DUBAI - ABHU DHABI - AL AIN - 7 dana zrakoplovom

DIREKTNOM LETOM IZ ZAGREBA
CIJENA OD:5.409kn

Program putovanja

Putovanje Dubai, Abhu Dhabi i Al Ain 7 dana avionom 14.05.2018.
GARANTIRANI POLASCI

1. dan: let za Dubai
Sastanak u zračnoj luci. Naš predstavnik ispratit će Vas na direktni let za Dubai. Nakon dolaska, na izlazu će Vas dočekati naš vodič. Slijedi transfer do vašeg hotela s 4* u Abu Dhabiju i smještaj.

2. dan: Abu Dhabi
Nakon doručka krećemo u obilazak najvećih atrakcija Abu Dhabija. Prvo odlazimo u razgled veličanstvene džamije šeika Zayeda, koja će vas sa svojom raskošnom arhitekturom i ukrasima sigurno ostaviti bez daha. Nakon tog nastavljamo do centra na čuveni Union Square, a zatim ćemo u vožnji i uz fotostanke upoznati nevjerojatne građevine Abu Dhabija. U tematskom muzeju Herritage Village imat ćete priliku upoznati povijest i način života ljudi na ovim prostorima. Izlet ćemo završiti stankom u Abu Dhabi Marina Mallu, gdje možete uživati u kupnji ili osvježenju. Povratak u hotel.

3. dan: Abu Dhabi - Al Ain
Doručak. Krećemo prema našem sljedećem odredištu - Al Ainu. Grad poznat po tržnicama, muzejima, tvrđavi i oazi. Ovdje ćemo posjetiti impozantnu oazu sa palmama datulja i upoznati faladž - stari sustav za navodnjavanje. U nastavku ćemo posjetiti i muzej palaču šeika Zayeda. U kasnim popodnevnim satima slijedi smještaj u hotel u Al Ainu.

4. dan: Al Ain – Dubai
Doručak. Slijedi vožnja do Dubaija. Čudesna metropola, u kojoj se tako skladno isprepliću moderna čuda sa tradicijom i pustinjom, najomiljenija je turistička destinacija Srednjeg istoka. Današnja ruta vodi vas uz Dubai Creek gdje se pružaju prekrasni prizori, uz povijesni centar Bastakije, poznat po tradicionalnim kućama s tornjevima koje su pripadale starim trgovcima. Slijedi posjeta muzeju koji se nalazi u tvrđavi Fort AlFahidi u kojem je prikazan povijesni raz voj Dubaija, a u nastavku prelazimo Dubai Creek u tradicionalnim brodicama Abrama i razgledamo poznate tržnice začina I zlata. Navečer mogućnost za fakultativni Dhow Cruise s večerom (uključen u paketu večera).

5. dan: Slobodno ili pustinjski safari
Nakon doručka imate slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti, a poslijepodne imate mogućnost sudjelovati (fakultativno - sadržano u paketu izleta) na fascinantnom izletu u pustinju. Nakon vožnje po dinama, očekuje Vas tradicionalna večer u kampu s lokalnim specijalitetima, trbušnim plesom, jahanjem na devama i drugim iznenađenjima. Nakon čarobne večeri slijedi povratak u hotel.

6. dan: Slobodno
Doručak. Iskoristite dan za vlastite slobodne aktivnosti ili nam se pridružite na izletu (uključen u paketu izleta) koji vas vodi u moderni dio Dubaija i najvišu zgradu na svijetu. Na ovom izletu vidjet ćemo najvažnije atrakcije: Dubai Marinu s njezinim arhitektonskim čudima, legendarni umjetni otok u obliku palme sa 16 grana i malu Veneciju s arapskom arhitekturom. U najvećem šoping centru na svijetu, Dubai Mallu, možete na svoju ruku istraživati trgovine. U ovom centru nalazi se i ogroman akvarij i podvodni ZOO. Ovdje se nalazi i najviši toranj na svijetu - pogled s njega ostavit će vas bez daha. Povratak u hotel.

7. dan: Povratak
Nakon doručka, u ranim jutarnjim satima slijedi transfer do zračne luke i povratni let..

Cijena aranžmana po osobi: 
polazak 14.05. - 20.05.2018.: 5.409 kn 
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 490 kn

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane Republike Hrvatske vuza za UAE nije potrebna, ali je potrebna je važeća putovnica, koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti dozvoljen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate. 

RED LETENJA:
1 EK 130 G ZAGDXB KK30 TC 1535 2305
2 EK 129 G DXBZAG KK30 TC 0815 1220

1 EK 130 G ZAGDXB KK30 TC 1535 2305
2 EK 129 G DXBZAG KK30 TC 0815 1220

Napomene
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
- Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
- Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte.
- Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.
- Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr.
- Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.
- Putovnica mora vrijediti još najmanje šest mjeseci od dana ulaska u zemlju. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Cijene putovanja

Datum polaska:
14.05.2018
Datum povratka:
20.05.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
5.409 kn
Boravak:
8 dana
ZRAKOPLOVOM IZ ZAGREBA
GARANTIRANO

Šifra: D04
 POŠALJI UPIT ZA 14.05.
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • direktan povratni let u ekonomskoj klasi Zagreb – Dubai – Zagreb (prijevoznik Emirates)
 • 2 x noćenje u hotelu s 4 * u Abu Dhabiju u dvokrevetenoj sobi
 • 1 x noćenje u hotelu s 4 * u Al Ainu u dvokrevetenoj sobi
 • 3 x noćenje u hotelu s 4 * u Dubaiju u dvokrevetenoj sobi
 • 6 x doručak samoposlužni bife
 • 3 vođena razgleda: Abu Dhabi i džamija šeika Zayeda, Al Ain, Dubai - stari dio grada i tržnice
 • tijekom obilaska i izleta vodič na hrvatskom jeziku
 • jamčevno osiguranje prema propisima

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 499kn (podložno promjeni do izdavanja karata)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 1.299 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • boravišna pristojba u Dubaiju (plaća se u hotelu) po sobi/noći 15 AED (ca. 30 kn)
 • fakultativne izlete
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom
 • troškove osobne prirode i napojnice
 • piće uz obroke
 • putno osiguranje


Opcionalne doplate (moguća uplata u agenciji):
- Paket večera: 999 kn po osobi (3x večere u hotelu samoposlužni bife (2.,3. i 6.dan) i Dhow Cruise s večerom (4.dan)
- Paket izleta: 999 kn po osobi :Pustinjski safari s večerom (5. dan), Moderni Dubai i Bjur Khalifa (6. dan)

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT