LONDON - 4 dana zrakoplovom

FIRST MINUTE

Program putovanja

Putovanje London 4 dana avionom 02.11.2018.

Zrakoplovom iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule.

1. dan: SPLIT/ZAGREB - LONDON
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije polaska. Let zrakoplovom Croatia Airlines OU 490 za London Heathrow u 17.50 sati ( osim na polasku 2.11. kada je let iz Zagreba u 14.40 sati sa dolaskom u London u 16:05 sati). Po slijetanju u 19.05 sati, odlazak autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Preporučujemo odlazak na Picadilly Circus te slobodan ostatak večeri u Sohou, Covent Gardenu ili na Leicester Squareu, središtu noćnog života Londona. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

2. dan: LONDON
Doručak. Odlazak na panoramski razgled znamenitosti autobusom i pješice: Kensington palace, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Marble Arch, Oxford Circus, Picadilly Square, Trafalgar Square, Downing Street, Parlament, Big Ben, Westminsterska opatija, Buckinghamska palača. Slobodno vrijeme za šetnju poznatom trgovačkom ulicom Oxford Street, posjet robnoj kući Selfridges, robnom carstvu Harrod’s u Knightsbridgeu. Za ljubitelje povijesti i umjetnosti preporučamo posjet nekom od brojnih londonskih muzeja: British Museum, Nacionalnoj galeriji koja čuva iznimno umjetničko blago, Madame Tussaud’s muzeju voštanih figura. Za večernje sate predlažemo odlazak na neki od poznatih mjuzikla na svjetski poznatom West Endu. Noćenje.

3. dan: LONDON
Doručak. Odlazak javnim prijevozom do Greenwicha gdje se nalazi Kraljevska zvjezdarnica kojom prolazi nulti meridijan. Slobodno vrijeme za posjet Opservatoriju. Predlažemo povratak brodom do Tower of London te posjet najstarije kraljevske rezidencije u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. Kad s Tower Bridgea pogledate na desnu obalu rijeke, primijetit ćete velik broj suvremenih nebodera, od kojih su neki već postali prepoznatljivi na gradskim razglednicama. To je londonski City, sjedište burze i nekih od najvećih svjetskih kompanija. Pogled na City još je impresivniji s kupole obližnje katedrale St.Paul's, 2. po veličini crkve na svijetu, nakon bazilike sv. Petra u Vatikanu. Šetnja preko Milenijskog mosta do Shakespearovog kazališta Globe i Tate Modern galerije te nastavak uz Temzu do panoramskog kotača London Eye sa kojeg se pruža veličanstveni pogled na grad. Slobodan ostatak večeri za uživanje u uskršnjem ambijentu engleske prijestolnice. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

4. dan: LONDON – ( POLUDNEVNI FAKULTATIVNI IZLET WINDSOR) - ZAGREB/SPLIT
Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u Windsor gdje se nalazi službena rezidencija kraljice i njezina dvora (doplata kod prijave). Po povratku u grad predlažemo ležerno uživanje u ambijentu jedne od najvećih svjetskih metropola. Za one koji ostaju u Londonu, predlažemo posjet mondenoj četvrti Notting Hill, poznatoj po uličnim sajmovima koji se tamo vikendom održavaju te atraktivnim terasama velikih viktorijanskih palača i elegantnih restorana. Transfer za zračnu luku London Heathrow planiran je u 17.00 sati. Prijava na let Croatia Airlines OU 491 za Zagreb u 20.00 sati. Dolazak u Zagreb u 23.15 sati ( osim na povratku iz London 5.11. kada je let iz Londona u 16.50 sati sa dolaskom u Zagreb u 20.05 sati). Nema mogućnosti priključnog leta u istom danu za Split, Dubrovnik, Zadar i Pulu.

Cijena aranžmana po osobi:
Za polaske 03.08., 17.08., 31.08.: FIRST MINUTE 3.495 kn / Redovna cijena 3.595 kn
Za polazak 05.10.: FIRST MINUTE 3.395 kn / Redovna cijena 3.495 kn
Za polazak 19.10.: FIRST MINUTE 2.995 kn / 3.095 kn
Za polazak 02.11.: FIRST MINUTE 3.195 kn / Redovan cijena 3.295 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.100 kn

FIRST MINUTE cijena vrijedi do 40 dana prije polaska ili do popunjenja mjesta.

Minimalan broj putnika: 20 

Popusti:
- 10% popusta za djecu od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju
- 5% popusta za osobe starije od 12 god. na pomoćnom ležaju.

 


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane RH viza za UK nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Video

POŠALJI UPIT