Online Booking

Škotska

Smještaj Broj osoba Broj soba Cijena po osobi Ukupno
1/2 0 5.590,00 kn 0,00 kn
1/1 0 7.080,00 kn 0,00 kn
Ukupno: 0,00 kn

Kontakt detalji



Odaberite način plaćanja


  ili  

Klikom na tipku PLATI UPLATNICOM provest ćete narudžbu i bit će vam prikazana uplatnica sa svim podacima za uplatu na žiro račun (uplatu možete napraviti u zadanom roku plaćanja u najbližoj Fini, Pošti, Banci ili internet bankarstvom).
Klikom na tipku PLATI KARTICOM ONLINE vaš preglednik će prikazati stranicu sustava za provedbu naplate korištenjem jedne od platnih kartica (American Express, Diners, MasterCard, Visa ili Maestro).

Provedbom narudžbe i uplatom prihvaćam Idea putovanja uvjete poslovanja (Opći uvjeti)

Dodatne napomene za kartično plaćanje

Sva plaćanja se provode u hrvatskim kunama. Iznos u hrvatskim kunama dobije se konverzijom iz valute ponude prema aktualnoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke. Iznos kojim će se teretiti Vaša platna kartica može se neznatno razlikovati od ovdje prikazanog iznosa u valuti zbog razlika u tečaju koji izdavatelj Vaše platne kartice koristi.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.