LONDON - 5 dana zrakoplovom

FIRST MINUTE

Program putovanja

Putovanje London 5 dana avionom 28.10.2017.

Moguća doplata za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule. 

Ibis London Earl´s Court 3*

1. dan - SPLIT/ZAGREB - LONDON
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 90 min. prije polaska. Prijava na let zrakoplovom Croatia Airlines na liniji OU 490 za London u 8.25 sati. Po slijetanju u 10.00 sati, odlazak autobusom do grada. Panoramski razgled znamenitosti: Kensington palace, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Marble Arch, Oxford Circus, Picadilly Square, Trafalgar Square, Downing Street, Parlament, Big Ben, Westminsterska opatija, Buckinghamska palača. Nakon smještaja u hotel odlazak na Picadilly Circus te slobodan ostatak večeri u Sohou, Covent Gardenu ili na Leicester Squareu, središtu noćnog života Londona. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

2. dan - LONDON
Doručak. Nastavak razgleda grada: Odlazak do katedrale St Paul´s i Tower of London - najstarije kraljevske rezidencije u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. Kad s Tower Bridgea pogledate na desnu obalu rijeke, primijetit ćete velik broj suvremenih nebodera, od kojih su neki već postali prepoznatljivi na gradskim razglednicama. To je londonski City, sjedište burze i nekih od najvećih svjetskih kompanija. Pogled na City još je impresivniji s kupole obližnje katedrale St.Paul's, 2. po veličini crkve na svijetu, nakon bazilike sv. Petra u Vatikanu. Preko Tower bridgea prijeći ćemo na južnu obalu Temze i nastaviti do katedrale Southwark, Tate Modern i Shakespearovog kazališta Globe i London Eye. Za poslijepodnevne sate predlažemo šetnju poznatom trgovačkom ulicom Oxford Street, posjet robnoj kući Selfridges, robnom carstvu Harrod’s u Knightsbridgeu. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

3. dan - LONDON
Doručak. Odlazak javnim prijevozom do Greenwicha gdje se nalazi Kraljevska zvjezdarnica kojom prolazi nulti merdijan.....Slobodno vrijeme za posjet Opservatoriju. Ukoliko još niste obavili shopping , predlažemo odlazak do jednog od najpoznatijih londonskih uličnih sajmova na Camden Market ili do Portobello road gdje možete pronaći sve od „igle do lokomotive“. Za večernje sate predlažemo odlazak na neki od poznatih mjuzikla na svjetski poznatom West Endu. Noćenje.

4. dan - LONDON (FAKULTATIVNI IZLET "STONEHENGE & WINDSOR")
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet ( uz doplatu) do svjetski poznatog Stonehenga, mističnog keltskog spomenika starijeg više od 5000 godina. Razgled lokaliteta te kraće slobodno vrijeme do odlaska u Windsor gdje se nalazi službena rezidencija kraljice i njezina dvora. Razgled dvorca. Povratak u London u poslijepodnevnim satima. Za one koji ostaju u Londonu predlažemo odlazak do Madame Tussauds – muzeja voštanih figura ( u dogovoru s vodičem) te posjet jednom od brojnih muzeja: British museum, National Gallery, Science museum , National History museum... Noćenje.

5. dan - LONDON - ZAGREB/SPLIT
Doručak.Preporučujemo šetnju prekrasnim Hyde parkom i vrtovima Kensington te posjet istoimenoj palači ili nekom od 3 muzeja koja se nalaze u neposrednoj blizini: Prirodoslovni muzej, Victoria i Albert muzej te Muzej znanosti... ili jednostavno ležerno uživanje u ambijentu jedne od najvećih svjetskih metropola. Odjava iz hotela te transfer za zračnu luku u Londonu na let Croatia Airlines OU 491 za Zagreb u 20.00 sati s dolaskom u Zagreb u 23.15 sati Nema mogućnosti priključnog leta u istom danu za Split, Dubrovnik, Zadar i Pulu. ( Osim na povratku 1.11. kada je let iz Londona na liniji OU 491 u 16.50 sati sa dolaskom u Zagreb u 20.05 sati. Nastavak leta za Split, Dubrovnik, Zadar i Pulu.)

 
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 3.695 kn
First minute 3.595 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.100 kn

Minimum prijavljenih putnika: 20

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane RH viza za UK nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Odličan red letenja:
Zagreb – London OU 490    08:25 – 10:00
London - Zagreb OU 491     20:00 – 23:15
 

Uključen bogat engleski doručak!

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT