NEW YORK - 5 dana

Zrakoplovom iz Zagreba

Program putovanja

Putovanje New York 5 dana avionom 23.06.-27.06.2017.

1. DAN: ZAGREB – AMSTERDAM – NEW YORK let, noćenje
Sastanak putnika u zračnoj luci Pleso 2 sata prije leta. Let je predviđen u 08.25 sati prema Amsterdamu, s dolaskom u 10.30 sati. Nastavak leta u New York je predviđen u 13.40 sati, s dolaskom u 15.30 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku, prijevoz do hotela i kraći odmor. Odlazak do centra grada, do Rockefellerovog centra i znamenitog Times Squara. Po želji, mogućnost uspona na vrh nebodera Empire State Building s kojeg se pruža prekrasan pogled na gradske nebodere i avenije grada „koji nikada ne spava“. Povratak u hotel i noćenje.

2. DAN NEW YORK
Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet: Palača UN-a – Centralni park – Lincolnova dvorana - crkva Sv. John Divine - Sveučilište Columbia – Harlem - art-deco stanica Grand Central - veličanstvena Katedrala Sv. Patricka - Nacionalna knjižnica - Rockeffelerov centar - Radio City. Nastavak do Kineske četvrti – umjetnički Soho - Tribeco i Greenwich Village -  Ground Zero - Brooklyn bridge - Battery park. Mogućnost odlaska na vožnju brodom do otoka Ellis i Liberty i razgled Kipa slobode. Povratak u hotel i noćenje.

3. DAN NEW YORK
Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost obilaska mnogobrojnih izvrsnih muzeja kao što su Metropolitan muzej umjetnosti, Guggenheim muzej, MoMA i prirodoslovni muzej. Posjetite zelenu gradsku oazu Centralni park i uživajte u brojnim koncertima i predstavama te kušajte slavni Cheese Cake. U večernjim satima preporučujemo odlazak na Brodway predstavu. Povratak za hotel i noćenje.

4. DAN NEW YORK – BRUSSELS let
Prije odlaska u zračnu luku, neko ćemo vrijeme provesti u shoppingu na Petoj aveniji. U popodnevnim satima slijedi prijevoz do zračne luke i let prema Brusselsu u 19.40 sati s predviđenim dolaskom u 08.05 sati (po lokalnom vremenu).

5. DAN BRUSSELS  – ZAGREB
Po dolasku, slijedi nastavak leta u 10.30 sati prema Zagrebu, gdje je predviđen dolazak u 12.40 sati.
Završetak putovanja.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI  U DVOKREVETNOJ SOBI:
min. 30 putnika......... 7.110 kn
min. 12 putnika..........7.950 kn
Obavezna doplata za rakoplovne pristojbe: 2.520 kn

POPUST ZA RANU PRIJAVU: 230 kn po osobi do 60 dana prije polaska!

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane Republike Hrvatske potrebna je viza za SAD. Vize se izdaju u američkom Veleposlanstvu u Zagrebu na temelju individualnog zahtjeva.

Napomene :Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta. Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela. Po američkim standardima u većini hotela u USA u cijenu noćenja NIJE uključen doručak, koji su na raspolaganju u hotelskim restoranima uz nadoplatu. U onim hotelima, gdje kontinentalni doručak nude besplatno, besplatan doručak imaju i naši gosti.

Zbog odlične lokacije hotela, mogućnost posjeta Central Parku!

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT