DUBAI - 9 dana

GARANTIRANI POLAZAK 28.10.
  • Putovanje u Dubai avionom
  • Putovanje u Dubai avionom

Program putovanja

Putovanje u Dubai i Ras Al Khaimah 9 dana zrakoplovom 28.10.2017.
GARANTIRANI POLAZAK 28.10. – 04.11. 2017.

1. DAN: ZAGREB – ISTANBUL/DOHA 
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima kod šaltera informacija, prijava na let prema Istanbulu odnosno Dohi i dalje prema Dubaiju (predviđena vremena leta u nastavku).

2. DAN: DUBAI 
Dolazak u Dubai u jutarnjim satima, po dolasku slobodno vrijeme za osviježenje nakon čega slijedi razgled Dubaija. Vožnja do Perzijskog zaljeva i uživanje u pogledu na najpoznatiji i najljepši hotel na svijetu Burj Al Arab. Nakon fotografiranja znamenite bijele pješčane plaže Jumeirah, naš sljedeći cilj bit će fascinantni hotel Atlantis smješten na vrhu umjetnog otoka Deira. Razgled i vožnja umjetnim otokom Palm Deira na kojem su smještene brojne vile slavnih ličnosti. Put ćemo nastaviti do marine koja je izgrađena uz umjetni kanal, uz obalu Perzijskog zaljeva. Šetnja promenadom „The Walk“ koji se rasprostire uz prekrasnu pješčanu plažu dok se u pozadini naziru gradski neboderi. Za kraj dana ćemo se uspeti na najvišu zgradu na svijetu (po želji), na Burj Khalifu te obići jedan od najvećih svjetskih trgovačkih središta Dubai Mall. Prije povratka u hotel uživat ćemo u bojama magičnih fontana.

3. DAN: DUBAI ili PO ŽELJI IZLET U ABU DHABI 
Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na fakultativni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Arapskih Emirata i ujedno najveći emirat u kojem živi obitelj emira Al-Nahyan. Teško je za povjerovati da je na tom istom mjestu još prije 50 godina stajala samo tvrđava okružena skromnim selima i palmama. Zaustavit ćemo se kod prekrasne Velike džamije, najveće džamije na svijetu koju krase 83 kupole. Unutar nje nalazi se najveći perzijski tepih (razgled nije uvijek moguć). Zaustavljanje kod jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, poznatog Emirates hotela i u Heritage Villageu gdje se može vidjeti rekonstrukcija tradicionalnog sela u oazi. U povratku slijedi zaustavljanje kod Ferrari Worlda, najvećeg svjetskog natkrivenog zabavnog parka. Povratak u Dubai. Noćenje.

4. DAN: PO DUBAI ili FAKULTATIVNI IZLET JEEP SAFARI 
Slobodno vrijeme za opuštanje, samostalne aktivnosti i programe. Predlažemo shopping u trgovačkim centrima ili na tržnicama. U starom dijelu Dubaija nalaze se dvije zanimljive tržnice zlata i začina, a u novom dijelu trgovački centar Mall of the Emirates u kojem se nalazi i slavno natkriveno skijalište. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet - jeep safari s večerom. Očekuje vas prava adrenalinska zabava tijekom vožnje terenskim vozilima kroz zlatno-crvene pješčane dine. Prije večere u beduinskom kampu, mogućnost surfanja na dinama i jahanja deva. Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz dobru hranu, piće (uključeno u cijenu) i ples trbušnih plesačica uz ritmove beduinske glazbe (osim tijekom ramazana). Povratak u Dubai u večernjim satima. Noćenje.

5. - 8. DAN: DUBAI - ODMOR U RAS AL KHAIMAH-u 
Prijevoz do ljetovališta Ras Al Khaimah koji je od Dubaija udaljen svega 45 minuta vožnje. Idealan za odmor, krase ga veličanstveni krajolici i prekrasna obala, a pruža puno sunca i duge, bijele pješčane plaže. Smještaj u hotelu i odmor, kupanje u moru ili hotelskom bazenu. Mogućnost izleta u obližnju ili daljnju okolicu. 8. dan programa slijedi vožnja do zračne luke Dubai.

9. DAN: DUBAI - ISTANBUL odnosno DOHA - ZAGREB
Prijava na let prema Istanbulu odnosno Dohi te dalje prema Zagrebu. Završetak putovanja.


Cijena po osobi za polazak 28.10.
min. 25 osoba  8.150 kn
min. 15 osoba  8.690 kn

PREDVIĐENI SMJEŠTAJ:
DUBAI: Hotel Suba 4* ili sličan hotel
RAS AL KHAIMAH: Double Tree by Hilton

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za UAE nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. 

 

PREDVIĐENA VREMENA za polazak 28.10.
ZAGREB- DOHA  18:40 - 01.00+1
DOHA - DUBAI    02:30 – 04:40
DUBAI - DOHA    11:30 – 11:40
DOHA - ZAGREB 13:15 – 17:20

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT