KRETA - HOTEL KALIA BEACH 3* - 8 dana zrakoplovom

Gouves

Program putovanja

Kreta, Gouves, ljetovanje na Mediteranu
Direktni letovi svake subote terminu od 07.10..-28.10. iz obližnje Ljubljane!

Nalazi se nasuprot pješčano šljunčane plaže (između je manja cesta/promenada sa baro­vima i tavernama), otprilike 900 m od mjesta Gouves, 600 m od autobusne stanice, 8 km od Hersonissosa i 20 km od zračne luke Herakli­on.

Ponuda: restorani (glavni, grčki - internacio­nalni »a la carte«), bar; bazen s odvojenim dijelom djecu; masaže; trgovina, tv i internet (doplata) kutak, bežični Internet na recepciji; dječje igralište; biljar, stolni tenis.

Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen. Na plaži uz doplatu. Vlastiti ručnik za plažu.

Superior bungalovi: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, bežični Internet (do­plata), mini hladnjak, sef (doplata), balkon ili terasa. Mogućnost dodatnog kreveta, u nekim sobama i dva dodatna kreveta za djecu.

ALL INCLUSIVE
po programu 11.00 - 22.30.
• buffet kontinentalni doručak, ručak i
večera; popodnevni snack i sladoled;
• određena lokalna točena pića;
• povremeno živa glazba;
• stolni tenis;
• ležaljke i suncobrani uz bazen; bežični
Internet na recepciji.

Službena web stranica hotela: http://www.kalia-beach.crete.hotel-crete.net

GOUVES
Gouves je smješten 18 km zapadno od Herakliona, a čine ga gornji (Kato) i donji (Pano) dio grada. Kato Gouves je manje ljetovalište smješteno neposredno uz more koje nudi veliki izbor sportova u vodi te vas poziva na odmor i uživanje u tavernama i barovima. Inače, prvobitno naselje s brojnim tradicionalnim tavernama se nalazi 2 km iznad glavne ceste, a predlažemo i da posjetite naselje Skotian te razgledate istoimenu špilju.

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT