BARCELONA I AZURNA OBALA COMFORT - 6 dana autobusom

FIRST MINUTE
CIJENA OD:2.299kn

Program putovanja

Putovanje Barcelona i Azurna obala 6 dana autobusom 13.08., 03.10.2019.
GARANTIRANI POLASCI

Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.

1. dan: ZAGREB, KARLOVAC, RIJEKA, CANNES
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u festivalski grad Cannes uz kraći razgled grada: Palais des festivals et des Congres, Alée de la Liberté, Le Suquet, Boulevard de la Croisette s luksuznim hotelima i buticima. Nastavak vožnje prema hotelu. Smještaj u hotel u Francuskoj. Noćenje.

2. dan: CANNES, FIGUERAS, BARCELONA
Doručak. Vožnja prema Španjolskoj. Dolazak u Figueras, jedan od najšarmantnijih malih gradića Katalonije; Razgled grada uz mogućnost posjeta kući muzeja Salvadora Dalija ( Doplata za ulaznicu na licu mjesta ). Nastavak vožnje prema Barceloni. Po dolasku smještaj u hotel. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom u strogi centar Barcelone, na orijentacijski razgled grada i upoznavanje sa gradom. Večernji izlazak u neki od mnogobrojnih pubova/barova. Noćenje.

3. dan: BARCELONA
Doručak. Razgledavanje grada pješice i javnim prijevozom: PARK GUELL, remek djelo osebujnog arhitekta Gaudija, SAGRADA FAMILIA - jedna od najpoznatijih svjetskih katedrala i životno Gaudijevo djelo (razgled izvana); preko AVINGUDA DIAGONAL i CASA MILLA, do PLACA DE CATALUNYA glavnog trga Barcelone. Nastavljamo obilazak: GOTIČKA ČETVRT labirint malih, uskih ispresijecanih ulica s nevjerojatnom arhitekturom; KATEDRALA ispred koje se često može vidjeti lokalno stanovništvo kako pleše tradicionalni ples Katalonje – sardana; LA RAMBLA istinsko srce Barcelone, živopisna promenada duga 2 km s brojnim sviračima, zabavljačima, trgovinama, restoranima i barovima; KOLUMBOV SPOMENIK – odakle se Kolumbo u 15. stoljeću otisnuo u potragu za Indijom. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: BARCELONA, MONTSERRAT
Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Montserrat, čuveni samostan na visini od 1200 metara s kojeg se pruža predivan pogled na Kataloniju. Ljepota samostana i katedrale u svom prirodnom okruženju jednostavno zadivljuju i zauvijek ostaju u sjećanju. Muzej u sklopu samostana čuva izvanrednu zbirku djela Dalia, El Greca, Moneta i Giordana. Povratak u Barcelonu. Predlažemo odlazak do PORT VELLA, stare luke Barcelone gdje se danas nalazi jedan od najvećih akvarija u Europi, veliki šoping centar i mnoštvo barova i restorana uz obalu mora. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: BARCELONA, FRANCUSKA
Doručak i odjava iz hotela. Ostavit ćemo stvari u autobusu te ćemo imati slobodno jutro za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo obilazak Picassovog muzeja u Gotičkoj četvrti ili posjet živopisnoj četvrti Gracia koja odiše boemskim ugođajem, s mnoštvom barova i restorana internacionalnih kuhinja. Ukoliko ste više za uživanje u prirodi, predlažemo odlazak do parka Ciutadella gdje možete uživati u zoološkom vrtu, šetnji idiličnom zelenom oazom i vožnji brodićem po jezeru. U ranim popodnevnim satima polazak prema Francuskoj. Noćenje u Francuskoj na putu prema Nici.

6. dan: NICA, RIJEKA, KARLOVAC, ZAGREB
Doručak. Slijedi razgled Nice, najvećeg grada Azurne obale. Šetnja s vodičem starom povijesnom jezgrom: Tržnica cvijeća Cours Saléya, slavno šetalište Promenade des Anglais, Trg Massena. Slobodno vrijeme za ručak i vlastite sadržaje. U popodnevnim satima nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Italiju i Sloveniju uz kraće odmore tijekom puta. Dolazak u Hrvatsku u noćnim satima.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

Cijena aranžmana po osobi
13.08. Redovna cijena 2.599 kn

03.10. FIRST MINUTE  2.299 kn /  Redovna cijena: 2.599 kn

Minimalan broj putnika: 40
Rok prijave: do 7 dana prije puta

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.

BARCELONA
Barcelona je dom velikog umjetnika Antonija Gaudija čiji su radovi obilježili izgled grada i dali mu jedinstven izgled. Iznimno kozmopolitanski grad s klimom i obilježjima mediteranskog grada. Stanovništvo je vrlo ugodno i komunikativno prema posjetiteljom. Gastronomske mogućnosti čine ju rajem za gurmane.U Barceloni i Kataloniji se nalazi 36 restorana kojima su u Michelin gastro vodiču dodijeljene od 1 do 3 zvjezdice, što je poznato kao velika pohvala i potvrda vrhunske kvalitete. Barcelona lako osvaja sve ljubitelje zanimljive arhitekture, a za poklonitelje šopinga nudi velike trgovačke centre te brojne ekskluzivne prodavaonice.

Putnici koji polaze iz Čakovca i Varaždina o točnom vremenu i mjestu polaska biti će obaviješteni unutar 24 sata do polaska.

Program bez noćnih vožnji!

Cijene putovanja

Datum polaska:
13.08.2019
Datum povratka:
18.08.2019
Grad polaska:
Zagreb / Karlovac / Rijeka
Mjesto polaska: KA Petrol / V.Jadrana / AK Zagreb
Cijena:
2.599 kn
Boravak:
6 dana
GARANTIRANO
Šifra: D27
 POŠALJI UPIT ZA 13.08.
Datum polaska:
03.10.2019
Datum povratka:
08.10.2019
Grad polaska:
Zagreb / Karlovac / Rijeka
Mjesto polaska: KA Petrol / V.Jadrana / AK Zagreb
Cijena:
2.299 kn
Boravak:
6 dana
GARANTIRANO
FIRST MINUTE

Šifra: D27
 REZERVIRAJ ZA 03.10.  POŠALJI UPIT ZA 03.10.

Cijena uključuje:

 • šestodnevno putovanje u Barcelonu
 • 3 noćenja s doručkom u nekom od hotela 2/3* u Barceloni ili okolici
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu 2/3*** u Francuskoj
 • smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama sa doručkom
 • prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije
 • licenciranog turističkog pratitelja
 • sve razglede prema programu u Nici, Cannesu, Barceloni i Figueresu
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za pojedine objekte
 • ulastite troškove
 • fakultativni izlet u samostan Montserrat 160 kn - PLAĆANJE U AGENCIJI
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu 900 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • boravišnu/turističku pristojbu (obvezna u Kataloniji od 01.11.2012.) – cca 1-2 eura po osobi/noćenje
 • putno osiguranje

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno) 
- 1 red – sjedalo 3, 4 – 100 kn
- 2 red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 100 kn
- sjedala iza 2. vrata – 100 kn

KORISNE INFORMACIJE
Muzeji i spomenici su obično zatvoreni ponedjeljkom
Magične fontane – besplatna atrakcija, uz glazbu i posebne svjetlosne efekte doživljaj fontana s pogledom na grad neprocijenjiv je doživljaj
Ostavljanje napojnice nije obavezno, ali je dozvoljeno ostaviti 5-10% plaćenog iznosa * Informacije o klimi i vremenu u periodu koji vas zanima u Barceloni dostupne su ovdje
Informativne cijene individualnih ulaznica (moguća promjena do datuma putovanja):
- Pueblo Español: 11 Eur
- Aquarium: 19 Eur
- Sagrada Familia: 15,50 Eur
- Casa Batlo: 18 Eur
- Katedrala: 6,50 Eur
- Muzej Picasso: 12 Eur
- Camp Nou Muzej: 23 Eur
- Muzej Salvadora Dalija: 12 eura

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT