KOPENHAGEN - 4 dana

FIRST MINUTE
  • putovanje u kopenhagen
  • putovanje u kopenhagen

Program putovanja

Putovanje Kopenhagen 4 dana avionom 21.06.-24.06.2017.

Moguća doplata za vezani let iz Splita, Zadra, Dubrovnika i Pule.

1. dan: ZAGREB - KOPENHAGEN

Sastanak putnika s pratiteljem u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Zagreba za Kopenhagen na liniji OU 480 u 8:05 sati. Dolazak u Kopenhagen u 10:30 sati (na polasku 21.6. let je s Norwegian Airlines, red letenja u napomeni). Po dolasku razgled grada autobusom s pratiteljem putovanja: lučka četvrt Nyhavn sa starim jedrenjacima - Mala Sirena - Tivoli - Amalienborg - gradska vijećnica - Christiansborg - kraljevska knjižnica - katedrala - parlament - burza - mornarička crkva. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za uživanje u gradu koji trenutno slovi kao jedna vrlo moderna i in prijestolnica s izvrsnom restoranskom ponudom, odličnim dućanima i iznimno zanimljivim muzejima. Noćenje.

2. dan: KOPENHAGEN
Doručak. Zajednički odlazak s pratiteljem do Nacionalnog muzeja (bogata zbirka vikinškog nasljeđa) te do vrlo bogate i zanimljive gliptoteke Carlsberg (jedna od najboljih zbirki antičkih kipova u svijetu). Moguć individualni posjet muzejima, kao i zabavnom parku Tivoli, najvećoj tradicionalnoj atrakciji Kopenhagena. Slobodno vrijeme za kupovinu u najdužoj pješačkoj zoni Europe (Danska je poznata po izvrsnom izboru jantarnog nakita i porculana), vožnju brodom po kanalima i osobne programe. Kopenhagen ima ugodne slastičarnice i kavane, tradicionalne riblje restorane, odlične pivnice (Tuborg i Carlsberg danske su pive). Navečer preporučujemo odlazak u živahnu mornaričku četvrt Nyhavn, u kojoj je živio i poznati pisac bajki, Hans Christian Andersen. Četvrt je puna živopisnih lokala gdje se može popiti danska rakija aquavit i pojesti poznate danske otvorene sendviče. Kuće šarenih boja slikovito su smještene uz kanal sa starim jedrenjacima. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: KOPENHAGEN
Doručak. Slobodno vrijeme ili mogući individualni fakultativni izleti u dvorce sjevernog Sjaellanda (Hamletov dvorac Kronborg te dvorci Fredensborg i Frederiksborg), odnosno moguć odlazak vlakom do švedskog grada Malmö, koji je s Kopenhagenom spojen mostom Øresund. Kopenhagen pruža odlične dodatne mogućnosti za posjet muzejima kao što su npr. Muzej voštanih figura, Muzej lijepih umjetnosti s odličnom zbirkom francuskih impresionista, muzej velikog danskog kipara Thorvaldsena - jednog od najvećih skandinavskih umjetnika uopće, muzeji u gradskim dvorcima Christiansborg, Rosenborg (kraljevska riznica). Noćenje.

4. dan: KOPENHAGEN - ZAGREB
Doručak. Transfer do zračne luke. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa za Zagreb na liniji OU 481 u 11:20 sati. Dolazak u Zagreb u 13:40 sati. (*Napomena: na polasku 21.6. povratak u Zagreb je na liniji Norwegian Airlinesa u drukčijoj satnici, red letenja u napomeni- slobodan dan za osobne programe do transfera u zračnu luku u poslijepodnevnim satima).

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi:
Polazak  21.06. 3.590 kn / First minute 3.490 kn (do obavijesti o popunjenosti kapaciteta)
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.090 kn

Minimum prijavljenih putnika: 18

Popusti za djecu od 2 do 11 godina na pomoćnom ležaju: 10%
Trokrevetna soba na upit.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za  državljane RH viza za Dansku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. 

Napomene
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Kopenhagenu, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u siječnju 2017. godine i podložna su promjeni.

Posjetite četvrt u kojoj je živio omiljeni pisac bajki Hans Christian Andersen!

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT