NOVA GODINA BEČ DELUXE - 3 dana autobusom

GARANTIRANO

Program putovanja

Putovanje Nova godina Beč deluxe tura 3 dana autobusom 30.12.-01.01.2018.
GARANTIRANI POLAZAK

Moguć polazak iz Rijeke i Karlovca                                    

Hotel Ibis St Marx

Odličan hotel centralno lociran, pruža vam mogućnost povratka u hotel po vlastitom želji. Zbog velikih gužvi u Beču tih dana osigurali smo i ulaznice i rezervaciju termina za Schonbrunn, koje možete kupiti kod nas u poslovnici.
                                                           

1.dan    ZAGREB-BEČ  - dan za razgled i shopping   30.12.2017.
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u  6.30 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Beča. Oko 11.00 sati ulazimo u velegrad sa 2,2 milijuna stanovnika koji žive u zoni gradskog metroa. Autobusom ulazimo u poznati bečki prsten koji okružuje unutarnji dio grada. Proći ćemo pored Urania opservatorija, Muzeja i akademija primjenjenih umjetnosti, velikog Gradskog parka, palače Württemberg (sada Hotel Imperial), zgrade Opere, obližnji Karlov trg i crkvu, Akademije i Muzeja likovnih umjetnosti, Prirodoslovnog muzeja, dvorca Hoffburg, Trga Marije Terezije, parkova Burggarten, Volksgarten i Rathauspark, Parlamenta, Burgtheatra, zgrade univerziteta i neo-gotičke crkve Votivkirche. Izlazimo kod Hofburga te završavamo kod katedrale Svetog Stjepana iz XV stoljeća i predstavlja najvažniji spomenik Beča. Slobodno vrijeme. Možete posjetiti Mariahilfer strasse, poznatu po odličnim trgovinama ali i po imenu koja ulica nosi. Naime muški su tako uzdisali „Mario pomozi“ kada bi žene krenule u kupovinu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan     BEČ –  znanstvena fantastika   31.12.2017.
Doručak. Odlazimo u centar. Predlažemo fakultativno Time travel. Ili putovanje kroz vrijeme grada Beča. Ulazimo u podrume starog samostana Sv.Mihaela, gdje nas dočekuje hologram fratra koji se po legendi izgubio davno i sad luta hodnicima. Naravno i njihov vodič. Uz njih nam pričaju i o povijesti Beča, voštane figure Franza Josepha i Sissi..idemo u 4D kino gdje putujemo i borimo se, osnivamo Beč, pa zajedno sa majstorima hodamo po skelama buduće katedrale. Po nogama nas šibaju repovi štakora koji su donjeli kugu u Beč, pucamo sa bedema u tursku vojsku i mir. Stop. Gradi se novi Beč, Mozart i Strauss grade novu povijest. A onda opet potres, sirene, rat...i na posljetku moderna Austrija. Cijela projekcija traje 50 minuta. Za projekciju se potrebno najaviti u agenciju zbog rezervacije termina. Slobodno poslijepodne. Povratak u hotel. Navečer predlažemo odlazak u grad na proslavu Nove na otvorenom!  Noćenje.

3.dan BEČ – SCHONBRUNN -  „špilja“ Seegrotte Hinterbruhl  - ZGB  01.01.2018.
Doručak. Ujutro krećemo gradskim prijevozom u Schonbrunn, jedan od najljepših baroknih palača Europe. To je bila ljetna rezidencija carice Sisi. Razgled dvorca iznutra. Slobodno vrijeme za kavu te nastavljamo prema Hinterbruhl, 40 km od Beča i ulazimo u Seegrotte. Zvuči opasno ali nije. Ulazimo u jedan rudnik u kojem je nekad davno 2.000 radnika služilo svoju kaznu radeći na avionima ali i na kopanju gipsa. Tu se se  snimala „Tri mušketira“ a vi imate sada priliku vidjeti sjajnu špilju sa izrazito čistim jezerom koje se svaki dan ispumpava i to oko 60.000 litara vode da bi baš sada mogli ploviti brodićem kroz jezero. Nastavljamo prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima. 

Cijena aranžmana po osobi:  First minute 1.290 kn / Redovna cijena 1.390 kn

Popusti i doplate

  • djeca do 11,99 g u pratnji dvoje odraslih osoba 20% popust (krevet na kat)
  • nema trokrevetnih soba i nema twin soba

 

NAPOMENA : polazak iz Rijeke ili Karlovca potrebno obavezno najaviti pri rezervaciji. Polasci su garantirani bez obzira na broj putnika iz Rijeke ili Karlovca. Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava. 

Rok za prijavu: 7 dana prije puta ili dok ima mjesta / Minimalan broj putnika: 40

Hotel Ibis St Marx ocjena 7.7 na booking.com

Hotel Ibis budget Wien Sankt Marx nalazi se u 3. bečkom okrugu, na 2 minute hoda od autobusnog kolodvora Erdberg i istoimene postaje podzemne željeznice. U sklopu ovog objekta, udaljenog 10 minuta vožnje podzemnom željeznicom od centra grada, gostima su na raspolaganju moderne sobe s besplatnim klima-uređajem i TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima. Besplatni bežični pristup internetu dostupan je u cijelom objektu Ibis budget Sankt Marx. Svaka smještajna jedinica uključuje kupaonicu s tušem i WC-om. Bogat švedski stol za doručak

Vrijednost više: Animacija „Putovanje kroz Beč“ ! Bogat program, baš za one koji žele više!

Pronađite lokaciju na karti

Overview

 

Napisala i uređuje program

 

Video

POŠALJI UPIT