DOHA - 5 dana zrakoplovom

FIRST MINUTE
CIJENA OD:6.510kn

Program putovanja

Putovanje Doha 5 dana avionom 18.04.-22.04.2019.

1. dan: ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR216 (Qatar Airlines) u 09:45 sati. Obrok za vrijeme leta. Dolazak u Dohu u 16:15 sati. Po dolasku slijedi organizirani prijevoz prema hotelu i smještaj u sobe. U večernjim satima odlazak u šetnju gradom s voditeljem putovanja. Noćenje.

2. dan: DOHA
Doručak. U poslijepodnevnim satima odlazak u poludnevni razgled Dohe, brzorastućeg i uzbudljivog grada kontrasta. Obilazak počinje odlaskom u muzej islamske umjetnosti, građevine posebno zanimljivog izgleda koja se nalazi na umjetno stvorenom otoku, nedaleko rive Corniche. U muzeju se čuva preko 800 umjetnina s ukupno tri kontinenta iz razdoblja od 7.-19.st. Nastavak panoramske vožnje kroz novi dio grada – otok The Pearl, marinu i šetnicu Porto Arabia. Posjet kulturološkom selu Katara i četvrti Zapadni Zaljev odakle se ujedno možete diviti starim utvrdama poput Barzan Tower i modernim neboderima kao što su Al Fardan Towers, zgrada parlamenta, itd. Razgled završava obilaskom tradicionalnog dijela Dohe gdje se nalaze soukovi sa začinima, tekstilom, zlatni souk Waqif Heritage i umjetničke galerije. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan: DOHA
Doručak. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet u pustinju. U jutarnjim satima odlazak džipovima prema jugu Qatra. Nezaboravna vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp orijentalnog ambijenta koji se nalazi na obalama prekrasnih kristalno bijelih plaža. Po dolasku možete uživati u plivanju, igrama na plaži, vožnji na quadovima, daskanju na dinama, itd. Za to vrijeme će vam kuhari pripremiti ručak (roštilj). U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: DOHA
Doručak. u poslijepodnevnim satima, odjava iz hotela i odlazak u obilazak nacionalnog muzeja koji će službeno otvorenje imati 28.3.2019. Odlazak u Qatar Mall, veliki i glamurozni shopping centar u kojem se nalazi preko 400 trgovina uključujući luksuzne i svjetski poznate brendove, restorane, kafiće i mnoge razne sadržaje. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. Odlazak prema souku Waqif u Al Wakri gdje možete prošetati lukom i poznatom šetnicom s pogledom na zaljev. Mogućnost doplate za večeru u lokalnom restoranu. Navečer organizirani transfer do zračne luke.

5. dan: DOHA – ZAGREB
Prijava na let QR215 i polijetanje zrakoplova u 02:00 sata. Dolazak u Zagreb predviđen je u 07:00 sati.

Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
FIRST MINUTE 6.510 kn (do 60 dana prije polaska ili do popunjenja kapaciteta) / Redovna cijena 6.740 kn
Zrakoplovne pristojbe (2.150 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.
Minimum prijavljenih putnika: 15

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH potrebna je viza za Katar. Dobiva se besplatno po ulasku u zemlju u zračnoj luci. Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma dolaska u Katar. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Napomene
Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr

Cijene putovanja

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb – Doha – Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe
 • 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Dohi
 • povratni transfer zračna luka – hotel
 • ulaznice za razglede prema programu
 • uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča
 • poludnevni razgled Dohe
 • organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje:

 • doplata za jednokrevetnu sobu 990 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • fakultativne sadržaje
 • napojnice (20 usd - plaćanje na licu mjesta)
 • putno osiguranje

 

DOPLATE I FAKULTATIVNI IZLETI (cijene po osobi):
Cjelodnevni izlet u pustinju 690 kn
- cijena izleta uključuje: povratni transfer džipom, ručak (roštilj) i piće (sok/voda), u pustinji mogućnost tuširanja (kupaone s tuševima), mogućnost skijanja i daskanja na dinama
Doplata za večeru u lokalnom restoranu 290 kn
- cijena uključuje večeru i 1 sok/voda

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT