KRETA - HOTEL MARI KRISTIN 3* - 8 dana

Hersonissos
  • Grčka, odmor na Kreti
  • Grčka, odmor na Kreti
  • Grčka, odmor na Kreti

Program putovanja

Putovanje IZ ZAGREBA 12.08.-19.08.2017.

Položaj: 50 m od plaže, 400 m od centra Hersonissosa, 25 km od zračne luke.

Hotelska ponuda: recepcija, wi-fi, restoran, terasa, bar, vanjski bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatni, na plaži uz doplatu

Standardne sobe: jednostavno uređene, satelitska TV, besplatan  wi-fi, sef na recepciji 12,5 € na tjedan, hladnjak, klima-uređaj 33 € na tjedan, kupaonica, sušilo za kosu, balkon.

Superior sobe:  sobe su obnovljene, jednako uređene kao standardne sobe

Obiteljske sobe: jednako uređene kao Superior sobe, dvije povezane sobe.

Usluga: američki samoposlužni doručak i samoposlužna večera.

Službena web stranica hotela: http://www.marikristin.gr

Smjernice:
    - najbolji omjer cijene i kvalitete
    - u blizini mora
    - kratka šetnja do mjesta sa raznolikim sadržajima

Cijena po osobi u standard sobi: 4.120 kn
Cijena po osobi u superior sobi: 4.280 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 690 kn

Moguća doplata za superior ili obiteljsku sobu - cijene na upit!

POPUSTI u standard sobi:
- paušalna cijena dijete 2-13 god. s 2 odrasle osobe 1.300 kn
- popust dijete 2-13 god. s 2 odrasle osobe dodatni tjedan 100%
- popust dijete 2-12 god. s 1 odraslom osobom 10%v
- popust 3. osoba na dodatnom ležaju 10 %

Izleti koji će obogatiti Vaš odmor:

Knosos–Gortys–Matala
Izlet počinjemo posjetom najvećoj znamenitosti Krete, ostacima veličanstvene palače u Knososu, koja je prije 4000 godina bila gospodarsko, političko i vjersko središte minojske civilizacije. Nakon vođenog posjeta brojnim tajnovitim iskopinama, autobusom ćemo se uputiti u unutrašnjost otoka, pored beskonačnih nasada vinove loze i maslina, do mjesta Gortys, koje je u vrijeme rimske vladavine bilo središte otoka. Arheološko nalazište je posebno zanimljivo zbog izvrsno očuvanog najstarijeg  zakonika u Europi. Put nastavljamo velikom dolinom  Messara sve do krajnjeg južnog dijela otoka. Slijedi posjet Matali, čarobnom turističkom selu uz more, nekadašnjem utočištu hipija iz cijeloga svijeta.  Na povratku ćemo se zaustaviti u Plouti, pogledati biološku proizvodnju i degustirati  vina vinarije Zaharioudakis.
Informativna cijena: 52 eur

Kretska večer
Kretska večer nije obična grčka večer, to je večer u poznatom brdskom selu Anapolis, oplemenjena pravom kretskom kulturom i tradicijom.  Do kasnih večernjih sati uživati ćete u vrhunskom folklornom programu: živoj grčkoj glazbi, spektakularnoj predstavi kretske povijesti od Minojaca do danas, raznovrsnim plesovima, ukusnoj hrani i dobrom domaćem vinu. Vješti profesionalni plesači predstaviti će vam tipične grčke i otočke plesove te će vas pozvati da im se pridružite i naučite nekoliko plesova, između ostalih i korake najpoznatijeg grčkog plesa sirtakija.
Informativna cijena: 48 eur

Otok Spinalonga
Izlet počinjemo vožnjom do ljupkog gradića Agios Nikolaos u zaljevu Mirabello. Slijedi ukrcaj na brod i plovidba do otoka Spinalonga. Otok, koji je danas nenaseljen, poznat je kao posljednja kolonija gubavaca u Europi. Slijedi razgledanje otoka, šetnja po venecijanskim zidinama i utvrdi koja je zadnja na Kreti pala u ruke Turcima. Nakon toga brodom odlazimo do zaljeva uz otok Kolakito, gdje će vas očarati boje mora koje okružuje Kretu. Nakon kupanja u tom prelijepom zaljevu na brodu će biti poslužen svježe priređen ručak na žaru i grčka salata, a zatim nas još čeka plovidba do gradića Agios Nikolaos, stanka za šetnju i razgled mjesta poznatog po jezeru Voulismeni, koje prema legendi nema dna.
Informativna cijena: 62 eur

Klanac Samaria
Izlet u netaknutu prirodu Krete po najdužem klancu u Europi (18 km) prava je avantura! Izlet počinjemo u ranim jutarnjim satima, oko 5.30 h. Nakon četverosatne dinamične vožnje po sjeverozapadnom i unutrašnjem dijelu Krete stižemo do visoravni Omalos, kod vrha klanca Samarije. Odonuda ćemo se s 1000 m n. v. spustiti prema jugu kroz klanac i njegovu divlju prirodu; prijeći ćemo njegovu najspektakularniju točku, tzv. samarijska željezna vrata, i spustiti se sve do izlaza  kod  zaljeva Agia Roumeli na južnom dijelu otoka, gdje ćemo uživati u Libijskom moru. Slijedi prijevoz brodićem do sela Hora Sfakion, gdje će nas čekati autobus, a zatim slijedi povratak. Potrebna je sportska obuća.
Informativna cijena: 68 eur

Otok Chrissi – biser Libijskog mora, t.j. Kretski Karibi
Otkrijte pravi raj na zemlji, raj koji se skriva južno od Krete, usred Libijskog mora. Tamo gdje raste prirodna šuma temnozelenog libijskog cedra, gdje je cijeli nenastanjeni otok plaža nastala iz  sitnih bijelih kamenčića i bijelog pijeska. Raj, gdje je more kristalno čisto i u daljini poprima tirkiznu boju. Odlično mjesto za »mozak na off« i uživanje u zaista prelijepoj prirodi.
Informativna cijena: 65 eur

Tura džipovima (istočna Kreta)
Po vijugavoj cesti pored tradicionalnih sela, s pogledom na brda i brojne zaljeve, stižemo do najveće kretske poljodjelske visoravni Lassithi. Iz nje nas put vodi prema jugu otoka Krete, gdje ćemo se zaustaviti i okupati u biserno čistom zeleno-plavom moru uz čiju ćemo obalu i ručati Prepuni dojmova vraćamo se u hotele u kasnim poslijepodnevnim satima.
Informativna cijena: 80 eur

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT