KRETA - HOTEL PALAZZO GRECO BOTIQUE 4* - 8 dana zrakoplovom

Agia Galini

Program putovanja

Kreta, Agia Galini, ljetovanje na Mediteranu
Direktni letovi svake subote od 01.07.-02.09. iz Zagreba i u terminu od 20.05.-28.10. iz obližnje Ljubljane!

Otprilike 80 m od pješčano-šljunčane plaže, u mjestu Agia Galini, 82 km od zračne luke Heraklion i 80 m od trgovina, barova i resto­rana. Autobusna stanica ispred hotela.

Ponuda: kavana, bar; bazen; sef na recepci­ji (doplata); internet (doplata) i tv kutak.

Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen, na plaži uz doplatu. Vlastiti ručnik za plažu.

Standard sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat tv, mini hladnjak, bežič­ni Internet, balkon ili terasa, neke sobe su okrenute na morsku stranu (doplata). Mo­gućnost dodatnog kreveta za dijete.

Junior suite: jednako opremljene kao i stan­dard sobe, veće, morska strana. Mogućnost dodatnog kreveta.

Usluga noćenje s doručkom: buffet bogati kontinentalni doručak.

Službena web stranica hotela: http://www.palazzogreco.com

GRČKA
Grčka je zemlja antičkih bogova, rajska destinacija prekrasnih plaža, bezbroj sunčanih dana i božanstvene hrane. Svojom ponudom osvaja romantičare, hedoniste, istraživače, ali i sve one koji vole noćne provode. Ponuda na grčkim otocima je vrlo raznolika i bogata kako bi vam boravak bio u potpunosti ispunjen!
Grčka je destinacija u kojoj se svi osjećaju dobro. Opušteno. Rado ju posjećuju obitelji, samci, veća društva, kao i ljubitelji aktivnog odmora. Pitate li se, koji otok odabrati? Nije važno! Baš svaki je prekrasan. Otkrijte ih i dodirnite – preko maslina, pijeska, brodova, taverni, zvonika. I sunčanih dana. Osjetite Mediteran i proživite ga. Otvorite svoje srce i potražite mediteranski duh u sebi. Imate ga, vjerujte nam.

KRETA
Kreta je jednostavno prelijepa – kao domovina minojske kulture i kolijevka europske civilizacije, kao otok mirisnih agruma, maslinika i vinograda, kao turistički raj 1.000 kilometara duge obale, kao majka planinskih visina i podzemnih špilja, kao zemlja gostoljubivih i ponosnih ljudi. Stanovnici Krete će vas oduševiti isto kao i smaragdno more i dramatični krajolik.

AGIA GALINI
Ukoliko želite doživjeti autohtonu Kretu i osjetiti lokalnu atmosferu, posjetite Agia Galini - idilično, malo, ali živahno ribarsko naselje, privlačno zbog zanimljive arhitekture. Krase ga male, bijele kućice smještene na brežuljku, a glavnu ulicu koja se spušta do luke okružuju mali obiteljski hoteli i pansioni. Opustite se i uživajte u razgovoru s lokalcima koji će vam rado biti društvo do ranih jutarnjih sati.

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT