ST. PETERSBURG - 4 dana

GARANTIRANO

Program putovanja

Putovanje St. Petersburg 4 dana avionom 05.10.-08.10.2017.
GARANTIRANI POLAZAK

1. DAN / ZAGREB - ST. PETERSBURG
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera centralnih informacija. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema St. Petersburgu na liniji OU 530 (Croatia Airlines) u 14:20 sati. Dolazak u St. Petersburg predviđen je u 18:00 sati. Organizirani prijevoz do hotela, smještaj i noćenje.

2. DAN / ST. PETERSBURG
Doručak. U jutarnjim satima odlazak na poludnevni razgled grada: Petrova i Pavlova utvrda sa istoimenom crkvom koja je simbol grada na rijeci Nevi sa najvišim tornjem. Razgled unutrašnjosti crkve gdje se nalaze grobnice ruskih vladara. Slijedi vožnja do katedrale sv. Izaka koja je životni rad francuskog arhitekta Montferranda, današnji muzej. Panoramska vožnja ulicama grada pokraj mnogobrojnih mostova, pravih umjetničkih djela te glavnom avenijom Nevsky Prospekt. Slobodno poslijepodne ili mogućnost izleta plovidbe brodom po kanalima grada (fakultativno). Noćenje.

3. DAN / ST. PETERSBURG – HERMITAGE – PETERHOF – ST. PETERSBURG
Doručak. Odlazak u razgled muzeja Hermitage, jednog od vodećih svjetskih muzeja (ulaznica uključena), nekadašnje rezidencije ruskih vladara. Muzej se sastoji od nekoliko raskošnih palača i zbirke od preko tri milijuna umjetničkih djela iz cijelog svijeta kao što su Titian, Raffaelo, Rembrandt, Rubens, Monet i dr. Nakon razgleda odlazak u Peterhof, ruski Versailles, poznat po palači, parku i fontanama sa savršenim vodenim kaskadama smještenim u centru parka okruženog romantičnim vrtovima rokoko stila (ulaznica uključena). Povratak u hotel. Navečer mogućnost odlaska na neku od baletnih ili opernih predstava u Mariinsky teatru (cijena i raspoloživost na upit). Noćenje.

4. DAN / ST. PETERSBURG - PUSHKIN - ZAGREB
Doručak. Odlazak na izlet u mjesto Pushkin, nekadašnja ljetna rezidencija ruskih careva, udaljena otprilike 25 km od St. Petersburga. Slijedi razgled raskošne palače Katarine Velike sa čuvenom jantarnom sobom, dvorana optočena zrcalima, slikama i pozlatom koja je nakon Oktobarske revolucije pretvorena u muzej. Organizirani transfer do zračne luke. Prijava na let prema Zagrebu na liniji OU 531 u 19:00 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 20:45 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 3.390 kn
First minute: 3.220 kn (do 60 dana prije polaska)
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 850 kn

Minimalan broj prijavljenih putnika: 20

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Državljanima Republike Hrvatske potrebna je viza za ulazak u Rusiju.

Za dobivanje vize za Rusku Federaciju potrebno je:
- popuniti online upitnik s fotografijom i osobnim potpisom. Važno je da fotografija mora biti veličine 3,5 x4,5 cm, a 80% fotografije mora biti lice čovjeka na svijetloplavoj pozadini.
- putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i potrebne su najmanje dvije prazne stranice
- policu putnog zdravstvenog osiguranja premije 30.000 eur na ime putnika, bez obzira na duljinu boravka
- original voucher nadležne turističke agencije pribavlja organizator
- original potvrde ruske turističke agencije o prihvatu stranog turista pribavlja organizator
Rok izdavanja vize je  sedam radnih dana (+/- 3 dana).  

Napomena
Kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama. Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. 
Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale na destinaciji. U slučaju smanjenja broja putnika od minimalnog broja prijavljenih organizator zadržava pravo promjene cijene aranžmana.

VAŽNO! Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju.
Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.

Direktan let iz Zagreba!

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT