TAJLAND-BANGKOK I ODMOR NA PHUKETU - 13 dana

GRUPNI POLAZAK
 • Putovanje na Tajland avionom
 • Putovanje na Tajland avionom
 • Putovanje na Tajland avionom
CIJENA OD:8.980kn

Program putovanja

Putovanje Tajland 13 dana avionom 30.03.-11.04.2017.
Bangkok i odmor na Phuketu

1. DAN/ ZAGREB – DOHA – BANGKOK
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso 90 minuta prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Dohu na liniji QR 218 (Qatar Airways) i polijetanje zrakoplova u 13:05 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 19:25 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Bangkok na liniji QR 830 (Qatar Airways) u 20:50 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. DAN/ BANGKOK
Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok u 07:20 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta. Obavljanje pograničnih i viznih formalnosti te organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora odlazak u šetnju gradom s vodičem. U večernjim satima predlažemo fakultativno (uz doplatu) odlazak na krstarenje po rijeci Chao Phraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

3. DAN/ BANGKOK
Doručak. Odlazak u poludnevni razgled Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho - hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. U poslijepodnevnim satima plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun - hramu Zore. Navečer predlažemo fakultativno (uz doplatu) odlazak u Siam Niramitr na večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Po završetku večere povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN/ BANGKOK
Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti ili fakultativno (uz doplatu) odlazak rano ujutro prema najpoznatijoj plutajućoj tržnici Damnoen Saduak. Neće vam biti žao rano ustati, jer ćete tako imati priliku vidjeti i doživjeti kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe - zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja se nalazi upravo na čamcima koji su ubiti pokretne trgovine. Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili ćete se moći okušati u vožnji broda sa savijenim pramcem i kupiti nešto sa plutajuće tržnice. Ručak u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Noćenje.

5. DAN/ BANGKOK – PHUKET
Nakon doručka odjava iz hotela, a zatim organizirani prijevoz do zračne luke Bangkok. Po dolasku u zračnu luku prijava na let i polijetanje zrakoplova za Phuket. Po dolasku u Phuket transfer do hotela 4*. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

6. – 12. DAN/ PHUKET
Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 8 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakulativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama obrubljenim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, prekrasnim hotelima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

13. DAN/ PHUKET – DOHA
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke Phuket. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi na liniji QR843 u 08:20 sati. Dolazak u Dohu u 11:05 sati i nastavak leta prema Zagrebu u 12:45 sati na liniji QR 215. Predviđen dolazak u Zagreb u 17:45 sati po lokalnom vremenu.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 8.980 kn
First minute cijena: 8.530 kn

Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 2.390 kn

Minimum prijavljenih putnika: 120

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popusti se ne mogu kombinirati.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane Republike Hrvatske potrebna je viza za Tajland. Viza se može ishoditi u Zagrebu.

Napomene 
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
Agencija pridržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

KORISNE INFORMACIJE
Službeno ime: Kraljevina Tajland
Glavni grad: Bangkok
Službeni jezik: Službeni jezik je Thai. U turističkim mjestima govori se engleski.
Vremenska razlika: srednjoeuropsko vrijeme + 7 sati (Hrvatska 10:00 = Thailand 17:00 sati
Novčana jedinica: Baht (THB)
Broj stanovnika: 62 mil.
Površina: 517 000 km2;
Napon struje: 220 V
Cijepljenje: nije potrebno
Pozivni broj zemlje: +66
Mobilna telefonija: sve mreže uglavnom rade, no za roaming obavezno provjeriti kod telefonske kompanije čije usluge koristite prije putovanja
Klima: tropska klima sa 3 različite sezone. Monsuni tj. kišna sezona na Tajlandu počinje u srpnju i traje do studenog nakon čega slijedi suho i hladno razdoblje sve do polovice veljače. U razdoblju od ožujka do lipnja temperature su mnogo veće (čak do 40 stupnjeva tijekom dana). Najbolje vrijeme za boravak na Tajlandu je od studenog do ožujka da bi se izbjegla vruća i kišovita razdoblja. Međutim i svi ostali mjeseci su također pogodni za posjetu.
Odjeća i obuća: lagana pamučna odjeća, dobre i udobne cipele i oprema za kišu. U Tajlandu jeftino prodaju kvalitetne i praktične kabanice. Obuću treba skinuti u nekim hramovima i na večeri kantoke
Za posjet hramu treba biti dolično odjeven-ne toleriraju se kratke hlače, kratke suknje (trebaju biti do koljena) niti majice otkrivenih ramena. Košulje s kratkim rukavima ili slične majice su najpraktičnije.
Moderne "poderane" traperice nisu preporučljive-u kraljevskoj palači u Bangkoku i ljetnoj palači možete biti zaustavljeni na ulazu. Biti će vam ponuđen-uz malu napojnicu- dugi ogrtač (u ljetnoj palači ponekad obavezan). U kraljevskoj i ljetnoj palači nisu dozvoljene natikače (ni muške ni ženske), sandale moraju biti s remenom na peti.
Kupovina: predmeti od pamuka, dlaka, bambusa, kokosa, papira, svile, nakit od dragog kamenja, srebra i zlata, rukotvorine svih vrsta - vrlo napredno izrađene
Hrana i piće: obavezno korištenje flaširane vode, Thailand je destinacija poznata i po kulinarstvu. Najčešće se priprema meso: piletina, govedina, svinjetina, riba, plodovi mora, svježe voće i povrće, a kod kuhanja se koriste razni začini od kojih je većina jako pikantna, te kokosovo mlijeko, curry, kikiriki. Uobičajeni prilozi su rezanci i riža.

Hotel na plaži na Phuketu!

Cijene putovanja

Datum polaska:
30.03.2017
Datum povratka:
11.04.2017
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
8.980 kn
Boravak:
13 dana
GRUPNI POLAZAK
Šifra: D01
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok - Phuket - Doha - Zagreb
 • smještaj u hotelima 4* na osnovi na osnovi 3 noćenja s doručkom u Bangkoku, 8 noćenja s doručkom na Phuketu
 • pratitelja putovanja
 • prijevoz modernim klimatiziranim autobusom
 • trošak organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 2.390 kn
 • doplata za jednokrevetnu sobu 2.290 kn 
 • obavezna doplata za napojnice vodiču i vozaču 35 EUR
 • obavezna doplata za vizu za Tajland 270 kn
 • fakultativne izlete
 • dodatne usluge i obroke
 • uslugu ishođenja vize - moguća doplata 100 kn
 • putno osiguranje

Fakultativni izleti:
Bangkok
Krstarenje rijekom Chao Praya i večera - 410 kn
Folklorna večera u Siam Niramitr -  440 kn
Tržnica Damnoen Saduak - 290 kn
Minimalni broj prijavljenih putnika: 15

 

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

Recenzije

POŠALJI UPIT