KRSTARENJE OD SJEVERA PREMA JUGU EUROPE - MSC MAGNIFICA - 13 dana avion / brod

FIRST MINUTE

Program putovanja

Krstarenje od sjevera prema jugu Europe 13 dana 19.10.-31.10.2018.
Brod MSC Magnifica

MSC MAGNIFICA – nudi veličanstveno krstarenje koje se teško zaboravlja. Opuštena profinjenost i kombinacija brodova klase Musica i klase Fantasia, MSC Magnifica donosi najbolje iz oba svijeta. Stapajući tradicionalnu izradu s revolucionarnim dizajnom, izvanredni prostori na ovom brodu razmazit će vas izborom, uključujući 5 gurmanskih restorana koji poslužuju hranu iz cijelog svijeta, te 12 dizajnerskih barova. MSC Magnifica prima 2.518 putnika (na bazi dva putnika) i 1.038 člana posade. Ima 1.259 kabina, 16 paluba od toga 13 za goste. Duljina broda je 293,80 m, a širina 32,20 m.
Zašto krstarenje od sjevera prema jugu
• Odličan termin za krstarenje od sjevera prema jugu Europe
• Preporučujemo zbog zanimljivog programa na kojem ćete krstariti od Hamburga do Genove
• Panoramski razgled Hamburga = „Venecija sjevera“
• Marseille – gratis vođena šetnja s pratiteljem (sastanak s pratiteljem u centru grada, dolazak u grad o vlastitom trošku)
• Bogati sadržaji na brodu i ugodna druženja
• Odlična cijena, pratitelj putovanja i odlično vođenje
• Jedinstveno i nezaboravno krstarenje

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u kategoriji kabine bella: 4.075 kn (FIRST MINUTE) / 4.835 kn (Redovna cijena)
Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u kategoriji kabine fantastica: 4.605 kn  (FIRST MINUTE) / 5.365 kn (Redovna cijena)
Cijena za 3. i 4. ležaj djeca 12-17 godina u kategoriji kabine bella/fantastica: 2.525 kn  (FIRST MINUTE) / 3.285 kn (Redovna cijena)
Cijena za 3. i 4. ležaj za djecu do 12. godina u kategoriji kabine bella/fantastica: 2.525 kn  (FIRST MINUTE) / 3.285 kn (Redovna cijena)

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.
Nadoplata za korištenje VIŠEKREVETNE KABINE (trokrevetna, četverokrevetna) iznosi 305 kn po osobi
(za 1. i 2. ležaj).

DOŽIVLJAJ BELLA
- Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)
- Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa
- Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno
- Bogati kazališni program
- Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom
- Bogat program dnevnih aktivnosti
- MSC Voyager Club bodovi, za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

DOŽIVLJAJ FANTASTICA
Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.
- Prednost prilikom izbora termina večere
- Kabine na višim palubama i boljem položaju
- Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno
- Besplatan doručak u kabinu
- Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno
- Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)
- Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja
- MSC Voyager Club bodovi, za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

Napomene
Izračun je rađen na osnovi najmanje 35 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, organizator, zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 35 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi  članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:
HAMBURG
– službeno „Slobodni i hanzeatski grad Hamburg“ je grad na sjeveru Njemačke, drugi po veličini njemački grad. Druga po veličini luka u Europi. U Hamburgu je sjedište više od 90 konzulata, što Hamburg postavlja na drugo mjesto u svijetu, odmah poslije New Yorka. Hamburg je grad sa najviše mostova u svijetu, njih 2400, te grad sa najviše kanala na svijetu.

LE HAVRE – grad u francuskoj pokrajini Gornjoj Normandiji. Le Havre je, kako mu i ime kaže, luka – jedna od najvažnijih i najvećih u Francuskoj, druga poslije Marseillea. Udaljen je dva sata vožnje vlakom od Pariza. Središte grada je od 2005. godine upisano na UNESCO-ov popis mjesta svjetske baštine u Europi. Od građevina se ističu 107 metara visoki okotogonalni toranj Crkve Sv. Josipa koji izgleda poput svjetionika, dok njegovih 12.700 šarenih vitraja osvjetljava unutrašnjost crkve.

LEIXOES – jedna od najvažnijih portugalskih luka, udaljen 120 km od Porta. Porto, zvan i Oporto je drugi po veličini portugalski grad. Slavan je po istoimenom vinu Porto, gustom i slatkastom vinu koje se proizvodi u vinarijama uz rijeku. Porto je smješten 3 km od ušća rijeke Douro u Atlantski ocean. Ima izvrsno očuvanu staru gradsku jezgru koja je upisana na popis baštine UNESCO-a 1996. U starom gradu se ističe romanička katedrala, izgrađena u 12. stoljeću.

LISABON - je glavni grad Portugala i najzapadniji glavni grad Europe. Smješten u središnjem dijelu Portugala nedaleko od ušća rijeke Tejo u Atlantik. Lisabon je neobičan grad, stara kolonijalna metropola sa modernim interpolacijama. Sam centar Lisabona leži na sedam brežuljaka. Među brojnim znamenitostima vrijedi istaknuti tvrđavu Sao Jorge, koja dominira vizurom grada na vrhu brda od 110 m. Zanimljiv je i stari maurski kvart Alfama s romaničko-gotičkom katedralom iz 12. stoljeća. Za Lisabon su karakteristične kuće sa šarenim fasadama od dekorativnih keramičkih pločica-azulejo, kojima su po arapskoj modi prekrivene fasade cijelih zgrada. Jedan od zaštitnih znakova Lisabona uz Torre de Belem je Elevator de Santa Justa, lift u obliku tornja, koji spaja donji grad Baixu s gornjim gradom Bairro Alto – boemskom četvrti prepunom restorana, kavana, galerija i trgovina.

BARCELONA - prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Najznamenitije građevine u gradu su djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština.
Središte novog grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell. Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra /Gotička četvrt, katalonski Barri gotic), sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike.

Krstarenje od Hamburga do Genove! Uključen zrakoplovni let Zagreb - Hamburg!

Video

POŠALJI UPIT