ADVENT BEČ - 3 dana autobusom

DELUXE TURA

Program putovanja

Putovanje Advent Beč 3 dana autobusom. Izlet Bratislava
15.12.2017.
GARANTIRANI POLASCI 15.12.2017. Designer Outlet Parndorf

15.-17.12.2017. RIJEKA/KA/ZAGREB – GARANTIRANI POLAZAK, Austria Trend hotel Pyramide 4*
 
Kupite ulaznice za Schonbrunn kod nas i osigurajte si termin ulaska!

1.dan    RI/KA/ZAGREB - BEČ - dan za razgled i shopping
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 6.30 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Beča. Autobusom ulazimo u poznati bečki prsten. Proći ćemo pored Urania opservatorija, Muzeja i akademija primjenjenih umjetnosti, velikog Gradskog parka, palače Württemberg (sada Hotel Imperial), zgrade Opere, obližnji Karlov trg i crkvu, Akademije i Muzeja likovnih umjetnosti, Prirodoslovnog muzeja, dvorca Hoffburg, Trga Marije Terezije, parkova Burggarten, Volksgarten i Rathauspark, Parlamenta, Burgtheatra, zgrade univerziteta i neo-gotičke crkve Votivkirche. Izlazimo kod Hofburga te završavamo kod katedrale Svetog Stjepana iz XV stoljeća i predstavlja najvažniji spomenik Beča. Slobodno vrijeme. No, ako vas možemo nagovoriti na putovanje kroz vrijeme, ovo je trenutak. Ulazimo u podrume starog samostana Sv.Mihaela, gdje nas dočekuje hologram fratra koji se po legendi izgubio davno i sad luta hodnicima. Naravno i njihov vodič. Uz njih nam pričaju i o povijesti Beča, voštane figure Franza Josepha i Sissi..idemo u 5D kinog gdje putujemo i borimo se, osnivamo Beč, pa zajedno sa majstorima hodamo po skelama buduće katedrale. Po nogama nas šibaju repovi štakora koji su donjeli kugu u Beč, pucamo sa bedema u tursku vojsku i mir. Stop. Gradi se novi Beč, Mozart i Strauss grade novu povijest. A onda opet potres, sirene, rat...i na posljetku moderna Austrija. Cijela tura traje 50 minuta. Za projekciju se potrebno najaviti u agencija zbog rezervacije termina. Predlažemo posjetiti Mariahilfer strasse, poznatu po odličnim trgovinama ali i po imenu koja ulica nosi. Naime muški su tako uzdisali „Mario pomozi“ kada bi žene krenule u kupovinu. Ili Adventski sajam u Beču, smješten ispred zgrade Gradske vijećnice, koji je najpopularniji i ima kultni status u Europi. Christkindlmarkt je ipak najljepši noću, a traje do 24. prosinca. Godišnje ga posjeti oko tri milijuna ljudi, a izvrsno je mjesto za kupnju originalnih božićnih darova uključujući ukusne domaće kolače i drvene igračke. Smještaj u hotel. Noćenje.
*Polazak iz Rijeke u 04.00 sati, Ka Petrol (Karlovac) 05.15. Okvirna vremena. U završnom pismu će biti info o točnom polasku.

2.dan     BEČ –  BRATISLAVA I PARNDORF
Doručak. Polazak autobusom na izlet u Bratislavu uz usputno zaustavljanje za shopping u najvećem dizajnerskom outletu centra Parndorf u cijeloj Austriji koji je na pola sata vožnje od Beča, DESIGNER OUTLET PARNDORF. Slobodno vrijeme za shopping. Nastavak putovanja prema Bratislavi. Po dolasku, šetnja gradom: Stare Mesto – Stara gradska vijećnica – Hlavne Namestie – Franjevački samostan – Mirbach Palača – Katedrala S.Martina – Palača Palffy – Slovačko narodno kazalište – Nacionalna galerija – Stari grad – Židovska ulica. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje. Oni koji ne žele ići na izlet imaju slobodan dan u Beču.

3.dan    BEČ – SCHONBRUNN I „špilja“ Seegrotte Hinterbruhl - ZAGREB/KA/RI
Doručak. Ujutro krećemo u Schonbrunn, jedan od najljepših baroknih palača Europe. To je bila ljetna rezidencija carice Sisi. Nakon razledavanja unutrašnjosti slobodno vrijeme na Božićnom sajmu ispred dvorca i jutarnju bečku kavu. Našim autobusom se kratko vozimo prema Hinterbruhl, 40 km od Beča i ulazimo u Seegrotte. Zvuči opasno ali nije. Ulazimo u jedan rudnik u kojem je nekad davno 2.000 radnika služilo svoju kaznu radeći na avionima ali i na kopanju gipsa. Tu se se  snimala „Tri mušketira“ a vi imate sada priliku vidjeti sjajnu špilju sa izrazito čistim jezerom koje se svaki dan ispumpava i to oko 60.000 litara vode da bi baš sada mogli ploviti brodićem kroz jezero. Ulaznica se naplaćuje 11 eur po osobi, te zaista vrijedi svakog centa. Nastavljamo prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi  FIRST MINUTE 990 kn / Redovna cijena 1.090 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta ili dok ima mjesta / Minimalan broj putnika: 40

Popusti i doplate:

  • djeca do 11,99 u pratnji dviju odraslih osoba popust 20%.
  • treća osoba u trokrevetnoj sobi 10% popusta.
     

POLASCI IZ RIJEKE I KARLOVCA

  • Polazak iz Rijeke doplata po osobi  200,00 kn (bez obzira na broj putnika garantirano)
  • Polazak iz Karlovca (Ka Petrol) doplata po osobi 50,00 kn (bez obzira na broj putnika garantirano)

 

Uz animaciju „Putovanje kroz Beč“
***
Posjetite Designer Outlet Parndorf!
***
Bogat program, baš za one koji žele više!

Pronađite lokaciju na karti

Overview

Gabrijela Koščica

Napisala i uređuje program

POŠALJI UPIT