ADVENT GRAZ I SHOPPING - SAMO IZ ČAKOVCA I VARAŽDINA - 1 dan autobusom

JEDNODNEVNI IZLET

Program putovanja

Putovanje Advent Graz 1 dan autobusom 16.12., 23.12.2017. - subotom
SAMO IZ ČAKOVCA I VARAŽDINA

Polazak autobusa u 06:30 sati s Autobusnog kolodvora u Čakovcu i u 07:00 sati s parkirališta kraj groblja u Varaždinu. Vožnja autobusom kroz Sloveniju prema Austriji. Prijepodnevni sati su predviđeni za posjet trgovačkom centru u Seiersbergu. Slobodno vrijeme za obilazak trgovina i kupnju predviđeno je do cca. 12.30 sati. Slijedi vožnja autobusom do centra Graza. Laganim koracima kreće se u obilazak i razgledavanje najljepših i najvažnijih znamenitosti ovoga najvećega grada u pokrajini Štajerskoj: otok na Muri, brdo Schlossberg s kojega se za vedra vremena pruža prekrasan pogled na cijeli grad i okolicu, Trg karmelićanki, Sporgasse, glavni trg Hauptplatz , gradska vijećnica, oslikana kuća, ledene jaslice, stari srednjovjekovni grad i rezidencija Habsburgovaca, katedrala, mauzolej obitelji Habsburg, Glockenspielplatz i brojne druge zanimljivosti….. sve popraćeno mirisom kuhanog vina, cimeta, raskošnim bojama i ugodnom predblagdanskom atmosferom.

Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Predlažemo šetnju Putem jaslica koji vodi od ledenih jaslica iz renesansnog dvorišta Landhausa duž ulice Stempfergasse, gdje se u izlozima trgovina mogu razgledati modeli jaslica, pa do Biskupijskog muzeja s prigodnom božićnom izložbom; vožnju Adventskim vlakićem; posjet nekom od brojnih muzeja u Grazu….. ili jednostavno uživanje na jednoj od 14 lokacija božićnog sajma u Grazu! Polazak iz Graza je u 19.00 sati!

Cijena aranžmana po osobi: 110 kn

Minimalan broj putnika: 45

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Napomene
Program je izrađen 23.9.2017. na bazi min. 45 putnika i u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana ili otkaza putovanja.
 

 

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT