DUBAI I MALDIVI - 12 dana zrakoplovom

GRUPNO PUTOVANJE
CIJENA OD:9.690kn

Program putovanja

Putovanje Dubai i Maldivi 12 dana avionom 06.10.- 17.10.2018.

1. dan: ZAGREB – DUBAI (06.10.)
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova avio kompanije Emirates prema Dubaiju s polaskom u 15.25h. Dolazak u Dubai predviđen je u 22.55h po lokalnom vremenu. Po obavljanju graničnih formalnosti slijedi organizirani transfer do hotela. Smještaj i noćenje.

2. dan: DUBAI (07.10.)
Nakon doručka predlažemo odlazak na poludnevni razgled grada. Razgled obuhvaća stari i novi dio grada te započinje vožnjom do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Slijedi stanka za fotografiranje poznatog hotela u obliku jedra i jednog od najluksuznijih hotela na svijetu - Burj Al Araba. Nastavak vožnje ulicom Šeika Zayeda, uz najvišu građevinu na svijetu, Burj Khalifu, do starog dijela grada. Posjet muzeju Dubaija, koji predstavlja pravo putovanje u povijest. Slijedi prelazak zaljeva brodićem „abra“ u drugi dio grada. Tamo se mogu otkriti neponovljivi mirisi, boje i okusi raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila, poslije ćemo posjetit najveći bazar zlata na svijetu. Povratak u hotel. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Uz doplatu, moguć odlazak na vidikovac Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. Noćenje.

3. dan: DUBAI – (fakultativni izlet u ABU DHABI) – DUBAI (08.10.)
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Grad odlikuje mnoštvo modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Vožnja kroz Saadiyat Island, otok koji će za nekoliko godina postati svjetsko središte kulture i umjetnosti s najvećom koncentracijom muzeja u ovome dijelu svijeta. Razgled Džamije Šeika Zayeda, jedne od najvećih džamija u svijetu, remek djela neoislamske arhitekture. Zaustavljanje u Heritage Village, gdje ćete moći saznati više o povijesti i lokalnim običajima ovog područja. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i kupovine. Na povratku u Dubai, kraće zaustavljanje pored „Ferrari Worlda“, najvećeg zatvorenog tematskog parka na svijetu. Dolazak u Dubai u kasnim poslijepodnevnim satima. Navečer preporučujemo (uz doplatu) odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ u novoj marini uz večeru (transfer uključen). Noćenje.

4. dan: DUBAI (09.10.)
Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo odlazak na nezaboravan snježni doživljaj usred Dubaija. Ski Dubai, prvi zatvoreni skijaški centar na Bliskom Istoku, nalazi se u sklopu shopping centra Mall of the Emirates, koji raspolaže s preko 350 trgovina. Također predlažemo let helikopterom u trajanju od 20 minuta. Uživajte u veličanstvenom doživljaju Dubaija iz zraka s pogledom na fantastične mega građevine. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski safari - adrenalinska vožnja luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjet beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u aromatskoj vodenoj luli. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete s roštilja i uživati u orijentalnom ugođaju. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: DUBAI (10.10.)
Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo odlazak na zabavu u vodenom parku Wild Wadi (pored hotela Burj Al Arab), plivanje s delfinima i cjelodnevnu zabavu u Aquaventure park u sklopu hotela Atlantis. Preporučamo ručak ili večeru u luksuznom hotelu Burj Al Arab, ili pak odlazak na Jumeirah Beach Walk, mondeno šetalište s brojnim kafićima, restoranima i dućanima te odmor na prekrasnoj pješčanoj plaži. Za ljubitelje shoppinga preporučujemo odlazak u jedan od najvećih shopping centara na svijetu, Dubai Mall, koji se nalazi u podnožju Burj Khalife; od 18 sati navečer možete promatrati “igru vode i svjetala” tijekom koje fontane izbacuju vodu i do 150 m u visinu. U večernjim satima slijedi transfer do zračne luka i prijava za let za Male.

6. dan: DUBAI – MALDIVI (11.10.)
Dolazak u Male je predviđen u 7.40h po lokalnom vremenu. Slijedi transfer speedboatom do resorta. Prijava i smještaj u sobama s uključenim polupansionom (moguća nadoplata za puni pansion ). Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje otoka. Noćenje.

7. dan – 11.dan: MALDIVI (12.10.- 16.10.)
Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u čarima Maldiva i prekrasnim pješčanim plažama. U sklopu resorta nalaze se restorani i spa centar. Mogućnost organiziranja niza aktivnosti kao što su ronjenje, pecanje, plivanje ili uživanje u zalasku Sunca uz koktele. U sklopu resorta moguće je organizirati slobodno vrijeme i izlete:
· Morning fishing (Big Game), Night fishing, Deep sea fishing
· Half day and full day island hopping
· Photo flight by Seaplane
· Submarine Excursion
· Visit to Male’ (Capital City)
· Dolphin Safari
· Table Tennis, Daylight & Floodlit Tennis, Indoor Squash, Billiard/ snooker
· Volleyball, Basketball, Football
· Banana Boat, Fun tubing
· Boat Hire (half-day/full-day), Glass bottom boat
· Canoeing, Kneeboard, Wake board
· Kite Surfing, Windsurfing
· Para-Sailing
· Water Scooter/Jet ski, Water skiing, Paddle Boat

11. dan: MALDIVI (16.10.)
U poslijepodnvnim satima transfer speedboatom do zračne luke. Prijava za let s presjedanjem u Dubaiju s uključenim obrocima tijekom leta. Noćni let.

12. dan: DUBAI - ZAGREB (17.10.)
Polazak iz Dubaija u 8.30h po lokalanom vremenu direktnim letom za Zagreb. Dolazak je predviđen u 12.35h po lokalnom vremenu.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 9.690 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 3.2.90 kn

Minimalni broj putnika: 10

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za UAE nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. 
Potrebna je viza za ulazak na Maldive. Viza za Maldive se dobiva po ulasku u zemlju i besplatna je.

Raspored letova:
06 OCT ZAG DXB   1525   2255
11 OCT DXB MLE   0230   0740

15 OCT MLE DXB   2300   0200 (+1)
16 OCT DXB ZAG   0830   1235

Cijene putovanja

Datum polaska:
06.10.2018
Datum povratka:
17.10.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: ZL Zagreb
Cijena:
9.690 kn
Boravak:
12 dana
GRUPNI POLAZAK
Šifra: D36
 POŠALJI UPIT ZA 06.10.
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • povratni let Zagreb – Dubai –Male –Zagreb u ekonomskoj klasi
 • grupni prijevoz minibusom u Dubaiju na relaciji zračna luka – hotel – zračna luka
 • smještaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4*u Dubaiju na osnovi 4 noćenja s uključenim polupansionom
 • smještaj u resortu 4* na Maldivima na osnovi 4 noćenja s doručkom
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 3.290 kn
 • obavezna doplata transfer speedboatom na relaciji zračna luka Male – resort – zračna luka Male $224.00
 • obavezna doplata napojnice za lokalne vodiče i vozače 50 AED (cca 15 EUR)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu
 • dodatne usluge i fakultativne izlete
 • lokalnu pristojbu “Tourism Dirham” – obavezna doplata na licu mjesta 15 AED (cca 30 kn) po sobi/ noć
 • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi…)
 • nadoplata za puni pansion (na upit)
 • putno osiguranje

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT