NOVA GODINA BARCELONA - 5 dana zrakoplovom

GARANTIRANO

Program putovanja

Putovanje Nova godina Barcelona 5 dana avionom 31.12.-4.01.2018.
GARANTIRANI POLAZAK

Moguć vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule.

Eurohotel Gran Via Fira ****

1. dan: ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK - BARCELONA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb, kod šaltera informacija u 14:00 sati (mogućnost doplate za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra ili Pule). Prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Barcelonu u 15:20 sati. Po slijetanju zrakoplova u Barcelonu u 17:30 sati, transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom u centar grada, šetnja poznatom Ramblom, žilom kucavicom, koja se proteže između Plaça de Catalunye i spomenika Kristoforu Kolumbu, smještenog na obali. Doček Nove godine na ulicama i trgovima grada. Noćenje.

2. dan: BARCELONA
Kasniji doručak. Odlazak na razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice: Kolumbov spomenik, Placa Reial, katedrala, bazilika Santa Maria del Pi, Gotička četvrt, tržnica Boqueria, Rambla, Plaça de Catalunya. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada. U večernjim satima odlazak na otvorenu predstavu „Čarobne fontane“, čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plaça d'Espanya. Noćenje.

3. dan: BARCELONA
Doručak. Nastavak razgleda grada javnim prijevozom i pješice: Casa Batllo, Casa Mila, avenija Diagonal, Sagrada Familia - remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja, Park Guell - fascinantne kreacije vrtova i arhitektonskih oblika genijalnog arhitekta Gaudija (ulaz u centralni dio parka se naplaćuje). Slobodno poslijepodne za posjet Pomorskom muzeju ili Picassovom muzeju, te odlazak do stare luke Port Vell i posjet poznatom Akvariju, jednom od najvećih u Europi. Noćenje.

4. dan: BARCELONA
Doručak. Predlažemo obilazak čuvenog Camp Noa, stadiona FC Barcelone. U popodnevnim satima odlazak na Montjuic, gdje se nalazi Olimpijski stadion, muzej Joan Miro, botanički vrt i prekrasan park s vidikovcem i tvrđavom, muzej „Poble Espanyol“ s replikama svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima predlažemo posjet Tablaosima – restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko. Noćenje.

5. dan: BARCELONA - ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK
Doručak. Predlažemo izlet autobusom do najvećeg hispanskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u planinama. Po dolasku u svetište slijedi posjet manastiru i crkvi s poznatim kipom Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Povratak u Barcelonu i transfera za zračnu luku u Barceloni. Putnicima koji ostaju u gradu predlažemo posjet poznatoj plaži Barceloneti, posjete muzejima ili kupovinu. Transfer za zračnu luku u 15:30 sati ispred hotela. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20.

Cijena aranžmana po osobi: 2.990 kn
First minute: 2.790 kn 
(za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta)
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 1.190 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: na upit!

Popust:
- odrasla osoba 5% popusta na pomoćnom ležaju
- dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Napomene 
Pristojbe zračnih luka podložne su promjenama i konačni iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa.

Pronađite lokaciju na karti

Video

POŠALJI UPIT