KRSTARENJE COSTA FASCINOSA - 8 dana / 7 noći brod

POSEBNA PONUDA

Program putovanja

Krstarenje Costa Fascinosa 16.04.-23.04.2017.
ITALIJA – MALTA-ŠPANJOLSKA-FRANCUSKA

Costa Fascinosa vas vodi na krstarenje sunčanim destinacijama Mediterana tijekom uskrsnih blagdana. Kao što i naziv broda govori, ova moderna krstarica  će vas fascinirati svojim prostorima i atmosferom. Porinuta je 2012. godine, može primiti 3.790 putnika te više od 1.000 članova posade. Na brodu ćete naći mnoge restorane, bazene, galerije s umjetninama, barove, kino, Wellnes i spa centar za dane u plovidbi, casino, disco club. Animacija za djecu i odrasle uz tečajeve plesa, razne igre znanja i natjecanja, učinit će vaš odmor prepun doživljaja.

Dan

Luka

Dolazak

Polazak

16.04.

Savona - Italija

 

16:30

17.04.

Napulj - Italija

14:00

20:00

18.04.

Palermo -  Italija

09:00

16:00

19.04.

La Valletta - Malta

09:00

14:00

20.04.

Plovidba

 -

 -

21.04.

Barcelona - Španjolska

09:30

17:00

22.04.

Marseilles - Francuska

09:00

17:00

23.04.

Savona - Italija

09:00

 

 

CIJENA PO OSOBI U KABINI CLASSIC:

UNUTARNJA KABINA :     3.690 kn
KABINA S PROZOROM :  4.490 kn
KABINA S BALKONOM:    5.290 kn

OBAVEZNA DOPLATA ZA LUČKE PRISTOJBE (plaćaju odrsali i djeca ) : 1.080 kn

Djeca do 18 g.u kabini s 2 odrasle osobe besplatno

Cijena za odrasle na 3. i 4. ležaju : 1.600 kn

COSTA TRANSFER:
autobusom ili kombi vozilom, ovisno o broju putnika. Cijena po osobi 1.190 kn
polazak iz Zagreba dan ranije , Glavni kolodvor u 22:30
polazak iz Rijeke ,  Glavni kolodvor u 00:15
polazak iz Savone između 10 i 11 sati

Rezervacija parkinga u Savoni : 12 € dnevno,plaćanje na licu mjesta

NAPULJ
Ostaci antičkih Pompeja, penjanje na Vezuv, uživanje u ljepoti otoka Capri ili razgledavanje grada Napulja – teško ćete se odlučiti što odabrati.Razgledajte antičke Pompeje sačuvane pod pepelom nastalim u erupciji vulkana Vezuv 79. g. kako biste si dočarali život malog čovjeka u rimskoj provinciji. S druge strane, padine Vezuva oduvijek pozivaju na otkrivanje vremena i prostora. Otok Capri opet izgleda pompozno, estravagantno i malo glamurozno za razliku od grada Napulja koji čuva povijest i umjetnost na jedan osebujan način. Prošetajte gradom, razgledajte Castel Nouvo i kraljevski dvorac...                                                                        

PALERMO
Palermo je grad suprotnosti; s jedne strane velike gužve i sve manjkavosti velikog grada, a istodobno u njemu buja i bogat kulturni život; povijesna jezgra obiluje umjetničkim djelima koja svjedoče o slavnoj prošlosti. Naime, još od svog osnutka od strane Feničana, grad je tijekom svoje duge i burne povijesti uvijek  bio središte političkog i kulturnog života otoka.              

VALLETTA
Jedna od najimpresivnijih slika s ovog krstarenja je uplovljavanje  u Vallettu. Utvrde s obje strane grada čuvaju ulaz u luku, a impresivni zvonici i krovovi crkava se prikazuju kao na dlanu. Glavni grad Malte nekad je predstavljao utvrdu vitezova Ivanovaca koji su dali pečat cijelom gradu i otoku. Otok je veličine našeg Paga, a ima blizu 430.000  stanovnika dok otok Pag ima veselih 8.000 stanovnika. Više od 300 crkava, više od 300 svetaca svaki dan na Malti predstavljaju malu feštu i slavlje.

BARCELONA
Grad koji su u prošlosti osvajali mnogi; Grci, Rimljani, Arapi, Normani te Španjolci, a danas predstavlja turističko središte koji je pod zaštitom organizacije UNESCO. Specifična arhitektura u Gaudijevom stilu, gotička četvrt s katedralom iz 13. stoljeća, živopisna ulica Rambla i shopping u centru, sigurno će Vam ostati u sjećanju.

MARSEILLES
Pogled s bazilike Notre Dame de la Guarde na friulske otoke i cijeli grad, sve posjetitelje provansalske prijestolnice ostavlja bez daha. Nekoć je Marseilles predstavljao izrazito lučki grad, međutim, danas je postao kozmopolitska metropola Mediterana u kojoj ćete uživati u kulturno – povijesnim spomenicima jednako kao i u hrani ili shoppingu.
Ukoliko se odlučite posjetiti unutrašnjost, došli ste u vrijeme početka cvjetanja lavande po kojoj cijelo područje miriše. Od suvenira svakako preporučujemo razne sapune i  parfeme s mirisima Provanse. 

Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane sastavni su dio programa, objavljeni na prijavnici za rezervaciju krstarenja. Molimo vas da obavezno pročitate ove uvjete prije potpisivanja ugovora

USKRSNI BLAGDANI - VIŠEKREVETNE KABINE-DJECA DO 18 GODINA KRSTARE BESPLATNO!!!

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT