BARCELONA - ZIMSKI PRAZNICI - 4 dana zrakoplovom

FIRST MINUTE
CIJENA OD:2.790kn

Program putovanja

Putovanje Barcelona 4 dana avionom 03.01.-06.01.2019.

1. dan: ZAGREB - BARCELONA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija (2. kat) dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlines na liniji OU 374 u 15:20 sati. Dolazak u Barcelonu u 17:30 sati. Transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Mogućnost odlaska s voditeljem putovanja javnim prijevozom i pješice u šetnju središtem Barcelone, katalonske prijestolnice poznate i pod nadimkom “grad grofova”. Večernja šetnja Ramblom, ulicom za koju je Lorca tvrdio da “ne bi smjela imati kraj”, šarolikom, bučnom i živopisnom mjestu koje najbolje opisuje duh Barcelone, grada koji zna raditi, ali i zabavljati se. Noćenje.

2. dan: BARCELONA
Doručak. Razgled grada autobusom i pješice s voditeljem putovanja: brežuljak Montjüic, “Jupiterovo brdo”, mjesto gdje se otvarala Olimpijada 1992. i gdje su smješteni neki od najzanimljivijih barcelonskih muzeja - Plaza España, jedan od najvažnijih gradskih trgova kojeg okružuju monumentalni tornjevi koji su 1929. bili ulaz na Svjetsku izložbu i arena za borbe s bikovima, danas šoping centar - Sagrada Familia, monumentalno i životno Gaudijevo djelo, jedna od najslavnijih svjetskih katedrala - Plaza Cataluña, središnji gradski trg, točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”, neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga - šetnja gotičkom četvrti do katedrale. Slobodno vrijeme za osobne programe. Za preporuku je posjet poznatom Pomorskom muzeju, smještenom na mjestu jednog od najstarijih europskih brodogradilišta, a koji sadrži bogate izloške iz pomorske povijesti Španjolske. Slavni kraljevski katolički par, Izabela i Fernando, upravo je u Barceloni dočekao Kolumba nakon prvog od nekoliko njegovih putovanja „prema Indijama“. Slobodno vrijeme za kupovinu i vlastite programe. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu «magične fontane», čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi España. Moguć fakultativni posjet El Poble Español, nekadašnjem paviljonu sa svjetske izložbe 1929. god., gdje se na 49 000 m² može vidjeti cjelokupna arhitektura Španjolske, s ukupno 117 umanjenih građevina. Noćenje.

3. dan: BARCELONA
Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom i pješice do Parka Güell (dio UNESCO-ve svjetske baštine), remek-djela katalonskog „čarobnjaka“ Antonija Gaudíja te šetnja njegovim mediteranskim vrtovima (uključeno u cijenu aranžmana). Poslije šetnje parkom i vremena za kavu spustit ćemo se javnim gradskim prijevozom u četvrt Eixample gdje su smješteni neki od najljepših arhitektonskih bisera Barcelone, palače najslavnijih arhitekata 19. st., a danas je poznato poslovno i trgovačko središte grada. Šetnja ćemo doći preko središta grada do četvrti Born gdje se nalazi slavni Picassov muzej, smješten u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni. U neposrednoj blizini je predivna gotička crkva Santa Maria del Mar koja svakako zavređuje da je posjetite (gradnja koje je opisana u slavnom romanu „Katedrala mora“), a cijela četvrt obiluje zanimljivim trgovinama i dobrom restoransom ponudom. Slobodno poslijepodne. Navečer moguć fakultativni odlazak na flamenco predstavu (plaćanje pratitelju na licu mjesta, prijava prilikom rezervacije aranžmana). Noćenje.

4. dan: BARCELONA - ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme za dodatne posjete, obilaske i zadnju kupovinu suvenira. Predlažemo da obiđete dio grada koji je oživio uz pripremu grada za OI 1992. – gradske plaže koje se prostiru u dužini od zamalo 5 kilometara. Omiljeno mjesto za šetnju, druženje s obitelji i prijateljima, to je dio Barcelone koji morate posjetiti jer mediteranski duh grada se upravo tu najviše osjeća. Nakon šetnje do Barcelonete, put vas vodi prema još jednom poznatom parku u gradu koji obiluje zelenim površinama - park Ciutadella gdje se nalazi atraktivni barcelonski ZOO, nekoliko muzeja i zgrada parlamenta. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke. Let zrakoplovom na liniji OU 375 za Zagreb u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20 sati.Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 1.190 kn

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
FIRST MINUTE 2.790 kn (do popunjenosti kapaciteta) / Redovna cijena 2.990 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.090 kn

Minimum prijavljenih putnika: 20

Soba s pomoćnim ležajem na upit.


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za  državljane RH viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. 

Napomene:
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Barceloni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima, te o procjeni. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u srpnju 2018. godine i podložna su promjeni.
First minute popust vrijedi do popunjenja kapaciteta i isključuje druge moguće popuste ili posebne akcije!

Uključena ulaznica u Park Güell!

Cijene putovanja

Datum polaska:
03.01.2019
Datum povratka:
06.01.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
2.790 kn
Boravak:
4 dana
FIRST MINUTE
Šifra: D01
 POŠALJI UPIT ZA 03.01.

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Barcelona-Zagreb
 • voditelja putovanja
 • smještaj u hotelu 3/4* u Barceloni u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom
 • transfer od/do zračne luke u Barceloni
 • poludnevni razgled Barcelone (4 sata) autobusom i pješice 2. dan programa
 • razglede prema programu
 • troškove organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje:

 • Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 1.090 kn
 • doplata za jednokrevetnu sobu: 990 kn (obavezna ako osoba putuje sama)
 • doplata za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
 • karte javnog prijevoza
 • fakultativne sadržaje
 • boravišnu pristojbu u iznosu od 1,21 po osobi po noćenju (plaćanje na recepciji hotela)
 • troškove osobnih narudžbi
 • putno osiguranje

 

CIJENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA I ULAZNICA (prema stanju u srpnju 2018. g., podložne promjeni):
- flamenco show s pićem 35 € / za minimum 15 prijavljenih putnika - prijava prilikom rezervacije aranžmana i plaćanje na licu mjesta pratitelju putovanja

- Park Guell 8 €
- Museu Picasso 11 €
- Fondació Miro 12 €
- El Poble Espanyol 13 €
- Museo FC Barcelona (Camp Nou Experience) 27,5 €
- Sagrada Familia od 15 € i više
- akvarij odrasli 20 € (djeca 5-10 godina 15 €)
- karta javnog gradskog prijevoza 2,15 € - karnet za 10 vožnji 9,95 €

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT