TAJLAND - ZIMSKI ODMOR NA PHUKETU - 11 dana

FIRST MINUTE
 • Putovanje na Tajland avionom
 • Putovanje na Tajland avionom
 • Putovanje na Tajland avionom
CIJENA OD:10.690kn

Program putovanja

Putovanje Tajland 11 dana avionom 04.01.-14.01.2018.
Bangkok i odmor na Phuketu

1. dan: ZAGREB – DOHA – PHUKET
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva i pol sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Dohu u 10.20 sati na liniji QR216 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu predviđen je u 17.40 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Phuket u 20.00 sati na liniji QR842 (Qatar Airways). Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. dan: PHUKET
Predviđeni dolazak u zračnu luku Phuket u 6.20 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja viznih i carinskih formalnosti, sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te potom organizirani prijevoz do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. Noćenje.

3. – 7. dan: PHUKET
Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 6 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama okruženim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

8. dan: PHUKET – BANGKOK
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let PG275 (Bangkok Airways) prema Phuketu u 10 sati. Dolazak u Phuket predviđen je u 11.25 sati. Prijava i smještaj u hotelu na plaži na osnovu 4 noćenja s doručkom. Noćenje.

9. dan: BANGKOK
Doručak. Odlazak u organizirani razgled grada: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Zatim plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun - hramu Zore. Po završetku razgleda povratak u hotel i slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. U večernjim satim predlažemo odlazak u shopping do čuvene noćne tržnice Pat Pong u Bangkoku ili posjet nekom od brojnih barova i restorana u središtu grada. Noćenje.

10. dan: BANGKOK – DOHA
Doručak. Slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku Bangkok. Predlažemo da iskoristite zadnji dan u Bangkoku za kupovinu unikatnih suvenira ili pak ručak u nekom od brojnih tradicionalnih tajlandskih restorana. U poslijepodnevnim satima odlazak prema zračnoj luci Bangkok. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 19.30 sati na liniji QR833 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 22.55 sati po lokalnom vremenu (obroci u zrakoplovu tijekom leta).

11. dan: DOHA – ZAGREB
Nastavak putovanja iz Dohe prema Zagrebu u 1.20 sati po lokalnom vremenu na liniji QR215 (Qatar Airways). Noćni let s obrocima za vrijeme leta. Dolazak u Zagreb očekuje se u 5.30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 11.190 kn
First Minute cijena: 10.690 kn (do 60 dana prije polaska ili do popunjenosti mjesta po FM cijeni)
Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka: 2.490 kn

Najmanji broj putnika: 15

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane Republike Hrvatske potrebna je viza za Tajland. Viza se može ishoditi u Zagrebu.

Napomene
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
- Kategorizacija hotela na Tajlandu odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.
- Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
- Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
- U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
- Viza: potrebno je dostaviti sljedeće: - 1 fotografija sa svijetlom pozadinom (format kao za putovnicu - 3,5 x 4,5 cm), u potpunosti ispunjen formular – čitko, putovnica važeća minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda i potrebno je imati 1 praznu stranicu.

Hotel na plaži na Phuketu!

Cijene putovanja

Datum polaska:
04.01.2018
Datum povratka:
14.01.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
10.690 kn
Boravak:
10 dana
FIRST MINUTE
Šifra: D22
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb - Phuket - Bangkok - Zagreb
 • unutarnji let Phuket - Bangkok
 • 6 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* na Phuketu
 • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* u Bangkoku
 • razgled Bangkoka s uključenim ulaznicama
 • lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • trošak organizacije putovanja i jamčevinu

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 2.490 kn
 • obavezna doplata za napojnice vodiču i vozaču 20 EUR - plaćanje na licu mjesta
 • viza za Tajland – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 80 kn)
 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • troškove osobne prirode
 • putno osiguranje


Neobavezne doplate po osobi
- večera s folklornom predstavom u Bangkoku: 400 kn

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT