KRSTARENJE GRČKIM OTOCIMA I ODMOR NA KRETI - CELESTYAL OLYMPIA - 8 dana avion / brod

POSEBNA PONUDA

Program putovanja

Krstarenje Grčki otoci i odmor na Kreti 8 dana avionom i brodom 11.08.2018.
Brod Celestyal Olympia

1. dan: ZAGREB-KRETA/HERAKLION (subota)
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let posebnim zrakoplovom na liniji Zagreb-Heraklion s polaskom oko 21 sat* (točno vrijeme polaska zrakoplova biti će navedeno u završnoj obavijesti 3 dana prije polaska). Po dolasku, transfer do hotela i smještaj o sobe. Noćenje.

2. dan: KRETA
Nakon doručka u hotelu, transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 12.00 sati isplovljavanje prema Santoriniju.

2.-6.dan: krstarenje prema programu:

6. i 7.dan: KRETA
Nakon doručka, iskrcaj s broda i transfer do hotela gdje možete ostatak odmora iskoristiti za uživanje u odmoru i kupanju, ili pak istraživanju ovog prekrasnog otoka.

8. dan: KRETA – ZAGREB
Nakon doručka u hotelu, odjava slobodno vrijeme do polaska transfera prema zračnoj luci. S obzirom da je isti predviđen u kasnim večernjim satima, u hotelu će biti osiguran prostor gdje ćete moći ostaviti svoju prtljagu do polaska. Predviđeni polazak zrakoplova prema Zagrebu je u noći sa subote na nedjelju; oko 1 sat ujutro* (točno vrijeme polaska i dolaska zrakoplova biti će navedeno na završnoj obavijesti 3 dana prije polaska).

CIJENA PO OSOBI:
Smještaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu/unutarnjoj kabini 6.990 kn
Smještaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu/ kabini s prozorom 7.890 kn
Obavezna doplata za lučke i zrakoplovne pristojbe 1.170 kn; plaćaju odrasli i djeca.

Djeca do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe: 4.390 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju: 6.490 kn
Jednokrevetna kabina na upit.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane Republike Hrvatske viza za Grčku nije potrebna ali je potrebna putovnica koja je važeća još 6 mjeseci od datuma polaska.

Napomene
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

Uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu te izlet u Efez!

Video

POŠALJI UPIT