ZIMSKI BEČ DELUXE - 3 dana

GARANTIRANO
 • Zimski Beč deluxe
 • Zimski Beč deluxe
 • Zimski Beč deluxe
 • Zimski Beč deluxe
CIJENA OD:990kn

Program putovanja

Putovanje Beč deluxe 3 dana autobusom 05.01.-07.01.2018.
GARANTIRANI POLAZAK

Hotel Ibis Mariahilfer 3*

Hotel Ibis Wien Mariahilf udaljen je samo 500 metara od Mariahilfe Strasse, najveće bečke šoping ulice.
Bar i recepcija otvoreni su 24 sata dnevno. Bežični pristup internetu besplatan je u cijelom hotelu. Hotel u centru

Zbog velikih gužvi u Beču, osigurali smo i ulaznice i rezervacu termina za Schonbrunn, koje možete uplatiti kod nas u poslovnici.

1. dan    ZAGREB-BEČ  - dan za razgled  05.01.
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u  06.30 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Beča. Oko 11.00 sati ulazimo u velegrad sa 2,2 milijuna stanovnika koji žive u zoni gradskog metroa. Ulazimo u poznati bečki prsten koji okružuje unutarnji dio grada. Proći ćemo pored Urania opservatorija, Muzeja i akademija primjenjenih umjetnosti, velikog Gradskog parka, palače Württemberg (sada Hotel Imperial), zgrade Opere, obližnji Karlov trg i crkvu, Akademije i Muzeja likovnih umjetnosti, Prirodoslovnog muzeja, dvorca Hoffburg, Trga Marije Terezije, parkova Burggarten, Volksgarten i Rathauspark, Parlamenta, Burgtheatra, zgrade univerziteta i neo-gotičke crkve Votivkirche. Izlazimo kod Hofburga te završavamo kod katedrale Svetog Stjepana iz XV stoljeća i predstavlja najvažniji spomenik Beča. Slobodno vrijeme. Možete posjetiti Mariahilfer strasse, poznatu po odličnim trgovinama ali i po imenu koja ulica nosi. Naime muški su tako uzdisali „Mario pomozi“ kada bi žene krenule u kupovinu.  Odlazak u hotel. Smještaj. S obzirom da je hotel u centru, možete još navečer prošetati. Noćenje.

2. dan     BEČ –  znanstvena fantastika   06.01.
Doručak. Odlazimo pješice u centar. Predlažemo fakultativno Time travel ili putovanje kroz vrijeme grada Beča. Ulazimo u podrume starog samostana Sv.Mihaela, gdje nas dočekuje hologram fratra koji se po legendi izgubio davno i sad luta hodnicima. Naravno i njihov vodič. Uz njih nam pričaju i o povijesti Beča, voštane figure Franza Josepha i Sissi..idemo u 4D kinog gdje putujemo i borimo se, osnivamo Beč, pa zajedno sa majstorima hodamo po skelama buduće katedrale. Po nogama nas šibaju repovi štakora koji su donjeli kugu u Beč, pucamo sa bedema u tursku vojsku i mir. Stop. Gradi se novi Beč, Mozart i Strauss grade novu povijest. A onda opet potres, sirene, rat...i na posljetku moderna Austrija. Cijela projekcija traje 50 minuta. Za projekciju se potrebno najaviti u agenciju zbog rezervacije termina. Slobodno poslijepodne. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan BEČ – SCHONBRUNN - „špilja“ Seegrotte Hinterbruhl – ZGB    07.01.
Doručak. Prvo ćemo posjetiti Schonbrunn, jedan od najljepših baroknih palača Europe. To je bila ljetna rezidencija carice Sisi. Nastavljamo prema Hinterbruhl, 40 km od Beča i ulazimo u Seegrotte. Zvuči opasno ali nije. Ulazimo u jedan rudnik u kojem je nekad davno 2.000 radnika služilo svoju kaznu radeći na avionima ali i na kopanju gipsa. Tu se se  snimala „Tri mušketira“ a vi imate sada priliku vidjeti sjajnu špilju sa izrazito čistim jezerom koje se svaki dan ispumpava i to oko 60.000 litara vode da bi baš sada mogli ploviti brodićem kroz jezero. Polazak prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi:  First minute 890 kn / Redovna cijena 990 kn

