BERLIN - 3 dana zrakoplovom

GARANTIRANO

Program putovanja

Putovanje Berlin 3 dana avionom 09.02.-11.02.2018.
GARANTIRANI POLAZAK

1. dan: ZAGREB – BERLIN
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija najkasnije 120 minuta prije leta. Let zrakoplovom TDR 228 u 8.00 sati za Berlin. Po dolasku u Berlin, u 9.45 sati, panoramski transfer do hotela i predaja prtljage na recepciji. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom. Razgled počinjemo s Reichstagom, nekad sjedište parlamenta do podmetnutog požara nacionalsocijalista 1933 godine ponovno je to postalo 1990 nakon ujedinjenja Njemačke. Nastavljamo do Brandenburških vrata, jednog od najpoznatijih simbola njemačke. pa preko Parisier platza, avenije Unter den Linden i Gendarmenmarkta do otoka muzeja i katedrale. Put nas dalje vodi do Alexanderplatza. Trg koji je prije II sv. rata određivao ritam grada, zadnjih desetak godina povratio je stari ugođaj. Na trgu se nalazi i čuveni Fernsehnturm, najviša građevina u Njemačkoj U okolici je smještena i četvrt Nikolaiviertel jedna od najstarijih u gradu, detaljno obnovljena krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća. Poslijepodne prijava u hotel. Večer slobodna za vlastite programe. Predlažemo večeru u hotelu (doplata) ili individualni odlazak do Hackescher četvrti, pune restorana i barova. Noćenje u hotelu.

2. dan: BERLIN – POTSDAM (doplata)
Nakon doručka predlažemo organizirani poludnevni izlet do obližnjeg Potsdama (doplata - trajanje oko 6 sati). Jedno od središta europskog prosvjetiteljstva može se podičiti parkom Sanssouci, kompleksom palača s prostranim perivojem pod zaštitom UNESCO-a. Za putnike koji ostaju u Berlinu predlažemo obilazak čuvene robne kuće KaDeWe, jedne od najvećih u svijetu i odlazak do dvorca Charlottenburg, najvećoj palači i jedinoj gradskoj carskoj rezidenciji. Osim navedenog svakako ističemo i mogućnost individualnog posjeta atrakciji Tropical Islands. Smještena u jednoj od najvećih svjetskih građevina bez potpornih stupova (inicijalno zamišljena kao dom zračnih brodova), na samo 60 km jugoistočno od Berlina, lako dostupna željeznicom, pruža pravi tropski ugođaj uz more, pješčane plaže i palme. Preporučamo cjelodnevni boravak i opuštanje u wellness centru! Večer slobodna za vlastito otkrivanje grada. Preporučamo večeru u hotelu (doplata). Noćenje u hotelu.

3. dan: BERLIN – ZAGREB
Nakon doručka odjava iz hotela. Prtljagu ostavljate na recepciji do transfera. Obići ćemo Checkpoint Charlie, najpoznatiji simbol podijeljenosti Njemačke nakon II sv. rata. Nastavljamo uz sjedište zloglasnog SS-a do Potsdamer Platza, trećeg i najmodernijeg centra Berlina do Tiergarten-a (sjećate se djece s kolodvora ZOO?) i Kaiser-Wilhelm Gedachtniskirche, vječnim podsjetnikom savezničkog bombardiranja. Prolazimo i avenijom Kurfürstendamm, centrom nekadašnjeg zapadnog Berlina. Mogućnost organiziranog ručka u pivnici (doplata). Povratak do hotela na transfer do zračne luke. Let zrakoplovom TDR231 u 16.00 sati za Zagreb. Dolazak u Zagreb se očekuje u 17.45 sati.

Cijena aranžmana po osobi: 1.490 kn
First minute cijena po osobi: 1.290 kn (do 28 dana prije putovanja ili popunjenja mjesta po ponudi)
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 990 kn

Najmanji broj putnika: 60

Popusti:
- 80% popusta za dijete do 2 god. bez ležaja
- 20% popusta za dijete od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju
- 10% popusta za osobe starije od 12 godina na pomoćnom ležaju.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane Republike Hrvatske viza za Njemačku nije potrebna, a za putovanje je dovoljna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Napomene:
Vremena letova na posebnim, charter, letovima podložna su promjeni i neposredno prije samog putovanja. Razgledi će biti prilagođeni. Putnici su dužni na licu mjesta platiti boravišnu pristojbu od cca 1,5 Eur po noći i osobi u dvokrevetnoj sobi i cca 2,8 Eur po noći i osobi u jednokrevetnoj sobi.

Direktnim charter letom iz Zagreba!

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT