NEW YORK - 6 dana zrakoplovom

Zrakoplovom iz Zagreba

Program putovanja

Putovanje New York 6 dana avionom 23.06.-28.06.2017.

1. DAN: ZAGREB – AMSTERDAM – NEW YORK let, noćenje
Sastanak putnika u zračnoj luci Pleso 2 sata prije leta. Let je predviđen u 08.25 sati prema Amsterdamu, s dolaskom u 10.30 sati. Nastavak leta u New York je predviđen u 13.40 sati, s dolaskom u 15.30 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku, prijevoz do hotela i smještaj. Kraći odmor i šetnja centrom grada do Rockefellerovog centra i znamenitog Times Squara. Po želji, odlazak do Top of the Rock Empire State Buildinga s kojeg se pruža prekrasan pogled na osvjetljene gradske nebodere i avenije grada „koji nikada ne spava“. Povratak u hotel i noćenje.

2. DAN: NEW YORK noćenje
Pozivamo vas na fakultativni izlet – poludnevni, panoramski razgled Manhattana. Očekuje nas vožnja među šarenim gradskim četvrtima u kojima se osjeća multikulturalnost koja gradu daje jedinstvenu sliku. Vidjeti ćemo Palaču UN-a, Centralni park, Lincolnovu dvoranu, crkvu Sv. John Divine, prestižno Sveučilište Columbia, Harlem, art-deco postaju Grand Central, veličanstvenu Katedralu Sv. Patricka, Nacionalnu knjižnicu, živahno događanje u Rockeffelerovom centru, Radio City... Vožnja pokraj Kineske četvrti, u umjetnički Soho, Tribeco i Greenwich Village, gdje ćemo završiti s razgledom lokacije ,,Ground Zero'', Brooklynskog mosta i Battery parka, od kuda se pruža lijepi pogled na Kip slobode. U poslijepodnevnim satima predlažemo izlet brodom na otoke Ellis i Liberty, od kuda se može razgledati Kip Slobode. Povratak u hotel i noćenje.

3. i 4. DAN: NEW YORK noćenje
Predlažemo obilazak mnogobrojnih muzeja kao što su Metropolitanski muzej umjetnosti, Guggenheim muzej, muzej moderne umjetnosti MoMA te prirodoslovni muzej s odličnom zbirkom dinosaurusa. Mogućnost odlaska do popularnog Central parka, zelene oaze u kojoj se među jezerima i šetnicama odvijaju brojni koncerti i predstave. Ne propustite kušati slavni Newyorški Cheese Cake. U večernjim satima predlažemo odlazak na Broadway predstavu.

5. DAN NEW YORK – BRUSSELS let
Prije odlaska u zračnu luku, neko ćemo vrijeme provesti u shoppingu na Petoj aveniji. U popodnevnim satima slijedi prijevoz do zračne luke i let prema Brusselsu u 19.40 sati s predviđenim dolaskom u 08.05 sati (po lokalnom vremenu).

6. DAN BRUSSELS – ZAGREB
Po dolasku, slijedi nastavak leta u 10.30 sati prema Zagrebu, gdje je predviđen dolazak u 12.40 sati. Završetak putovanja.

CIJENA aranžmana po osobi za polaske 27.04., 23.06.
min. 30 putnika:  7.480 kn
min. 20 putnika:  7.870 kn

min. 12 putnika:  8.250 kn
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 2.520 kn

Popusti:
- ZA RANU PRIJAVU: 230 kn po osobi do 60 dana prije polaska

- za dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane Republike Hrvatske potrebna je viza za SAD. Vize se izdaju u američkom Veleposlanstvu u Zagrebu na temelju individualnog zahtjeva.

Napomene : Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta. Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena. Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.Po američkim standardima u većini hotela u USA u cijenu noćenja NIJE uključen doručak, koji su na raspolaganju u hotelskim restoranima uz nadoplatu. U onim hotelima, gdje kontinentalni doručak nude besplatno, besplatan doručak imaju i naši gosti.

Razgled najvećeg američkog grada, izvrsna lokacija hotela, shopping u Petoj Aveniji!

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT