OBITELJSKI ODMOR TERME JEZERČICA - HOTEL TERME JEZERČICA 3* - 3 - 8 dana

OBITELJSKI ODMOR

Opis ponude

OBITELJSKI ODMOR – Terme Jezerčica, hotel Terme Jezerčica 3*
Obiteljski paket, 2 polupansiona za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina u terminu 21.12.-29.12.2018. & 01.01.-31.01.2019.

Hotel Terme Jezerčica 3*

Obiteljski odmor se odnosi na smještaj za četveročlanu obitelj, 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina u 1/2+1 sobi – jedno dijete na pomoćnom ležaju, drugo dijete na ležaju s roditeljima.
Cijena je po smještajnoj jedinici za četveročlanu obitelj.

2 polupansiona od 1.890 kn za četveročlanu obitelj 

Cijena:

Smještaj u 1/2+1 sobi Cijena po obitelji
2 polupansiona od 1.890 kn
5 polupansiona od 4.180 kn
7 polupansiona od 5.650 kn

Doplate: dodatni dan/polupansion 598 kn po obitelji; puni pansion 85 kn po osobi dnevno, djeca 7-12 godina 60 kn dnevno.

Cijena paketa uključuje:
- smještaj u 1/2+1 sobi za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 god. (jedno dijete na pomoćnom ležaju, drugo dijete na ležaju s roditeljima)
- 2 noćenja na bazi polupansiona
- neograničeno korištenje unutarnjih bazena s termalnom ljekovitom vodom (veliki plivački bazen, bazen s efektima, dječji bazen s toboganima, bazen za bebe, relaksacijski bazen)
- 2x neograničeni ulaz u SPA zonu
- 1x opuštajuća masaža u trajanju 20 min
- dječja animacija na bazenima u vrijeme školskih praznika
- neograničeno korištenje fitness centra
- besplatan najam opreme za individualno nordijsko hodanje
- šetnja Gradom labirinata
- besplatan WI FI u hotelu i na prostoru Vodenog parka
- besplatan hotelski parking
- vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2x dnevno, pon-pet)
- 10% popusta na sve masaže i usluge Wellness i SPA centra

Doplata za boravišnu pristojbu u agenciji 8 kn po osobi i danu, djeca do 12 godina gratis; doplata za osiguranje 2 kn po osobi i danu.

OPIS HOTELA

Hotelska ponuda: unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom i pet bazena za sve uzraste te 2 velika whirlpoola (relaksacijski bazen s toplim gejzirima, dječji bazen s toboganima, rekreacijski bazen s efektom umjetne kiše, bazen za bebe s animacijama, plivački bazen); vanjski vodeni park  otvoren u ljetnim mjesecima (veliki bazen s tri tobogana, hidro-masažom i masažnim topovima, bazen s toboganima); SPA zona (turska sauna, aroma finska sauna, klasična finska sauna, panoramska klasična finska sauna i infracrvena sauna, hammam, whirlpool, prostor za opuštanje, vanjski hladni bazen za fazu hlađenja, vanjski whirlpool s terasom za sunčanje);fitness; hotelski restoran

Sport i zabava: biciklizam, nordijsko hodanje, plivanje, ronjenje, let balonom, stolni tenis, odbojka na pijesku, mali nogomet

Sobe: sve sobe imaju izvorsku termalnu vodu, besplatni WI-FI internet i LCD televizor s velikim izborom domaćih i stranih TV programa, klima, sušilo za kosu

Prehrana: buffet doručak i večera, tradicionalna zagorska jela, kombinacija nacionalne i internacionalne kuhinje s naglaskom na zdravoj prehrani

POŠALJI UPIT