NOVA GODINA DUBAI - 6 dana

GARANTIRANO
CIJENA OD:8.390kn

Program putovanja

Putovanje Nova godina Dubai 6 dana avionom
30.12.2017.-04.01.2018.
GARANTIRANI POLAZAK

City Season Tower****

30.12.2017. ZAGREB– DUBAI
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 11:30 sati. Prijava na direktni let zrakoplovne kompanije Emirates (EK 130). Polijetanje zrakoplova za Dubai u 14:40 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati prema lokalnom vremenu. Po dolasku, doček od mjesnog agenta te prijevoz do hotela 4*. Noćenje.

31.12.2017. DUBAI
Doručak. Odlazak na poludnevno razgledavanje grada. Razgled započinje vožnjom do Jumeiraha, najluksuznijeg i najpoznatijeg dijela u Dubaiju. Odlazak do Burj Al Araba, slijedi fotografiranje ispred hotela. Nastavak razgleda vožnjom po ulici Sheika Zayeda, gdje ćete vidjeti najvišu građevinu na svijetu Burj Khalifu. Slijedi vožnja brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje ćete osjetiti egzotične mirise, boje i okusa raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Nakon posjeta tržnici odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalazi luksuzni hoteli jedan od njih je Atlantis The Palm te privatne rezidencije. Slijedi povratak u hotel. U večernjim satima predlažemo odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ uz večeru (uz doplatu, transfer uključen). Noćenje.

01.01.2018. DUBAI SRETNA NOVA GODINA!
Nakon doručka slobodno za vlastito otkrivanje grada. Preporučamo odlazak na skijanje s pravim zimskim ugođajem, WildWadi zabavni vodeni park ili odlazak na najvišu zgradu na svijetu Burj Khalifa. Poslijepodne slobodno za pripreme za novogodišnju noć. Provedite ludu noć te odbrojavajte minute i otpratite staru godinu uz neponovljiv vatromet koji će Vam Dubai pružiti. Noćenje.

02.01.2018. DUBAI
Doručak. Slobodno prijepodne za vlastite aktivnosti. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski safari (uz doplatu). Tura započinje nezaboravnom vožnjom luksuznim džipovima po pješčanim dinama do kampa. Po dolasku u kamp koji je uređen u tradicionalnom arapskom stilu, mogućnost jahanja deva, ukrašavanje kože kanom ili uživanje u aromatskoj vodenoj luli. Slijedi večera uz roštilj i druge specijalitete te glazbeni program koji kulminira plesom trbušne plesačice. Povratak u hotel. Noćenje.

02.01.2017. DUBAI – (ABU DHABI) – DUBAI
Nakon doručka fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka (uz doplatu). Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Na putu se prolazi kroz luku Jebel Ali. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak džamije Sheika Zayeda, jedne od najvećih i najljepših džamija na svijetu. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i shoppinga. Povratak u Dubai. Noćenje.

03.01.2017. DUBAI –ZAGREB
Odjava iz hotela u ranim jutarnjim satima. Transfer do zračne luke te prijava na direktni let za Zagreb (EK 129). Polijetanje zrakoplova u 08:15 sati s predviđenim slijetanjem u zračnu luku Zagreb u 11:30

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 8.890 kn
First minute: 8.390 kn (do 24.11.2017. godine ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni)
Zrakoplovne pristojbe uključene!


Minimalan broj putnika: 25
Krajnji rok za prijavu: 14 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta

Trokrevetne sobe
Na ovom je programu moguća rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Hrvatskim  državljanima  za UAE viza nije potrebna. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Ujedinjeni Arapski Emirati su država na obali Perzijskog zaljeva i Omanskog zaljeva. Nalaze se na istoku Аrapskog poluotoka u Jugozapadnoj Aziji. Graniče na jugu i zapadu sa Saudijskom Arabijom, te na istoku s Omanom. Sastoje se od sedam emirata: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah i Umm al-Qaiwain. Svi su smješteni na jugoistočnoj obali Zaljeva osim Fujairah koji izlazi na more na obali Omanskog zaljeva, na istočnoj obali poluotoka Musandam.

Napomene
Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju Organizatora te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja.
Agencija ima pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5% u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera.

Vrijednost više: izravan let iz Zagreba!

Cijene putovanja

Datum polaska:
30.12.2017
Datum povratka:
04.01.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
8.390 kn
Boravak:
6 dana
FIRST MINUTE
GARANTIRANO

Šifra: D25
 POŠALJI UPIT ZA 30.12.
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi na direktnom letu Zagreb-Dubai-Zagreb kompanije Emirates
 • zrakoplovne pristojbe
 • povratni transfer (zračna luka – hotel – zračna luka)
 • smještaj u hotelu 4* u gradu na bazi 5 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • poludnevni razgled Dubaia
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

 

Cijena ne uključuje:

 • doplata za 1/1 sobu: 1.990 kn (obavezna ako osoba putuje sama)
 • obaveznu lokalnu pristojbu „turizam dirhem“ koja se naplaćuje po sobi po danu: hoteli 4*: AED 15 (cca 30 kn)
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • putno osiguranje

 

FAKULTATIVNI IZLETI:
- izlet u Abu Dhabi* 350 kn
- Pustinjski safari* 390 kn
- Dhowcruise (večera i transferi uključeni) 410 kn
- odlazak na vrh najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa 410 kn
*Izleti vođeni na engleskom jeziku.
Cijena je važeća za uplate prilikom rezervacije aranžmana.
*Minimalan broj putnika za gore navedene izlete: 20

 

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT