Vijetnam

Halong zaljev - Vijetnam

Halong zaljev - Vijetnam

Halong zaljev je jedno je od sedam čuda prirode i pod zaštitom je UNESCO-a.

Halong je zaljev na obali Južno Kineskog mora u Vijetnamu i poznat po mnogobrojnim otocima koji izgledaju kao mini planine sa tropskom vegetacijom koje izranjaju iz mora. Jedno je od sedam čuda prirode i pod zaštitom je UNESCO-a.
Prije 500 godina najveći vijetnamski mislilac, Nguyen Trai, opisao je zaljev Ha Long kao „čudo od kamena na nebesima”.
Zaljev se sastoji od vapnenačkog krša i 1960 otoka različitih oblika i veličina na području od 1.553 km².
Na ovom području nastanjeno je oko 1 600 stanovnika u četiri naselja. Otoci su uglavnom litice i nisu nastanjivi.Područje je puno raznolikih špilja, također nenastanjivih, pa su se ljudi smjestili na vodi. Da bi opstali izgradili su plutajuće domove.

  • Zrakoplovna putovanja

  • Autobusna putovanja

  • Putovanja brodom

Prijavite se na newsletter

Koristeći ovaj formular, dajete privolu da Idea putovanja d.o.o. (sjedište: Žumberačka 4, Samobor, OIB: 21344819267) može koristiti vašu e-mail adresu za povremeno slanje novosti, posebnih ponuda i promotivnih obavijesti (poznato i kao „newsletter“). U bilo kojem trenutku možete povući svoju privolu klikom na Odjavi se link ili tako da nas kontaktirate na e-mail info@ideaputovanja.hr.

Preporučujemo putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Pročitaj više

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »