Cipar

Cipar - dodatni izleti

Cipar - dodatni izleti

Dodatni izleti za potpuni odmor - Sjeverni Cipar

NIKOZIJA – JEDINA PODIJELJENA PRIJESTOLNICA NA SVIJETU
Izlet u grad koji prikazuje dvije različite kulture - dva moćna carstva. U gradu jedinstvene ljepote i značaja, razgledati ćemo crkve/džamije, živahne tržnice, kavane i taverne sa slasnom, lokalnom hranom. Slobodno vrijeme. Mogućnost odlaska do granice, zelene linije koja grad razdvaja na grčki i turski dio. U cijenu su uključene ulaznice za muzej.

POLUOTOK KARPAS
Posjetite najljepše područje sjevernog dijela Cipra! Odlazak do ribarskog naselja Bogat gdje ćete imati priliku čuti priču u Sv. Filonu. Nakon kraće stanke i ručka u taverni, slijedi vožnja do sela Dipkarpaz, jednog od rijetkih mjesta u kojem zajedno, u slozi žive turski i grčki stanovnici. Posjet samostanu Apostola Andrije, a zatim kupanje na jednoj od prekrasnih plaža. U cijenu izleta su uključene ulaznice za muzej i ručak.

FAMAGUSTA
Famagusta je povijesno važan grad kojeg okružuju venecijanske zidine. Razgled Othellovog stupa iz 12 st. i nekoć katedrale, a danas džamije Sv. Nikolaja. Saznati ćete zašto Famagustu nazivaju gradom duhova i razgledati obližnji arheološki park Salamis. U cijenu izleta su uključene ulaznice za muzej i ručak.

CIPARSKA NOĆ
Odlazak na Ciparsku noć u selo Bellapais. Uživanje u tradicionalnim jelima/mezama uz zvukove tradicionalne glazbe i nastup trbušnih plesačica.

MINI KRSTARENJE
Prepustite se plovidbi do zapadnog dijela Cipra, od plaže Escape do istočnog dijela obale, Acapulca. Usputno stajanje radi osvježenja i ručka. Dan ćemo
provesti opušteno i u dobrom društvu. U cijenu je uključen ručak.

  • Zrakoplovna putovanja

  • Autobusna putovanja

  • Putovanja brodom

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »