DUBAI I RAS AL KHAIMAH - 7 dana zrakoplovom

DIREKTNOM LETOM IZ ZAGREBA
CIJENA OD:5.409kn

Program putovanja

Putovanje Dubai 7 dana avionom 05.02.2019.

1.dan: let za Dubai
Sastanak u zračnoj luci i let za Dubai. Dolazak u kasnim večernjim satima. Slijedi transfer do Vašeg hotela s 4*. Smještaj u sobe za sljedeća 4 noćenja.

2. dan: Moderni Dubai
Nakon doručka pozivamo vas na razgled modernog Dubaija. Vidjet ćemo najvažnije atrakcije:Dubai Marinu s njezinim arhitektonskim čudima, zatim legendarni umjetni otok u obliku palme sa 16 grana, a razgled zvršavamo najvećem šoping centru na svijetu, Dubai Mallu. U ovom centru nalazi se i ogroman akvarij i podvodni ZOO. Ovdje se nalazi i najviši toranj na svijetu, Bjur Khalifa, kojeg možete posjetiti fakultativno (ulaznica sadržana u paketu izleta). U poslijepodnevnim satima imate priliku sudjelovati na "pustinjskom safariju" (fakultativno - sadržano u paketu izleta). Ovaj izlet vodi vas u pustinju. Nakon vožnje po dinama, očekuje Vas tradicionalna večer u kampu s lokalnim specijalitetima, trbušnim plesom, jahanjem na devama i drugim iznenađenjima.

3.dan: Slobodno ili fakultativni izlet u Abu Dhabi
Nakon doručka imate mogućnost sudjelovati na izletu u Abu Dhabi (fakultativno - sadržano u paketu izleta). Vožnjom obalnom pustinjskom cestom stižemo u Abu Dhabi. U panoramskoj vožnji razgledati ćemo arhitektonska čuda ovog grada, a u nastavku odlazimo do veličanstvene džamije šeika Zayeda, jedne od najvećih džamija svijeta. Nastavljamo do Heritage Villagea, muzej uređen kao tradicionalno selo u kojem možete vidjeti nekadašnji način života na ovim prostorima.

4. dan: Stari Dubai
Doručak. Danas posjećujemo stari dio Dubaija. Smješten uz Dubai Creek. Vidjeti ćemo i Bastakiu - stari četvrt tradicionalnih kuća sa tipičnim tornjevima za ventilaciju. U tvrđavi Al Fahidi u gradskom muzeju upoznati ćemo povijest grada i ovih prostora, a nakon toga brodicama prelazimo Dubai Creek i razgledamo tržnicu zlata i začina. U večernjim satima možete uživati u vožnji brodom uz večeru (Dhow Cruise - fakultativno, sadržano u paketu večera).

5. dan: Sharjah – Ajman City Tour – Ras al Khaimah
Nakon doručka krećemo u smjeru Ras al Khaimaha. Prvo se zaustavljamo u Sharjahu, šarenom i živahnom gradu s brojnim tržnicama i živopisnim kućama. Zbog brojnih galerija i muzeja, poznat je i kao glavni grad kulture u UAE. Nastavljamo prema Ajmanu, poznatom po svojoj obnovljenoj utvrdi. Posjećujemo Markazi Souk, tržnicu gdje brojni obrtnici nude svoje proizvode. Nastavljamo vožnju do Ras al Khaimaha te slijedi smještaj u Vašem hotelu s 5*.

6. dan: Slobodno
Doručak. Uživajte u udobnosti Vašeg luksuznog hotela! Opustite se na plaži ili uz bazen. Kristalna i topla voda pozivaju vas na uživanje u kupanju. Oni željni istraživanja imaju mogućnost sudjelovati na dodatnom fakultativnom izletu.

7. dan: Povratak
Nakon doručka, u ranim jutarnjim satima slijedi transfer do zračne luke i povratni let.

Cijena aranžmana po osobi: 
- polazak 11.09. - 17.09.2018.: 5.409 kn
- polazak 25.09. - 01.10.2018.: 5 709 kn
- polazak 05.02. – 11.02.2019.: 6.509 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 490 kn

Minimalan broj putnika: 20

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane Republike Hrvatske vuza za UAE nije potrebna, ali je potrebna je važeća putovnica, koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti dozvoljen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate. 

RED LETENJA:
11.-17.9.2018
EK130 ZAGDXB 1525 2255
EK129 DXBZAG 0830 1235

25.9.-01.10.2018.
EK130 ZAGDXB 1525 2255
EK129 DXBZAG 0830 1235

05.02.-11.02.2019.
EK130 ZAGDXB 1440 2305
EK129 DXBZAG 0845 1205

Napomene

Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.
Letovi se organiziraju na redovnoj liniji Zagreb - Dubai avio kompanija Emirates
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Vremena polazaka zrakoplova navedena su prema redu letenja objavljenom 2018. godine i podložna su promjeni.
Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju te vremenskim uvjetima.
Promjene plana leta, hotela ili programa putovanja nisu predviđene, no zadržavamo pravo na iste.
Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Nikal d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja putničke agencije Nikal.
O eventualnom otkazu putovanja u slučaju premalog broja putnika biti ćete informirani do najmanje 2 tjedna prije polaska. U slučaju otkaza zbog premalog broja putnika agencija ne snosi odgovornost za troškove usluga koje nisu rezervirane u agenciji, a putnik ih je rezervirao kod treće strane u svezi planiranoga putovanja.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih Republike Hrvatske www.mvep.hr
Kupovina lokalnih proizvoda i usluga tijekom izleta leži u Vašoj vlastitoj odgovornosti.

Cijene putovanja

Datum polaska:
05.02.2019
Datum povratka:
11.02.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
6.509 kn
Boravak:
8 dana
ZRAKOPLOVOM IZ ZAGREBA
Šifra: D04
 POŠALJI UPIT ZA 05.02.

Cijena uključuje:

 • direktan povratni let u ekonomskoj klasi Zagreb – Dubai – Zagreb (prijevoznik Emirates)
 • 4 x noćenje u hotelu s 4 * u Dubaiju u dvokrevetenoj sobi
 •  2 x noćenje u hotelu s 5 * u Ras Al Khaimahu u dvokrevetenoj sobi
 • izleti prema programu u udobnim i klimatiziranim autobusima
 • uključena 3 vođena razgleda: - Moderni Dubai,  Dubai - stari dio grada i tržnice, Sharjah i Ajman
 • pratitelj putovanja na hrvatskom jeziku
 • jamčevno osiguranje prema propisima

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 499kn (podložno promjeni do izdavanja karata)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 1.499 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • boravišna pristojba u Dubaiju (plaća se u hotelu) po sobi/noći 15 AED (ca. 30 kn)
 • boravišna pristojba u Ras al Khaimahu (plaća se u hotelu) po sobi/noći 20 AED (cca. 38 kn)
 • fakultativne izlete
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom
 • troškove osobne prirode i napojnice
 •  piće uz obroke
 • putno osiguranje


Opcionalne doplate (moguća uplata u agenciji):
- Paket večera: 999 kn po osobi (3x večere u hotelu samoposlužni bife (2.,5. i 6.dan) i Dhow Cruise s večerom (4.dan)
- Paket izleta: 1.099 kn po osobi: Bjur Khalifa (2. dan), Pustinjski safari s večerom (2. dan), Abu Dhabi i džamija Šeika Zayeda (3. dan)

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT