Rodos - aktivni odmor

Aktivni odmor na Rodosu : windsurf/kite, golf i treking

 

WINDSURF/KITESURF
Windsurf/kite centar na Rodosu se nalazi na mjestu gdje u sezoni osim Meltemija puše i termički vjetar koji osigurava još bolji vjetar. U Ialyssosu su neposredno na plaži na raspolaganju čak tri windsurf centra te kite centar (otprilike 3km niže). Tirkizna voda, pješčani ulaz u more, palme iza plaže i zelena trava obilježava sve centre, kao i najnovija oprema (JP, F2, Fanatic, Northsails i Neilpryde i North kiteboarding). Spot je primjeren za sve nivoe znanja, a čamcima i nadzorom iz tornja pobrinuli smo se za vašu sigurnost. Za vas ćemo urediti najam windsurf/kite opreme, sve potrebno za vaše ljetovanje s vlastitom opremom (na upit) ili pobrinuti da na instrukcijama dobijete novo windsurfersko/kitesurfersko znanje. Windsurf i kite tečajevi s najboljim slovenskim nstruktorima biti će organizirirani jednom na godinu.

TREKING
Kao najveći među Dodekanezima, Rodos predstavlja odličan poligon za ljubitelje trekkinga, jer nudi raznovrsne doživljaje - od trekkinga kroz brdovitu pokrajinu i šume, pokraj povijesno važnih i zanimljivih točki, preko skrivenih kutaka prirodnih ljepota i vinorodnih brežuljaka sve do obalnih šetnji. Za vas smo pripremili paket od tri ili pet različitih trekking tura, odaberite svoj trekking odmor, a mi ćemo sve organizirati. Rodos će vam ostati u uspomeni u potpuno novom svjetlu.

GOLF
Uz Egipat i Tursku, golf se budi i na grčkim otocima. Afandou Golf je jedino golf igralište na Rodosu kojeg 1973 god stvorio Donald Harradine, jedan od najpoznatijih britanskih golf arhitekata. Na 18 igraćih polja i razmjerno dinamičnom igralištu, golferi mogu igrati kroz cijelu godinu, a s različitim travnatim podlogama pobrinuli su se da je travnjak savršen tijekom cijele godine. Uz green fee za vas možemo urediti i najam golf opreme ili poduku na engleskom jeziku.

Gdje možete doživjeti ovo: