ST. PETERSBURG - 4 dana zrakoplov

GARANTIRANO

Program putovanja

Putovanje Sankt Petersburg 4 dana avionom 28.09.2017.
GARANTIRANI POLAZAK

Moguć vezani let iz Dubrovinika, Splita, Zadra ili Pule.

1. dan - ZAGREB – ST. PETERBURG
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u 12:45. Podjela putne dokumentacije te direktan let na Croatia Airlinesu za St. Peterburg. Po slijetanju u 18:00  nakon obavljanja carinskih formalnosti, transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo odlazak na nezaboravan doživljaj u prekrasnu rusku palaču, Nikolaevsky palace, remek djelo ruske arhitekture sa kraja 19 stoljeća na tradicionalni ruski folklor, plesove uz najljepša ruska glazbena djela, ples uz odsjaj svijeća, a u pauzi se osvježite sa šampanjcem, vodkom, vinom, izborom najboljih kanapea sa crvenim kavijarom, tradicionalnim ruskim sirevima, voćem. Kasnije navečer predlažemo odlazak na noćni razgled St. Peterburga uz najljepše zgrade uz rijeku te doživljaj ranojutarnjeg dizanja mostova što je poseban doživljaj u ljetnim mjesecima uz festival „ bijelih noći „ te privlači brojne turiste iz cijelog svijeta.  Povratak u hotel oko 02:00. Noćenje. 
 
2. dan:  ST. PETERBURG 
Nakon doručka odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku: Petropavlovska utvrda s crkvom Sv.Petra i Pavla u kojoj se nalazi grobnica carske porodice Romanov, Ljetni vrt i ljetna palača, nastavak do katedrale Sv. Izaka, spomenik Petru I Velikom, Plavi most, Mihajlovska, palača Stroganof…Slobodno vrijeme za vlastite programe. Poslijepodne predlažemo posjet Muzeju   Faberge u kojem se čuva kolekcija   uskršnjih jaja koje je za carsku obitelj Romanov izradio čuveni ruski zlatar   Petar Karl Faberge. Navečer predlažemo odlazak na čuvenu baletnu predstavu, jedan od najvećih klasika ruskog baleta „ Labuđe jezero „  ili nešto slično. Povratak autobusom u hotel. Noćenje. 
 
3. dan: ST. PETERBURG – ERMITAŽ – PETERHOF – ST. PETERBURG 
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku do Ermitaža, jednog od najvećih muzeja na svijetu, kojeg godišnje posjeti preko 4 milijuna posjetitelja. Ermitaž predstavlja jedan od najvećih, najljepših i najstarijih kulturno-povijesnih muzeja. Njegova ogromna zbirka izložena je u 6 zgrada na obali rijeke Neve, s tim što je glavna zgrada, Zimski dvorac nekada bio zvanična rezidencija ruskih careva. U više od 350 sala izloženo je 60.000 eksponata među kojima su umjetnička djela velikih svjetskih autora poput Rembrandta, Rubensa, Moneta, Raffaela i drugih. Nastavak vožnje do Peterhofa, grada parkova, dvoraca i fontana sa jednom od najpoznatijih svjetskih rezidencija ruskih careva, koji su  na listi UNESCO svjetske baštine. Povratak u St. Peterburg. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 
4. dan: ST. PETERBURG – PUŠKINOVO CARSKO SELO –ZAGREB
Doručak. Slobodno prijepodne u St. Petrsburgu. Odjava iz hotela, te odlazak autobusom i u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku do mjesta Puškin koji je udaljeno cca pola sata vožnje. Carsko selo je poklon cara Petra I svojoj supruzi u čast rođenja kćerke, buduće carice Elizabete Petrovne. Posjet Palači Ekatarine Velike koja je jedno vrijeme bila carska rezidencija, zajedno s palačom Aleksandra I. Veliki park pun je paviljona, mostova, fontana, kanala i jezera… Nastavak vožnje do zračne luke, te prijava za let za Zagreb u 19:00 sati. Dolazak u Zagreb u 20:50. Kraj programa.
Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
28.09.Posebna ponuda 2.990 kn/ Redovna cijena 3.590 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.090 kn

Minimum 20 putnika.
 

RED LETENJA NA CROATIA AIRLINESU:

OU 530

Zagreb 

14:20

St. Petersburg

18:00

OU 531

St. Petersburg

19:00

Zagreb 

20:50

 
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Državljanima Republike Hrvatske potrebna je viza za Rusiju.
 
Napomena
Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20) 

Vrijednost više: hotel u centru St.Peterburga, svi razgledi u pratnji loko vodiča na hrvatskom jeziku, uključen izlet u Puškinovo carsko selo!

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT