BRATISLAVA WELLNESS I SPA - 2 dana autobusom

GARANTIRANO

Program putovanja

Putovanje Bratislava 2 dana autobusom 06.04.2019.
GARANTIRANI POLASCI

Hotel Crowne Plaza 4* - vrhunski hotel u centru grada, bogati buffet doručak, free Wi-Fi, besplatan ulaz u saune, bazene i fitness centar (7–22 h)

1. dan
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom, uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u BRATISLAVU slijedi razgled grada: BRATISLAVSKI DVORAC – KATEDRALA SV. MARTINA - MICHAELOVA VRATA - STAROGRADSKI TRG – STARA VIJEĆNICA – PRIMACIJALNA PALAČA – SLOVAČKO NACIONALNO KAZALIŠTE. Smještaj u hotel. Ostatak popodneva slobodno vrijeme za šetnju gradom, kupovinu, večeru u pubu i opuštanje u hotelskom ZION Wellnes i Spa centru. Noćenje.

2. dan
Bogati buffet doručak. Slobodno vrijeme za opuštanje u Wellness i Spa centru. Odjava iz hotela do 11:00 sati. Predlažemo izlet autobusom do Devinske tvrđave, stare utvrde smještene pored ušća Morave u Dunav, i razgled jednog od najromantičnijih mjesta u Bratislavi, s prekrasnim pogledom na okolinu. Povratak u centar Bratislave i slobodno vrijeme za ručak i šetnju gradom. Odlazak iz Bratislave u 16:00 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi:
Polazak 09.03. ULTRA LAST MINUTE 490 kn

FIRST MINUTE 590 kn (do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta)/ Redovna cijena 650 kn

Popust:
- dijete do 12 godina 20 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.
- Treći ležaj nije moguće ugovoriti za odraslu osobu

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Državljani RH mogu ulaziti u Slovačku s važećm osobnom iskaznicom ili putovnicom.

Hotel Crowne Plaza 4*
Besplatan ulaz u saune, bazene i fitness centar!

Video

POŠALJI UPIT