KINA S KRSTARENJEM RIJEKOM YANGTZE - 14 dana avion / brod

ZRAKOPLOVOM IZ LJUBLJANE
CIJENA OD:8.509kn

Program putovanja

Putovanje Kina 14 dana avionom i brodom 24.05.-06.06.2018.

1. dan: let za Šangaj
Let iz Ljubljane (preko Istanbula) za Šangaj.

2. dan: Šangaj
Dolazak u zračnu luku Šangaj u poslijepodnevnim satima. Slijedi transfer do Vašeg hotela s 4* u Šangaju, gdje ćete boraviti sljedeće 3 noći.

3. dan: Šangaj
Doručak. Današnji dan stoji Vam slobodno na raspolaganju, no preporučujemo da se pridružite našem fakultativnom izletu (uključen u paketu izleta). Prvo krećemo u poznati hram Bude od žada, jedan od najposjećenijih hramova u Šangaju. U hramu se nalazi kip sjedećeg Bude od bijelog žada visine 1,95 m i težine 3 tone. U nastavku posjećujemo vrtove Yu, koji potječu iz doba Ming dinastije. Vrtovi slove kao jedan od najljepših primjera vrtlarske umjetnosti Kine. Poslijepodne ćete u francuskoj četvrti upoznati europsko lice Šangaja. Povratak u hotel.

4. dan: Šangaj
Doručak. Slobodno za vlastito istraživanje Šangaja ili fakultativni cjelodnevni izlet u selo na vodi - Zhujiajiao (uključen u paketu izleta). Unatoč nedavnoj modernizaciji selo će Vas snažno podsjetiti na život u neka davna vremena. Zbog mnoštva malih uličica, mostova i kanala, selo nazivaju „kineskom Venecijom".

5. dan: Šangaj
Nakon doručka krećemo autobusom u središte grada gdje ćemo prošetati ulicom Nanjing Road, jednom od najvećih „šoping" ulica u svijetu. Nakon toga slijedi impozantna lučka promenada „Bund". Sastoji se od 52 kuće različitih arhitektonskih stilova i ubraja se u jednu od glavnih turističkih atrakcija Šangaja. U nastavku transfer do željezničkog kolodvora i vožnja brzim vlakom do Yichanga. Po dolasku u Yichang transfer do Vašeg luksuznog broda za krstarenje rijekom Yangtze. Smještaj u kabine te sljedeća 4 dana uz puni pansion uživate u prekrasnim krajolicima i neponovljivim prirodnim ljepotama. Uz uključene izlete koji su opisani u nastavku, imat ćete mogućnost na brodu rezervirati i dodatne izlete koji nisu uključeni u cijenu aranžmana.

6. dan: Jangtze-krstarenje
Doručak. Brod napušta Yichang i mirno uplovljava u lijepi klanac Xiling. Nakon ručka ćemo razgledati branu „Tri klanca", impozantne dužine cca 2 km i visine 185 m, izgrađenu za najveću hidroelektranu na svijetu. Ručak na brodu, a na kraju dana večera dobrodošlice s kapetanom broda.

7. dan: Jangtze-krstarenje
Doručak. Plovidba kroz 45 km dugi klanac Wu. Na lijevoj i desnoj strani obale rijeke uzdižu se planine visine do cca 1.200 m. Krećemo i na razgledavanje manjim brodovima u manji pritok na kojem nas također očekuje prekrasna priroda. U nastavku prolazak kroz klanac Qutang kojeg smatraju najspektakularnijim klancem od ova tri klanca. Ručak i večera na brodu.

8. dan: Jangtze-krstarenje
Doručak. Plovidba i stanka uz budistički hram Shibaozhai. Shibaozhai pagoda iz doba Qing dinastije majstorsko je djelo izrađeno od drva, smješteno na velikoj izbočenoj stijeni koja je okružena prekrasnim krajolikom. Ručak i večera na brodu.

9. dan: Chongqing – Xi‘an
Doručak. Napuštamo brod i odlazimo do željezničkog kolodvora Chongqing. Slijedi vožnja vlakom do Xi´ana. Rezervirali smo za Vas mjesto u takozvanim „čvrstim" spavaćim kolima (6-krevetne kabine). Po dolasku u Xi´an slijedi transfer do Vašeg hotela s 4*.

10. dan: Xi‘an – noćni vlak za Peking
Doručak. Slobodno za vlastito istraživanje Xi'ana ili fakultativni izlet (uključen u paketu izleta) koji nas vodi do svjetski poznate vojske od terakote. Vojska se ubraja u jedno od najvažnijih arheoloških otkrića 20. stoljeća. Sastoji se od nekoliko tisuća različito naoružanih vojnika poredanih u redove ovisno o vojnim činovima te od stotina konja i kola. Povratak u hotel. U večernjim satima transfer do željezničkog kolodvora u Xi'anu s kojeg krećete noćnim vlakom za Peking u takozvanim „mekim" spavaćim kolima (4-krevetne kabine).

11. dan: Peking – ljetna palača
Dolazak u Peking i transfer do Vašeg hotela s 4*. Nakon smještaja slijedi razgled ljetne palače. Palača, sa svojim prekrasno uređenim vrtovima, jedna je od najvećih turističkih atrakcija grada Pekinga.

12. dan: Peking – Veliki kineski zid
Doručak. Slobodno za vlastito istraživanje ili fakultativni izlet do Kineskog zida (uključen u paketu izleta). Posjet Velikom kineskom zidu kod Mutianyua, koji je građen od 770-475 g.pr.Kr. Zid dužine 21.196 km najveća je građevina na svijetu. S visokih tornjeva i stražarnica pruža se prekrasan pogled na okolna brda i cijeli krajolik. U povratku stajemo kod do Olimpijskog parka kako bismo napravili stanku za fotografiranje uz ćuveni stadion »Ptičje gnijezdo«.

13. dan: Peking
Doručak. Slobodno za vlastite aktivnosti ili fakultativni izlet (uključen u paketu izleta) koji Vas vodi do najznačajnijih znamenitosti Pekinga. Prvo ćemo posjetiti Trg nebeskog mira (Tiananmen). Vidjet ćete Kineski parlament, mauzolej Mao Zedonga, Kineski narodni muzej kao i Vrata nebeskog mira iza kojih se nalazi Zabranjeni grad. Slijedi Zabranjeni grad, nekadašnja carska palača dinastija Ming i Qing. Na kraju obilazak Nebeskog hrama UNESCO-ve svjetske kulturne baštine. U kasnim popodnevnim satima slijedi transfer do zračne luke i povratni let.

14. dan: Ljubljana
Puni nezaboravnih dojmova dolazite u jutarnjim satima u zračnu luku Ljubljana.

Cijena aranžmana po osobi:
24.05.- 06.06.2018.: 8.509 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 2.990 kn 

Minimalni broj putnika: 20

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Državljanima Republike Hrvatske potrebna je viza za ulazak u Kinu. 

Avio karta 22.03.
1 TK1062 22MAR LJUIST HK24 0930 1340
2 TK 26 23MAR ISTPVG HK24 0145 1710
4 TK 21 04APR PEKIST HK24 0010 0525
5 TK1061 04APR ISTLJU HK24 0655 0815

Avio karta 24.05.
1 TK1064 19APR LJUIST HK24 2005 2320
2 TK 26 20APR ISTPVG HK24 0120 1630
4 TK 21 02MAY PEKIST HK24 0010 0525
5 TK1061 02MAY ISTLJU HK24 0655 0815

Napomene:
· Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
· Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
· Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte.
· Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.
· Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr.
· Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Putovnica mora vrijediti još najmanje šest mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za ovo putovanje je potrebna viza.

Cijene putovanja

Datum polaska:
24.05.2018
Datum povratka:
06.06.2018
Grad polaska:
Ljubljana
Mjesto polaska: ZL Ljubljana
Cijena:
8.509 kn
Boravak:
14 dana
ZRAKOPLOVOM IZ LJUBLJANE
Šifra: D04
 POŠALJI UPIT ZA 24.05.
*opći uvjeti Idea putovanja

Cijena uključuje:

 • povratni let u ekonomskoj klasi Ljubljana – Šangaj; Peking –Ljubljana,preko Istanbula
 • 6x noćenje u hotelima s 4 zvjezdice
 • smještaj u hotelima navedenim u programu ili drugim iste kvalitete u dvokrevetnoj sobi.
 • 4 x noćenje na brodu tijekom krstarenja rijekom Yangtze (dvokrevetna kabina)
 • 1 x noćenje u noćnom vlaku Xian-Peking („mekana“ spavaća kola - kabina s 4 kreveta)
 • brzi vlak Šangaj-Yichang
 • vlak Chongging - Xian („tvrda“ spavaća kola - kabina s 6 kreveta)
 • 3x večera, 3x ručak i 4x doručak na brodu
 • 6x doručak samoposlužni bife
 • izleti prema programu u udobnim i klimatiziranim autobusima
 • pratitelj na hrvatskom ili slovenskom jeziku
 • jamčevno osiguranje prema propisima

Cijena ne uključuje:

 • obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe:2.990 kn 
 • doplata za jednokrevetnu sobu 2.599 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • obavezna napojnica na brodu 150 CNY (oko 150 kn)
 • Go Opti dijeljeni transfer Zagreb-zračna luka Ljubljana (oba smjera) 249 kn po osobi
 • viza za Kinu 350 kn po osobi (agencijsko ishođenje)
 • dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...)
 • putno osiguranje

 

Dodatne usluge uplaćuju se u agenciji :
Paket 5 x večera( 2.-4., 11. i 13. dan) + pekinška patka (12. dan) 1.199 kn po osobi
Paket izleta (3., 4., 10., 12., 13. dan) 1.599,00 kn po osobi
- Šangaj: Yu vrtovi i hram Bude od žada
- Selo na vodi Zhujiajiao
- Xian: vojska od terakote
- Peking: Kineski zid i olimpijski park
- Peking: Zabranjeni grad i Nebeski hram

 

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT