SEJŠELI - 9 dana

FIRST MINUTE
  • Putovanje na Sejšele

Program putovanja

Putovanje Sejšeli 9 dana avionom 10.05.-18.05.2017
Seychelles

1. dan: ZAGREB – DOHA
Polijetanje zrakoplova iz Zagrebačke zračne luke na liniji QR216 (Qatar Airways) u 10:40 sati za Dohu. Preporuka je da na prijavu za let dođete dva sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Dohu u 17 sati.

2. dan: DOHA – SEJŠELI (OTOK MAHE)
Nastavak putovanja na liniji QR678 u 02:40 sati. Dolazak na otok Mahe na kojem se nalazi glavna zračna luka na Sejšelima (Seycehlles International Airport) u 08:50 sati. Organizirani prijevoz do izabranog hotela. Prijava i noćenje.

3. – 7.dan: SEJŠELI
Boravak u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja s izabranom uslugom. Mogućnost prijave za izlete (za detaljne informacije obratite se prodajnom mjestu).

8. dan: SEJŠELI – DOHA
Odjava iz hotela u jutarnjim satima. Do organiziranog transfera u zračnu luku možete prtljagu ostaviti na za to predviđenom mjestu u dogovoru s recepcijom hotela. Polijetanje zrakoplova na liniji QR679 (Qatar Airways) u 19:25 sati. Dolazak u Dohu u 23:30 sati.

9. dan: DOHA – ZAGREB
Nastavak leta za Zagreb na liniji QR215 u 01:35 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:30 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi : od 5.990 kn
Zrakoplovne pristojbe 2.590 kn – obavezna doplata kod prijave (podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije)

Hotel

Kategorija

First minute cijena

Berjaya Beau Vallon

3*/standard soba

5.990 kn

Coral Strand Smart Choice

3*+/standard soba

7.890 kn

Avani Seychelles Barbarons

4*/ standard soba

10.490 kn

Double Tree Resort & Spa by Hilton ilton Hotelilton Hotel

4*/ standard soba

10.490 kn

Kempinski Seycelles

5*/ standard soba

12.490 kn

 
First minute popust 500 kn za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjenosti mjesta po FM ponudi.

Napomena:
Moguće je napraviti individualne rezervacije u hotelima na ostalim otocima na navedene datume uz korekciju cijene prema cijenama i raspoloživosti smještaja u trenutku upita. Na cijene iz individualne ponude ne primjenjuje se first minute popust.

Važne napomene VIZA: nije potrebna. Putovnica mora biti važeća 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja

Neobavezna doplata za Izlete:

RAZGLED OTOKA MAHÉ, cjelodnevni izlet (cijena po osobi: 980 kn)
Doživite najveći od svih otoka u cjelodnevnom izletu po otoku Mahé. U glavnom gradu Viktoriji možete se upustiti u kupovinu, zatim ćete posjetiti nacionalni park Morne Seychellois, uživati u prekrasnom pogledu s povijesnih ruševina Mission i razgledati tvornicu i plantaže čaja u Morne Blancu. Ručak uključen u cijenu.

RAZGLED OTOKA PRASLIN i LA DIGUE, cjelodnevni izlet (cijena po osobi: 1.790 kn)
Cjelodnevni izlet započinje posjetom farmi bisera, zatim slijedi lokalitet Svjetske baštine Vallée de Mai. Nakon istraživanja jedinstvene šume palmi, posjetit ćete plaže Cote d'Or i Anse Lazio gdje ćete moći uživati u ručku u jednom od lokalnih restorana, a potom i u kupanju na jednoj od najljepših plaža na svijetu.

NACIONALNI PARK MARINE, cjelodnevni izlet (cijena po osobi: 1.190 kn)
Putovanje brodom kojim ćete istražiti podmorski svijet tropskih koraljnih grebena. Na cjelodnevnom izletu vidjet ćete zadivljujuću raznolikost morskih organizama tropskih mora. Uživati možete u tipičnim kulinarskim  specijalitetima i provesti poslijepodne plivajući ili jednostavno ljenčariti na suncu. Ukoliko ste ljubitelj ronjenja, iskoristite mogućnost unajmljivanja opreme za ronjenje.

SEJŠELI IZ ZRAKA – LET HELIKOPTEROM (Cijena na upit)
Spektakularna ljepota otočja Sejšeli najbolje se može doživjeti iz zraka. Iskoristite mogućnost i rezervirajte let helikopterom iznad arhipelaga (maksimalno 4 osobe). Letovi u trajanju od 15 – 30 minuta.
Navedene cijene za izlete vrijede za uplate prilikom rezervacije.

 

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT