NEW YORK - 6 dana zrakoplovom

GARANTIRANO 27.10.

Program putovanja

Putovanje New York 6 dana avionom 27.10., 08.12., 28.12. 2018.
GARANTIRANI POLASCI 27.10.

1. DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – NEW YORK let, noćenje
LET U NEW YORK
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija, Graz uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u New York. Po dolasku, prijevoz do hotela. Kraći odmor i odlazak s pratiteljem do grada. Šetnja do Rockefeller centra i znamenitog Times Squara. Po želji, dolazak do Top of the Rock ili Empire State Buildinga s kojeg se pruža prekrasan pogled na osvjetljene gradske nebodere i avenije grada „koji nikada ne spava“. Noćenje.

2. DAN NEW YORK noćenje
MEĐU NEBODERIMA
Mogućnost fakultativnog izleta i odlaska na poludnevni razgled Manhattana. Panoramska vožnja šarolikim gradskim četvrtima, pored palače UN-a, Centralnog parka, Lincoln dvorane, crkve Sv. John Divine, prestižnog Sveučilišta Columbia, Harlema, art-deco postaje Grand Central, veličanstvene Katedrale Sv. Patricka, Nacionalne knjižnice, živahnog Rockefeller centra, Radio Citya. Vožnja pored Kineske četvrti do umjetničkog Soho, Tribeco i Greenwich Village. Razgled ćemo privesti kraju s razgledom lokacije »Ground Zero«, Brooklyn mosta i Battery parka, iz kojeg se pruža pogled na poznati Kip slobode. Mogućnost odlaska na izlet brodom do otoka Ellis i Liberty od kuda se pobliže može razgledati Kip Slobode. Noćenje.

3. I 4. DAN NEW YORK noćenje
RASKOŠNA UMJETNOST
Predlažemo posjet mnogobrojnim muzejima kao što su Guggenheim muzej, muzej moderne umjetnosti MoMA, prirodoslovni muzej s odličnom zbirkom dinosaurusa. Uživajte u šetnji Centralnim parkom, zelenom oazom grada u kojoj se često među jezerima i šetnicama odvijaju brojni koncerti i predstave i ne propustite kušati slavni Newyorški Cheese Cake ili pogledati predstavu na Brodwayu. Noćenje.

5. DAN NEW YORK – EUROPSKA ZRAČNA LUKA let
SHOPPING TIME
Prije odlaska u zračnu luku, slobodno vrijeme na Petoj aveniji za promatranje uličnih događanja ili shopping. Prijevoz do zračne luke i prijava na let prema europskoj zračnoj luci.

6. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB let
Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 6.990 kn* min. 25 putnika
Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 1.390 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 3.010 kn

*Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (11.390 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Popusti:
- dijete do 12 god u pratnji dvije odrasle osobe 17 %.
- popust za treću osobu u sobi na dodatnom krevetu 540 kn, za četvrtu na dodatnom krevetu 770 kn

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane Republike Hrvatske potrebna je viza za SAD. Vize se izdaju u američkom Veleposlanstvu u Zagrebu na temelju individualnog zahtjeva.

Napomena
Smještaj je predviđen u skromnijem hotelu, ali na izvrsnoj lokaciji. Po želji, mogućnost rezervacije i hotela više kategorije, uz doplatu. Po američkim standardima, u većini američkih hotela u cijenu noćenja doručak nije uključen, ali su na raspolaganju u hotelskim restoranima uz doplatu. U četverokrevenim sobama je moguć smještaj na 2 francuska kreveta.

Video

POŠALJI UPIT