ADVENT MILANO I TORINO - 3 dana autobus

GARANTIRANO

Program putovanja

Putovanje Advent Milano i Torino 3 dana autobusom
i 15.12.2017.
GARANTIRANI POLAZAK

Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu

Hotel BB Milano Sesto 3*
Odlična lokacija. Hotel se nalazi na direktnoj liniji metroa, s kojom ste za 15 minuta kod Duoma, točnije 8 km od strogog centra grada.
Ocjena hotela na booking.com „vrlo dobar 8.5“

1.dan     ZAGREB/RIJEKA  – MILANO
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u  5.00 sati. Vožnja preko Karlovca (moguć je polazak sa Ka Petrol 5.30) i kroz Gorski kotar do Rijeke. Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 7.30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku prvo idemo u hotel, a nakon kraćeg odmora odlazimo gradskim prijevozom u centar. U razgled krećemo od Milanske katedrale ili skraćeno Duomo, jedna od najljepših gotičkih katedrala u svijetu. Izrađena je od bijelog mramora, a njena čipkasta struktura dominira cijelim vanjskim dijelom. Svi znaju za Vittorio Emanuele. Galeriju sa skupim restoranima i trgovinama, pa možete u slobodno vrijeme proviriti. Zatim Milanska Scala sa jako skupim ulaznicama za poznata operna djela. Jedan od simbola Milana je svakako Sforza Castello, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358.godine i koji je završen deset godina kasnije. Pored visokih zidina i kula od cigle, unutra se nalaze dva dvorišta i palača sa djelima Bramantea i Leonarda. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan  IZLET U TORINO, posjet Egipatskom muzeju – najaviti pri kupnji aranžmana
Doručak. Fakultativni izlet (doplata) autobusom, krećemo u 9.00 sati u 150 km udaljen Torino, centar talijanske regije Piemonte, grad automobila, čokolade, muzeja, sporta, knjige, palača, barokne arhitekture. U gradu se nalazi i nekoliko posebnih građevina i znamenitosti koje svakako treba posjetiti i razgledati. Jedna takva građevina je i najvažniji Muzej egipatske kulture u svijetu nakon onoga u Kairu. Planirana je posjeta muzeju. Slobodno vrijeme za posjetu tradicionalnom božićnom sajmu na trgu Borgo Dora. Povratak u Milano. Noćenje.
ZA POLAZAK “SAJAM OBRTNIŠTVA U MILANU” predlažemo posjetiti ovaj dan sajam. Sve info možete naći na www.artigianoinfiera.it

3.dan MILANO  - RIJEKA – ZAGREB
Doručak. Idemo u grad gradskim prijevozom. Slobodno prijepodne u Milanu za shopping ili predlažemo posjet jednoj gotovo neuglednoj crkvi od cigle iz XV.stoljeća u kojoj je smještena famozna freska “Posljednja večera” od Leonarda da Vincija. (obavezna najava u poslovnici). Leonardo da Vinci ju je počeo raditi 1495.godine i radio ju je pune tri godine. Maksimalno može ući 30 osoba i u prostoriji gdje je smještena slika možete biti 15 minuta. Slika je zaista veličanstvena i rijetki je primjerak nečeg što može pozitivno ispuniti duh svake osobe. Iz Milana krećemo za Zagreb u 14.00 sati. Nastavljamo prema Hrvatskoj. Dolazak se očekuje oko ponoći.

Cijena aranžmana po osobi :First minute 950 kn / Redovna cijena 1.050 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta / Minimalan broj putnika: 40

Popusti i doplate:

  • dijete do 11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe 50% popusta
  • treća osoba u trokrevetnoj sobi 10% popusta.
  • doplata za polazak iz Čakovca i Varaždina 60 kn po osobi.

Hotel se nalazi jako blizu metro stanice točnije 8 km od strogog centra grada. Ocjena hotela na booking.com „vrlo dobar 8.5“

Pronađite lokaciju na karti

Overview

Gabrijela Koščica

Napisala i uređuje program

 

 

Video

POŠALJI UPIT