DUBAI - 6 dana

 • Putovanje u Dubai avionom
CIJENA OD:5.990kn

Program putovanja

Putovanje Dubai 6 dana avionom 28.10., 05.12.2017.
GARANTIRANI POLAZAK 28.10.2017.

1. DAN / ZAGREB - DUBAI
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dubaiju na liniji EK 130 (Emirates) u 15:35 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.

2. DAN / DUBAI
Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaija. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao autohtonu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN / DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje u hotelu.

4. DAN / DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari (uz doplatu). Nezaboravna avanturistička vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp i večera uz zalazak sunca u autentičnom ambijentu uz orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama, iscrtavanja ruku kanom, fotografiranja u arapskim kostimima i pušenja nargile. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN / DUBAI
Doručak. Slobodan dan. Preporučujemo odlazak na doručak, ručak, večeru ili popodnevni čaj u hotel Burj Al-Arab, jedan od najluksuznijih hotela na svijetu, izgrađenom u obliku jedra (na upit, uz doplatu). U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska (uz doplatu) na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN / DUBAI - ZAGREB
Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 08:15 sati na liniji EK 129 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:20 sati po lokalnom vremenu.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi
28.10.: 5.990 kn
05.12. : 5.990 kn /  FM 5.690 (do 60 dana prije polaska)
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 460 kn

Minimalan broj prijavljenih putnika: 15

Popust
Mladencima odobravamo popust od 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane republike Hrvatske nije potrebna viza. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

Napomene
Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

 

Cijene putovanja

Datum polaska:
28.10.2017
Datum povratka:
02.11.2017
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
5.990 kn
Boravak:
6 dana
GARANTIRANO
Šifra: D01
Datum polaska:
05.12.2017
Datum povratka:
10.12.2017
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
5.690 kn
Boravak:
6 dana
GARANTIRANO / GRUPNI POLAZAK
FIRST MINUTE

Šifra: D01
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Dubai - Zagreb na ekonomskoj klasi
 • smještaj u hotelu 4* na osnovi 5 noćenja s doručkom
 • organizirani prijevoz zračna luka – hotel – zračna luka
 • poludnevni organizirani razgled Dubaija,
 • pratitelja putovanja
 • lokalnog vodiča
 • trošak organizacije i jamčevinu

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 460 kn
 • doplata za jednokrevetnu sobu 1.720 kn
 • fakultativne sadržaje
 • obroke i usluge drugačije od navedenih
 • obavezna doplata za Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, ca. 30 kn po sobi / po noći)
 • obavezna doplata napojnice za lokalnog vodiča i vozača, plaćanje na licu mjesta (ca 15 eur po osobi)
 • putno osiguranje


Fakultativni izleti:
Krstarenje brodom u Marini uz večeru (Dhow Cruise) 460 kn
Jeep safari i večera u beduinskom kampu 390 kn
Burj Khalifa - odlazak na najvišu zgradu na svijetu 450 kn
Abu Dhabi 350 kn
Cijene izleta su važeće za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

 

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT