BALI - 8 dana autobusom / zrakoplovom

Zrakoplovom iz Venecije

Program putovanja

Putovanje Bali 8 dana avionom 28.10.-04.11.2017.

1. DAN: ZAGREB/VENECIJA – AMSTERDAM – DENPASAR noćni let
Polazak s Autobusnog kolodvora Zagreb i prijevoz (po želji uz doplatu) do zračne luke Venecije. Prijava na let u 17.10 sati prema Amsterdamu, gdje je dolazak predviđen u 19.10 sati. Po dolasku slijedi nastavak leta u 20.55 sati prema Denpasaru s dolaskom u 19.25 sati (lokalna vremena).
 
2. DAN: BALI doručak,  noćenje
RAJSKI OTOK BALI

Po dolasku na ovaj rajski otok, dočekati će nas djevojke u tradicionalnim nošnjama kako bi nam u znak dobrodošlice oko vrata stavile vijenac od cvijeća. Otok Bali krase duge pješčane plaže, lijepo tirkizno more, terasasta rižina polja, ljubazni i gostoljubivi domaćini. Slijedi transfer do hotela na obali i smještaj. Odmor i večera.

3. DAN: BALI doručak, noćenje
LAGANO OPUŠTANJE

Doručak i slobodan dan za opuštanje, sunčanje, kupanje ili samostalno otkrivanje otoka. Na otoku ćete pronaći brojne hramove, nacionalne parkove i razne oblike sportskih sadržaja. U večernjim satima ćemo otići do jugozapadne obale i pružiti si pravi užitak degustirajući morske delicije na plaži. Noćenje.

4. DAN: BALI doručak, noćenje
IZLET JEEPOVIMA

Odlazak na izlet s terenskim vozilima s južnog dijela otoka prema sjeveru. Zaustavljanje kod hrama Gunug Kawi radi razgleda u stijenu uklesanih kipova posvećenih sinovima i kraljici vladara Anak Wungsu-a. Nastavak vožnje do vulkanskog kratera Batur, relativno mladog vulkana uvrštenog na popis UNESCO-a. Nakon obilaska vulkana, slijedi ručak u lokalnom restoranu. U popodnevnim satima ćemo nastaviti vožnju kroz prostrane šume bambusa, nasade začina i voća do balijskog sela Petulu, poznatog po gnijezdima bijelih čaplji. Prije povratka u hotel, slobodno vrijeme na lokalnoj tržnici tropskog voća u Ubudu.

5. DAN: BALI doručak,  noćenje
BALI

Dan ćemo provesti uživajući na rajskim plažama, u samostalnim aktivnostima, sunčanju i plivanju. Otok nudi brojne spa centre. Posjetom jednog od njih nakon nekoliko sati osjećati ćete se potpuno sviježe i odmorno. Po želji, odlazak u večernjim satima do prekrasnog hrama Uluwatu okruženog šumom koja je stanište brojnih majmuna. Uz romantični zalazak sunca, uživati ćemo u plesnoj predstavi Kecak koju će za nas izvesti domaćini. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN: BALI doručak, noćenje
IZLET U UNUTRAŠNJOST OTOKA

Vožnja do obližnjeg sela Tunjuk i posjet lokalnoj osnovnoj školi gdje ćemo osjetiti atmosferu svakodnevnog života na otoku. Slijedi pravi doživljaj jer ćemo sa šeširom na glavi i s palicom u ruci otići do rižinih polja gdje će nam domaćini pokazati kako se sade biljke riže. Nakon napornog rada, osvježiti ćemo se kokosovim mlijekom. U povratku prema hotelu, zaustaviti ćemo se kod slavnog hrama Tahah Lot, izgrađenog na morskoj stijeni. Dolazak u hotel, večera.

7. DAN: BALI – AMSTERDAM doručak, let
BALI

Nakon dana provedenog na rajskoj plaži, u večernjim satima slijedi transfer do zračne luke i let prema Amsterdamu (20.40 – 07.35 sati, lokalna vremena).

8. DAN: AMSTERDAM – VENECIJA/ZAGREB
Po dolasku u Amsterdam, slijedi nastavak leta u 09.10 sati prema zračnoj luci Venecije gdje je dolazak predviđen u 10.50 sati. Mogućnost organiziranog prijevoza (po želji uz doplatu) do Zagreba.

CIJENA aranžmana po osobi:
min. 20 putnika:  9.390  kn
min. 15 putnika: 10.160  kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 2.080 kn

Popusti:
- dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

Granične vizne i zdravstvene formalnosti
Vize na granici izdaju se hrvatskim državljanima uz naplatu pristojbe od 35 USD.  Putovnica mora vrijediti još najmanje šest mjeseci od dana ulaska u Indoneziju te mora imati dovoljno praznih stranica za unos vize.

Napomene
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.  Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena. Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

Odmor na otoku tisuće hramova, rižinih polja i nasmijanih domaćina!

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT