GARDALAND I SAFARI PARK - 2 dana autobusom

FIRST MINUTE
CIJENA OD:590kn

Program putovanja

Putovanje Gardaland 2 dana autobusom 05.10.2019.

Uključena večera u hotelu!

1. dan
Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u PARCO NATURA VIVA, u okolici Verone, slijedi vožnja autobusom po Safari parku, u kojem životinje slobodno šeću, te šetnja zoološkim vrtom i Parkom dinosaura, s maketama u prirodnoj veličini. Tokom posjeta vidjet ćete zebre, žirafe, nosoroge, lavove, tigrove, čimpanze, vukove i mnoge druge životinje. Slijedi vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

2. dan
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja do zabavnog parka GARDALAND. Gardaland je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda, na samoj obali jezera Garda, i jedan je od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. Park je podijeljen na tri cjeline, od kojih su svakako najposjećenije adrenalinske atrakcije i predviđene su za najhrabrije: SHAMAN, OBLIVION – THE BLACK HOLE, BLUE TORNADO, RAPTOR, MAGIC MOUNTAIN, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE. Slijede avanturističke atrakcije, inspirirane pričama iz raznih dijelova svijeta i predviđene su za obiteljsku zabavu s manjom dozom adrenalina: COLORADO BOAT – FUGA DA ATLANTIDE – JUNGLE RAPIDS – RAMZES – MAMUT. Većina ovih atrakcije je na vodi i dobro je ponijeti rezervnu odjeću. I na kraju tu je Kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci: PEPA PIG LAND (Novo 2018.) - KUNG FU PANDA AKADEMIJA - TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D KINO – MAGIC VILLAGE – GARDEN CATERPILLAR. Predlažemo i posjet SEA LIFE akvariju, s jedinstvenim doživljajem morskog svijeta i podmorja. Odlazak iz Gardalanda u 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Za polazak 15.-16.06. vrijedi redovna cijena od: 650 kn po osobi

FIRST MINUTE cijena: 590 kn / Redovna cijena 650 kn
(FIRST MINUTE vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta)

Minimalan broj putnika 40.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. 

Napomene
Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. 

Cijene putovanja

Datum polaska:
05.10.2019
Datum povratka:
06.10.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: AK Zagreb
Cijena:
590 kn
Boravak:
2 dana
FIRST MINUTE
Šifra: D25
 POŠALJI UPIT ZA 05.10.

Cijena uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim sobama TWC, polupansion
  • voditelja putovanja
  • organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

  • ulaznice za zabavne parkove
  • boravišnu pristojbu (obavezna doplata na recepciji hotela €1,40 po osobi, djeca do 14 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu)
  • doplata za jednokrevetnu sobu 120 kn (obvezno ako osoba putuje sama)
  • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti


ULAZNICE: plaćanje vodiču, na licu mjesta.
•    ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba) €30; doplata za SEA LIFE €5
•    ulaznica za PARCO NATURA VIVA (za grupu od minimalno 25 osobe): odrasli €15; djeca 3-5 godina €6, djeca 6-12 godina €9

 

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT