI IZLET PO OTOKU 
Doručak. Dani su namijenjeni odmoru i uživanju u istraživanju otoka uskih i malih uličica, pastelnih kuća, šljunčanih plaža, kristalnog mora i ostalih znamenitosti. Njegova privlačnost bila je poznata i Rimljanima, car August i potom Tiberije ovdje su ljetovali, tj. provodili umirovljeničke dane. U drugoj polovici 19. stoljeća ovaj prelijepi otok bujne vegetacije postao je omiljeno odredište mnogih europskih umjetnika, književnika i slikara, a sredinom 20. stoljeća Capri se pretvara u najprivlačnije ljetovalište svjetskog jet-seta (npr. Capri je bio omiljeno mjesto za odmor Jackie Kennedy koja je na Capri često dolazila. Ljetovanja na Capriju ostavila su traga i u svjetskoj modi – poznate su capri sandale za koje je zaslužna upravo Jackie O., odnosno capri hlače koje je planetarno poznatima učinila legendarna holivudska kostimografkinja iz zlatne ere Hollywooda, Edith Head. „Dragulj Mediterana“, taj maleni otočić prepun pozitivne energije i danas je jedno od najpopularnijih mjesta za odmor na Mediteranu. Svojim ozračjem profinjenosti i bogatstva otok Capri izdvaja se među mnogima, a spektakularna je raskoš njegovog bilja, boja i mirisa! Poznati talijanski modni dvojac, Dolce i Gabbana, izjavili su na otoku tijekom svoje revije prije nekoliko godina: „Na Capriju žena ne živi sezone. Ona živi život, ljubav i strast.“ Cijeli otok obiluje bujnim zelenilom, raznobojnim cvijećem, brojnim puteljcima. Po želji možete se prijaviti na fakultativni izlet po otoku tijekom kojeg ćete razgledati mjesto Anacapri i Villu San Michele, jednu od najpoznatijih atrakcija na otoku koja oduševljava svakog posjetitelja zbog svojih lijepih vrtova i prekrasnih pogleda. Predlažemo i vožnju žičarom do vidikovca s kojeg se pruža izvrstan pogled na Faraglioni, 100 m visoke stijene u more, te odlazak do poznate Plave špilje. Noćenje.

4. DAN doručak CAPRI – NAPULJ – LJUBLJANA/ZAGREB
Doručak. Poslije doručka slobodno vrijeme za cappuccino i kupovinu posljednjih suvenira. Prijevoz do luke i brodom do Napulja. Transfer do zračne luke i let prema Ljubljani/Veneciji. Po dolasku mogućnost organiziranog transfera (uz doplatu) do Zagreba.

Cijena aranžmana po osobi – za min. 45 putnika: 3.490 kn
Doplata za manji broj putnika – min. 35 putnika: 230 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 870 kn

Cijena aranžmana po osobi / polazak 28.10. – za min. 45 putnika: 3.290 kn
Doplata za manji broj putnika – min. 35 putnika: 230 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 870 kn

Popust:
- dijete 2 do 12. god na dodatnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe -15 %.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT