FRANKFURT - AUTO SHOW I MUNCHEN - OKTOBERFEST - 3 dana

imamo ulaznice za Oktoberfest šator

Program putovanja

Putovanje u Frankfurt na Auto show i u Munchen na Oktoberfest 3 dana autobusom 22.09.-24.09.2017.
GARANTIRANI POLAZAK LAST MINUTE

Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.

  • odličan hotel u predivnom Nurnbergu
  • tko ne želi na Auto show može iskoristiti vrijeme za boravak u Frankfurtu
  • imamo ulaznice za Oktoberfest - ulaz u šator, platite kod nas 230,00 kn po osobi, a mi vam izdamo za tu vrijednost voucher za konzumaciju jela i pića u šatoru, što znači da ulaznicu dobijete besplatno :)

 

Mercure Nurnberg Congress Messe 4* odličan hotel na liniji U-Bahn, za 11 minuta ste u centru grada. Ukoliko ne želite ići u Frankfurt, provedite vrijeme u predivnom Nurnbergu.
 

1.dan    ZAGREB – NURNBERG - hotel    
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u  5.00 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku do Nurnberga. Po dolasku u Nürnberg razgled povijesne jezgre grada koja je u srednjem vijeku smatrana prijestolnicom Svetog rimskog carstva. Grad je posebno poznat po brojnim podrumima za skladištenje pive: glavni gradski trg Hauptmarkt (danas najpoznatiji po čuvenom božićnom sajmu) s gotičkom fontanom Schöner Brunnen (Lijepi bunar - simbol grada), stara gradska vijećnica, crkva sv. Sebaldusa, kuća Albrechta Dürera, dvorac Kaiserburg (sjedište njemačkih srednjovjekovnih vladara)... Preporučamo posjet nekoj od poznatih pekarnica kao što su Lebkuchen, Schmidt ili Wicklein, poznate po pripremi čuvenih nürnberških kolača. Slobodno vrijeme. Odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.

2.dan   HOTEL – FRANKFURT – Auto show 2017.
Doručak. Sa našim pratiteljem putovanja odlazimo u Frankfurt. Po dolasku odlazimo na sajam automobila. Oni koji ne žele ići na sajam mogu ići individualno u razgled  grada na Maini te vidjeti: Romer (gradska vijećnica već 600 godina), katedrala, Crkva S.Pavla, srednjovjekovna povijesna jezgra. Povratak iz Frankfurta u 18.00 sati u hotel. Noćenje.

3.dan  HOTEL - MUNCHEN – ZAGREB – Oktoberfest 2017.
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak prema Munchenu. Po dolasku odlazimo na Oktoberfest; najveća pučka fešta na svijetu. Dolaze i brojni turisti iz cijelog svijeta. Održava se od 1810. Godine, na Theresienwiese. Svake godine dolazi preko šest milijuna posjetitelja. Prost! Živjeli! Oni koji ne žele ići na Oktoberfest mogu se zadržati u centru grada na Marienplatzu, najpoznatiji glavni trg Münchena. Tu se nalazi Gradska vijećnica i veliki sat s kukavicom koja izlazi svaki dan u 11 sati. U blizini glavnog trga nalaze se gradske crkve Frauenkirche (Katedrala Naše Gospe), Theatinerkirche čija su dva tornja postala simbol grada i crkva sv. Petra, Palača pravde i pješačka zona u kojoj se nalaze razni dućani i prodavaonice suvenirima. Predviđeni polazak za Zagreb u 16.00 sati. Dolazak se očekuje oko ponoći.

Cijena aranžmana po osobi LAST MINUTE 990 kn   /   Redovna cijena 1.390 kn
Rok za prijavu: 10 dana prije polaska.  /   Minimalan broj putnika: 40

Popusti i doplate
  • dijete 4-11,99 god. na pomoćnom ležaju u trokrevetnoj sobi 20 % popusta
  • odrasla osoba na pomoćnom ležaj u trokrevetnoj sobi 10 %

Posjet gradu Nurnbergu!

Pronađite lokaciju na karti

Overview

Gabrijela Koščica

Napisala i uređuje program

 

POŠALJI UPIT