Popusti i doplate

 • djeca do 11,99 g u pratnji dvoje odraslih osoba 30% popust
 • treća osoba u trokrevetnoj sobi 10% popusta

 

Rok za prijavu: 7 dana prije puta ili dok ima mjesta / Minimalan broj putnika: 40

NAPOMENA: POLAZAK IZ RIJEKE ILI KARLOVCA POTREBNO OBAVEZNO NAJAVITI PRI REZERVACIJI. POLASCI SU GARANTIRANI BEZ OBZIRA NA BROJ PUTNIKA IZ RIJEKE ILI KARLOVCA. Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

Uz animaciju „Putovanje kroz Beč“! Bogat program, baš za one koji žele više!

Cijene putovanja

Datum polaska:
05.01.2018
Datum povratka:
07.01.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: AK Zagreb
Cijena:
990 kn
Boravak:
3 dana
GARANTIRANO
Šifra: I026
 REZERVIRAJ ZA 05.01.  POŠALJI UPIT ZA 05.01.
Datum polaska:
05.01.2018
Datum povratka:
07.01.2018
Grad polaska:
Karlovac
Mjesto polaska: Karlovac
Cijena:
1040 kn
Boravak:
3 dana
GARANTIRANO
Šifra: I026
 REZERVIRAJ ZA 05.01.  POŠALJI UPIT ZA 05.01.
Datum polaska:
05.01.2018
Datum povratka:
07.01.2018
Grad polaska:
Rijeka
Mjesto polaska: Rijeka
Cijena:
1190 kn
Boravak:
3 dana
GARANTIRANO
Šifra: I026
 REZERVIRAJ ZA 05.01.  POŠALJI UPIT ZA 05.01.
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
 • dva noćenja u hotelu 3/4* u Beču, u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama sa doručkom,
 • razgledavanja prema programu,
 • pratitelja tijekom putovanja,
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

 

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja,
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.),
 • doplata za jednokrevetnu sobu 380 kn po osobi,
 • ulaznica za Time travel projekciju iznosi 130 kn po osobi (grupna cijena odrasli), 120 kn za djecu od 5-14 god, a djeca do 5 godina imaju besplatan ulaz – POTREBNO NAJAVITI U POSLOVNICI,
 • ulaznica u Schonbrunn (Imperial tour) 120,00 kn po osobi odrasli, djeca 90,00 kn (plaćanje u poslovnici)
 • ulaznica za Seegrotte Hinterbruhl 7,50 eur po osobi (grupna cijena min 20 osoba),
 • doplata za polazak iz Karlovca iznosi 50 kn po osobi, predviđen polazak u 5.15 sati,
 • doplata za polzak iz Rijeke 200 kn po osobi, predviđen polazak u 04,00 sati
 • Putno osiguranje.


Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
• za posebno sjedalo u autobusu:
- 1 red – sj. 3,4  100 kn
- 2 red – sj. 5,6,7,8  100 kn
• za dodatno prazno sjedalo u autobusu 250 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

VAŽNE INFORMACIJE
- raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redosljedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
- završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
- fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
- organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
- agencija Idea putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,
- agencija ima pravo promijene redoslijeda programa.


Austrija (službeni njemački naziv: Österreich, bavarski: Östareich ili Estareich, alemanski: Öschtriich, slovenski: Avstrija, mađarski: Ausztria) država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za  državljane RH viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 29 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 48 sati prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
• gotovina, internet bankarstvo
• kreditne kartice: American Express, Diners, Maestro, Visa, Mastercard
• online naplata preko mrežena stranice

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080951142.
Polica jamčevine br. 1501-00000499 uplaćena kod Wiener  osiguranja Vienna Insurance group d.d. Zagreb, Slovenska 24. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

Pronađite lokaciju na karti

Overview

Gabrijela Koščica

Napisala i uređuje program

POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT