PARNDORF I BRATISLAVA - 2 dana autobusom

GARANTIRANO
CIJENA OD:550kn

Program putovanja

Putovanje Parndorf i Bratislava 2 dana autobusom 20.10., 17.11.2018.
GARANTIRANI POLASCI

Mogućnost polaska: Zagreb, Varaždin i Čakovec

1. dan Zagreb - Designer Outlet Parndorf - BRATISLAVA
Polazak iz Zagreba u 6:00 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja prema PARNDORFU uz povremene odmore tijekom puta. Designer Outlet Parndorf najveći je dizajnerski shopping centar u cijeloj Austriji i ukoliko volite dizajnersku odjeću ovo je pravo mjesto za vas. U centru se nalazi više od 150 trgovina sa preko 600 brendova ženske, muške i dječje mode, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porculana, torbi, poklon artikala … trgovine Armani, Gucci, Prada, Karl Lagerfeld ... Ne propustite stalna sniženja u rasponu od 30% - 70 %! U sklopu outleta ima puno restorana i kafića. Slobodno vrijeme za shopping. Oko 17:00 sati nastavljamo prema Bratislavi. Odlazak do hotela, prijava i smještaj. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja (gradskim prijevozom) te upoznavanje živahnog središta slovačke prijestolnice. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan BRATISLAVA - Zagreb
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak u razgled grada (autobusom i pješice): Bratislavski dvorac je najvažnija znamenitost grada i nalazi se na brijegu u samom gradu. Dvorac krase četiri tornja i jedno je od rijetkih mjesta odakle se vide tri države: Austrija (3 km), Mađarska (13 km) i Slovačka. S dvorca se pruža prekrasan pogled na sve dijelove grada. Grad je podijeljen Dunavom na moderni i stari dio grada, spojen mostovima, najpoznatiji je Novi most - na samome mostu se nalazi rotirajući restoran i vidikovac NLO na visini od 84 metara. U podnožju brijega smjestila se katedrala svetog Martina, najveća i jedna od najstarijih crkava u Bratislavi koja je služila za krunidbe monarha. Stari grad ima mali, ali očuvan srednjovjekovni centar gdje se nalaze najvažnije povijesne znamenitosti i zanimljivosti Bratislave: glavni trg na kome se nalaze stara gradska vijećnica i Rolandova fontana – Mihalska vrata s tornjem iz 14. stoljeća, jedina preostala od četvora vratiju u gradskim zidinama - Primacijalna palača, današnje sjedište gradonačelnika Bratislave - Slovačko narodno kazalište - palača Grasalkovič, rezidencija slovačkih predsjednika. U Starom gradu nalaze se i mnoge druge zanimljivosti od najuže kuće u Europi do čudnovatih uličnih kipova... Slobodno vrijeme, grad je prepun kafića, pubova i suvenirnica. Povratak prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Smještaj naših grupa u Bratislavi je u hotelima 4* (lokalna kategorizacija). Svi hoteli koje koristimo su izvrsno povezani linijama javnog gradskog prijevoza.

Cijena putovanja po osobi: 590 kn
First Minute:  550 kn (do 40 dana prije polaska odnosno do popunjenja kapaciteta po FM cijeni)

Rok za prijavu: do popune mjesta odnosno 7 dana prije polaska.
Minimalan broj prijavljenih putnika: 40 putnika

Nema popusta za trokrevetnu sobu.

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava. Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 3 dana prije polaska.
Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni pratitelja putovanja na licu mjesta.

Cijene putovanja

Datum polaska:
20.10.2018
Datum povratka:
21.10.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: Varaždin / Čakovec / AK Zagreb
Cijena:
550 kn
Boravak:
2 dana
FIRST MINUTE
GARANTIRANO

Šifra: D45
 REZERVIRAJ ZA 20.10.  POŠALJI UPIT ZA 20.10.
Datum polaska:
17.11.2018
Datum povratka:
18.11.2018
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: Varaždin / Čakovec / AK Zagreb
Cijena:
550 kn
Boravak:
2 dana
FIRST MINUTE
GARANTIRANO

Šifra: D45
 REZERVIRAJ ZA 17.11.  POŠALJI UPIT ZA 17.11.

Cijena uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
  • 1 noćenja s buffet doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV u Bratislavi
  • shopping u Parndorfu
  • razglede prema programu
  • turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
  • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje:

  • boravišnu pristojbu 1,70 eur po osobi - obavezna doplata na licu mjesta
  • doplata za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata kad putuje samo 1 osoba) 250 kn
  • sve što nije navedeno kao uključeno (ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode kao što su piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i slično)
  • putno osiguranje 


Mogućnost doplate za odabir sjedala u autobusu (doplata nije obavezna):
Na našim putovanjima nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz doplatu prilikom rezervacije. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
· za posebno sjedalo u autobusu:
- 1 red – sj 3,4 100 kn
- 2 red – sj 5,6,7,8 100 kn
· za dodatno prazno sjedalo u autobusu 250 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Dobro je znati
Valuta: nacionalna valuta i jedino sredstvo plaćanja je euro. Javni gradski prijevoz: cijene karata su povoljne – 0,90 eur, redovna karta vrijedi 60 minuta od poništavanja u aparatu. Vikendima i blagdanima vrijedi 90 minuta. Presjedanje je dopušteno.

VAŽNE INFORMACIJE
- Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 29 dana prije početka putovanja. Preporučamo putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
- raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redosljedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća doplata
- završno pismo vam dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja - to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
- fakultativnu ponudu (nije obavezna - ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti države u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
- dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka i slično)
- organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
- organizator putovanja ne može utjecati na razmještaj po sobama u hotelu jer to isključivo ovisi o recepciji hotela
- kvaliteta hotela - na nivou Europske unije pokušala se napraviti hotelska standardizacija koja bi bila prihvaćena u svim državama. Ipak, iako je izrađena, ona nije pravilo, već služi samo kao smjernica državama članicama. Prema tome se u različitim državama razlikuje i hotelska kategorizacija. Svi su hoteli standardizirani i odgovaraju lokalnoj službenoj kategoriji
- organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
- pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa – najkasnije 5 dana prije početka putovanja.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

Pronađite lokaciju na karti

POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT