MALTA LJETOVANJE - HOTEL CORAL 3* - 8 dana zrakoplovom

MEDITERAN

Program putovanja

Malta, Bugibba, ljetovanje na Mediteranu, 8 dana 21.07., 28.07., 04.08.2018.
Polazak iz Zagreba nedjeljom u ranojutarnjim satima oko 01:00 h

Maltu treba posjetiti zato što nigdje na tako malom prostoru nećete dobiti više nego ovdje. Malta je idealna destinacija jer ima more, dobre plaže, bogato kulturno naslijeđe i arhitekturu koja će vas oduševiti, veliki izbor različitih restorana (od svjetski poznatih lanaca brze prehrane, restorana s talijanskom, azijskom ili turskom hranom, pa do odličnih slastičarni) i lokala za noćni provod. Sve je relativno blizu, nivo sigurnosti izuzetno visok, a prometna mreža izvanredno organizirana tako da bez problema možete stići s jednog kraja otoka na drugi. Promet je na otoku gust, a vozi se lijevom stranom zbog britanskog utjecaja u povijesti. Glavno sredstvo javnog prijevoza u državi su autobusi koji jeftino i učestalo povezuju razne dijelove Malte i Goza.

Bugibba:
Turističko središte na sjeveru Malte, u zaljevu St. Paul's. Promenadom uz more Bugibba je povezana s obližnjom Qawrom, a ima i lijepi središnji trg s mnoštvom turističkih sadržaja, restorana, kafića, dućana i suvenirnica. Nešto je mirnija od živahne Slieme i St Julian's-a, no ipak, u ljetnim mjesecima svojim gostima nudi odličan provod. Tu je i nekoliko lijepih plaža i uvala. Glavni grad Valletta udaljena je približno 17 km, a autobusi do Vallette i ostalih interesantnih mjesta na otoku voze više puta na dan.

Prošećite sunčanom Maltom

Položaj: manji hotel na sjeveru otoka, nekoliko minuta od glavnog trga u Bugibbi, u blizini restorana, barova, trgovinica; autobusna stanica u blizini hotela.

Hotelska ponuda: recepcija, Wi-Fi kod recepcije (uz doplatu), restoran, bar, vanjski bazen s terasom za sunčanje na krovu.

Standard sobe: stropni ventilator, SAT TV, kupaonica (kada ili tuš, WC), sušilo za kosu, sef (uz doplatu), mini hladnjak (uz doplatu). 

Usluga: samoposlužni doručak i samoposlužna večera; mogućnost doplate za all inclusive.

All inclusive (uz doplatu): samoposlužni doručak i večera, izbor 3 menija za ručak, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića na baru (9-23 h). Napomena: detaljan opis all inclusive usluge možete dobiti prilikom dolaska u hotel. 

Internet stranica: www.canifor.com

Noćenje s doručkom
(cijene u kn / po osobi)
Datum početka usluge u hotelu/apartmanu
tip sobe 21.7., 28.7., 4.8.

1. tjedan

dodatni tjedan
Dvokrevetna soba STANDARD

4.965

3.435

doplata za polupansion na tjedan

385

385

doplata za  all inclusive na tjedan

955

955

 

SAMO LET: 

Odrasli:

  • 21.7., 28.7., 4.8.- 2.720 kn - 1 tjedan
  • 385 kn - dodatni tjedan 

Djeca 2-12 godina: 10% popusta

Okvirni sat letenja: 
Polazak iz Zagreba u nedjelju u ranojutarnjim satima oko 01:00 h; dolazak na Maltu u nedjelju oko 2:55 h ujutro*
Povratak s Malte u subotu oko 22:25 h; dolazak u Zagreb u nedjelju oko 0:20 h ujutro*

*smještaj u hotelima rezerviran je za 7 noćenja kako bi se po dolasku odmah prijavili u vaše sobe (smještaj je rezerviran od subote 16 h, te je početak usluge u hotelu/apartmanu uvijek subota popodne na 7 noćenja do subote prije podne, ovisno o vremenu odjave iz pojedinog hotela). Po međunarodnim pravilima, ulazak u sobe moguć je nakon 16 h, a izlazak najkasnije do 10 h. Posljednji dan u većini hotela gosti će moći koristiti uslugu ručka ili večere u slučaju da imaju rezerviranu uslugu polupansiona, te će gostima na raspolaganju biti zajednička prostorija u kojima će biti moguće ostaviti vlastite stvari do polaska transfera prema zračnoj luci (u kasnim večernjim satima).

OBVEZNA DOPLATA na licu mjesta za sve osobe starije od 18 godina: ekološka pristojba 5 EUR/osoba (18+god)

Izravnim letovima iz Zagreba!
Zrakoplovne pristojbe uključene!

POŠALJI UPIT