Island

Pingvellir - Island

Pingvellir - Island

Pingvellir je mjesto gdje se razdvajaju dvije tektonske ploče, Euroazijska i Sjevernoamerička, te unutar parka doslovno možete zaroniti između dva kontinenta.

Island je jedinstveno mjesto gdje možete roniti između kontinenata.
Tradicionalno najpoznatija turistička ruta Islanda je „Zlatni krug“ koji obuhnaća slap Gullfoss, geotermalnu dolinu Haukadulur sa gejzirom po imenu Geysir (jedina islandska riječ koja je ušla u engleski jezik) te nacionalni park Pingvellir.
Baš Pingvellir je mjesto gdje se razdvajaju dvije tektonske ploče, Euroazijska i Sjevernoamerička, te unutar parka doslovno možete zaroniti između dva kontinenta. Voda je vrlo hladna te će vam biti potrebno dobro ronilačko odijelo, a što se ostale opreme tiče, uz peraje, dovoljni su samo maska i disalica.

Neka vam putovanje na Island ostane u lijepom sjećanju.

  • Zrakoplovna putovanja

  • Autobusna putovanja

  • Putovanja brodom

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »