BEOGRAD I NOVI SAD - 2 dana autobusom

GARANTIRANO
CIJENA OD:549kn

Program putovanja

Putovanje Beograd i Novi Sad 2 dana autobusom 07.09., 05.10., 02.11.2019.
GARANTIRANI POLASCI

Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.

1. dan ZAGREB, BEOGRAD
Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima. Po dolasku slijedi panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda – beogradska Arena – Sava Centar. Slijedi odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: Bulevar revolucija – Čuvena skupština Terazije – Trg republike i legendarni konj – glavna trgovačka i turistička ulica Beograda, ulica Kneza Mihajla – stara beogradska tvrđava Kalemegdan – Zvonik – Stari Bunar – Barokna vrata – Srednjevjekovna kula Nebojša – Crkva Ružica. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Preporučamo pogled na ušće rijeke Save u Dunav, koji se pruža sa tvrđave Kalemegdan ili posjet vojnom muzeju u sklopu tvrđave. Navečer izlazak u neki od mnogobrojnih klubova ili splavova. Mi preporučamo posjet čuvenoj Skadarliji i večeru u jednom od poznatih 7 restorana. Noćenje.

2. dan BEOGRAD, NOVI SAD
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Novom Sadu. Po dolasku u Novi Sad, u pratnji vodiča kreće se u razgled grada; Trg Slobode – Katedrala – Gradska kuća – Rimokatolička crkva Sv.Marije – Srpsko narodno pozorište – Zmaj Jovina pješačka zona – Petrovaradinska tvrđava. Slobodno vrijeme za ručak, kavu i vlastite sadržaje. Poslijepodne polazak prema Zagrebu. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama. BELGRADE CITY HOTEL 4* – BOOKING.COM OCJENA 8,3

Cijena aranžmana po osobi
- za polaske 04.05., 07.09. i 05.10.2019.: FIRST MINUTE 599 kn / Redovna cijena 699 kn
- za polaske 16.02. i 02.11.2019.: FIRST MINUTE 549 kn / Redovna cijena 699 kn


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za  državljane Republike Hrvatske viza za Srbiju nije potrebna, a za putovanje je dovoljna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Belgrade City Hotel
nudi vam pristupačnu udobnost u samom centru grada. Hotel je popularan izbor i za goste koji prvi put dolaze u Beograd, kao i za njegove stalne posjetitelje. Belgrade City Hotel ima divan položaj nasuprot Glavne Željezničke Stanice, a u susjedstvu je atraktivnih klubova i riječnih splavova, nadaleko poznatog Beogradskog noćnog života. Glavne atrakcije razgledanja Beograda su na maloj pješačkoj udaljenosti.
Glavna zgrada Belgrade City Hotela ima ukupno 58 soba. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu i nude sve udobnosti očekivane za smještaj sa 4 zvjezdice. Hotel je smješten u zgradi pod zaštitom države, a nudi odličan servis i visoku kvalitetu soba. Sobe raspolažu svim pogodnostima, uključujući besplatni internet, televizor s preko 40 kabelskih kanala, elektronske sefove, ketlere za čaj i kafu, sušilo, mini bar....Idealno okruženje za Vaš odmor, bez obzira da li ste u Beogradu zbog posla ili zadovoljstva.
Svakog jutra, možete započeti dan kvalitetnim doručkom (švedski stol) sa izborom toplih i hladnih jela, serviranih sa kavom, čajem i svježim sokovima.
Hotel se nalazi u samom centru Beograda, što je odlična polazna točka za sve vrste obilazaka, kupnje, izlaske, kao i poslovne sastanke. Najpoznatije atrakcije su u neposrednoj blizini hotela. Dostupnost javnog prijevoza, (veliki broj linija javnog prijevoza ima stanice ispred samog hotela) čini sve dijelove Beograda izuzetno pristupačnim.


Putnici koji polaze iz Čakovca i Varaždina o točnom vremenu i mjestu polaska biti će obaviješteni unutar 24 sata do polaska.

Odličan hotel Belgrade City hotel 4* u centru Beograda!

Cijene putovanja

Datum polaska:
07.09.2019
Datum povratka:
08.09.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: AK Zagreb
Cijena:
599 kn
Boravak:
2 dana
FIRST MINUTE
GARANTIRANO

Šifra: D27
 REZERVIRAJ ZA 07.09.  POŠALJI UPIT ZA 07.09.
Datum polaska:
05.10.2019
Datum povratka:
06.10.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: AK Zagreb
Cijena:
599 kn
Boravak:
2 dana
FIRST MINUTE
GARANTIRANO

Šifra: D27
 POŠALJI UPIT ZA 05.10.
Datum polaska:
02.11.2019
Datum povratka:
03.11.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: AK Zagreb
Cijena:
549 kn
Boravak:
2 dana
FIRST MINUTE
GARANTIRANO

Šifra: D27
 POŠALJI UPIT ZA 02.11.

Cijena uključuje:

 • dvodnevno putovanje u Beograd
 • 1 noćenje s doručkom u 3/4* u Beogradu
 • smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama sa doručkom
 • prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije (klima, TV, video)
 • licenciranog turističkog pratitelja
 • sve razglede prema programu u Beogradu
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za pojedine objekte
 • vlastite troškove
 • doplata za jednokrevetnu sobu 200 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • boravišna pristrojba u hotelima u Beogradu – cca 1-3 eura – OBAVEZNA DOPLATA na recepciji
 • putno osiguranje


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
· 1. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
· 2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
· sjedala iza 2. vrata – 100 kn

KORISNE INFORMACIJE
· Službena valuta u Srbiji je Srpski dinar. 1 HRK = cca 16,35 dinara
· Cijene u Srbiji su dosta povoljnije nego u Hrvatskoj

 

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT