AUSTRIJSKA JEZERA I FESTIVAL NARCISA - 2 dana autobusom

LAST MINUTE
CIJENA OD:640kn

Program putovanja

Putovanje Austrijska jezera 2 dana autobusom 01.06.- 02.06.2019.
GARANTIRANI POLAZAK

1. dan ZAGREB – HALSTATT – BAD ISCHL – ST. WOLFGANG
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peron 502 – 506. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Vožnja prema slikovitom HALSTATTU, gradiću poznatom po pastelnim kućicama. Nakon šetnje šarmantnim ulicama grada i uživanja u pogledu na jezero, krećemo na put prema BAD ISCHLU. Mjesto je poznato aristokratsko ljetovalište, prošetati ćemo povijesnom jezgrom do jedne od čuvenih austrijskih slastičarnica Zauner gdje se možete počastiti išlerima koji nastali u navedenom mjestu. Nakon kratkog odmora nastavak puta do ST. WOLFGANGA, poznatog turističkog odredišta. Šetnja do tržnice i trga Kirchen. Predlažemo razgled bogato ukrašene crkve s Pacherovim oltarom, najljepše crkve na području austrijskih jezera. Kraće slobodno vrijeme. Vožnja u smjeru hotela. Smještaj u hotel 3* na području Salzkammerguta. Noćenje.

2. dan BAD AUSEE - ZAGREB
Doručak. Odlazak na 60.Festival Narcisa koji mjesto Bad Ausse pretvara u cvjetnu fantaziju. Najveći austrijski festival cvijeća povezuje lokalne tradicije i prijateljsko gostoprimstvo s prirodnim okruženjem ovog područja. Šareni program događanja dopušta gostima da se druže s lokalnom zajednicom i dive se mirisnim, maštovitim rukotvorinama od narcisa. Posjet glavnom događaju, uživanje u procesiji cvijeća (traje od 8:00-11:00), tradicionalnoj muzici i lokalnim običajima. Nakon procesije cvijeća, od 11:30 pogledajte i procesiju automobila okićenima cvijećem uz folklorne grupe, kasnije uživamo u procesiji brodova (od 14:30) na jezeru Altaussee. Nakon cvjetnih radosti nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.aljicu narcisa, na sajmu regionalnih specijaliteta uključujući poznate medenjake. Slobodno vrijeme za šetnju. Povratak vožnjom kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.)

Cijena aranžmana po osobi: LAST MINUTE 640 kn / Redovna cijena 750 kn

Minimalan broj putnika: 40

Popusti:
- za djecu od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju: 10%
- za odraslu osobu na pomoćnom ležaju: 5%

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. 

Cijene putovanja

Datum polaska:
01.06.2019
Datum povratka:
02.06.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: AK Zagreb
Cijena:
640 kn
Boravak:
2 dana
LAST MINUTE
GARANTIRANO

Šifra: D25
 REZERVIRAJ ZA 01.06.  POŠALJI UPIT ZA 01.06.

Cijena uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja s doručkom
 • sve razglede prema programu
 • voditelj putovanja
 • organizaciju putovanja
 • jamčevinu

Cijena ne uključuje:

 • doplata za jednokrevetnu sobu: 190 kn
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti
   

Informativne cijene ulaznica: za Festival narcisa 15 EUR , mlađi do 15 godina imaju besplatan ulaz.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT