DUBLIN I KLIFOVI MOHERA - 4 dana zrakoplovom

GARANTIRANO
CIJENA OD:3.590kn

Program putovanja

Putovanje Dublin i klifovi Mohera 4 dana avionom 03.10.-06.10.2019.
GARANTIRANI POLAZAK

Iz Zagreba, Splita i Dubrovnika.

1. dan: ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK - DUBLIN
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 6:10 sati. Podjela putne dokumentacije, prijava na let i polijetanje zrakoplova u 7:40 sati. Po dolasku u Dublin u 9:30 sati, slijedi transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice: St. Stephen's Green, predivan trg s parkom okružen kućama s karakteristično obojanim ulaznim vratima - Grafton street, najpoznatija trgovačka ulica – Trinity College, najstarije sveučilište u Irskoj, u kojem se čuva poznata „The Book of Kells“, oslikani rukopis Evanđelja na latinskom jeziku – zgrada Parlamenta - Dame street – Gradska vijećnica - Dublinski dvorac - katedrala Kristove crkve - katedrala sv. Patrika, najveća irska katedrala, posvećena Sv. Patriku, zaštitniku Irske, u kojoj je živio i radio poznati svećenik i književnik Jonathan Swift, autor Gulliverovih putovanja. Slobodno vrijeme za osobne programe. U večernjim satima predlažemo odlazak do poznate četvrti Temple Bar, središta noćnog života smještenog na južnoj obali rijeke Liffey, s mnoštvom irskih pubova i restorana. Noćenje.

2. dan: DUBLIN
Doručak. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice. Šetnja čuvenom O'Connell Street, široke prometnice koja se proteže od O'Connellovog mosta na rijeci Liffey do Parnellova spomenika na sjeveru. Tu se nalazi i The Spire, 121 metar visoka skulptura u obliku igle, koja dominira gradom, zgrada Glavne pošte, katedrala Sv. Marije i Vrt sjećanja, posvećen svima koji su pali za slobodu Irske, otvoren na 50 godišnjicu Uskršnjeg ustanka. Slobodno poslijepodne. U popodnevnim satima predlažemo posjet pivovari čuvenog irskog tamnog piva Guinness i upoznavanja s procesom proizvodnje. Na kraju obilaska slijedi opuštanje u Gravity baru s nezaboravnim pogledom na grad, uz pintu tamnog Guinessa. U večernjim satima predlažemo odlazak na show „Celtic night“ – večeru uz tradicionalni irski ples. Noćenje.

3. dan: DUBLIN – fakultativni izlet KLIFOVI MOHERA
Doručak. Predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet „Klifovi Mohera“. Vožnja autobusom do grofovije Clare, smještene na zapadnoj obali, gdje se nalaze najljepše i najimpresivnije prirodne znamenitost Irske – klifovi Mohera. Ove čudesne litice izduže se iz Atlantskog oceana do 200 metara visine i hrabro odolijevaju udarcima valova. Po dolasku slijedi razgled Centra za posjetitelje, te šetnju stazama i platformama do O'Brienova tornja, najviše točke klifova sa spektakularnim pogledom na hridi i ocean. Povratak u Dublin. Slobodno vrijeme za posjet pubovima. Noćenje

4. dan: DUBLN – ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK
Doručak. Transfera autobusom do Zračne luke Dublin. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 10:20 sati. Dolazak u Zagreb u 14:05 sata.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: FIRST MINUTE* 3.590 kn / Redovna cijena 3.790 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.190 kn

*First minute
cijena vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: 
Za  državljane RH viza za Irsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Napomene:
Pristojbe zračnih luka podložne su promjenama i konačni iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa.

Hotel 3* u centru grada!

Cijene putovanja

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Dublin–Zagreb
 • voditelja putovanja
 • smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom
 • transfer zračna luka–hotel–zračna luka
 • razglede prema programu
 • jamčevinu
 • troškovi organizacije i prodaje putovanja

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.190 kn
 • mogućnost nadoplate za vezni let iz Splita i Dubrovnika od 450 kn
 • fakultativne sadržaje
 • ulaznice
 • troškove osobnih narudžbi i javnog prijevoza
 • putno osiguranje

 

Doplata za cjelodnevni izlet „Klifovi Mohera“ €60 (plaćanje na licu mjesta, predbilježba u agenciji). U cijenu izleta uključena je ulaznica za klifove.

Informativne cijene ulaznica:
- katedrala sv. Patrika €8
- Trinity College €15
- pivovara Guiness €25
- tradicionalna večera s programom €40
 

 

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT