PRAG - 3 dana autobusom

FIRST MINUTE
CIJENA OD:950kn

Program putovanja

Putovanje Prag 3 dana autobusom 11.01.2019.

Smještaj na brodu MS Thurgau Florentina 3* usidrenom u samom centru Praga! Pogled na praški dvorac (Hradčany), život na rijeci Vltavi kao i Čechův most - jedan od najljepših Art Nouveau mostova u Češkoj.

Vodimo vas na putovanje u Prag, grad na rijeci Vltavi kojeg ćete doživjeti iz jedne potpuno drugačije perspektive upravo zbog smještaja na brodu MS Thurgau Florentina 3* usidrenom u samom centru Praga. Uživat ćete u pogledu na praški dvorac (Hradčany), život na rijeci Vltavi kao i Čechův most - jedan od najljepših Art Nouveau mostova u Češkoj.

1. DAN / ZAGREB– PRAG
Polazak u 05.00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja prema Češkoj uz usputna stajanja radi odmora. Dolazak u Prag te smještaj na brodu MS Thurgau Florentina 3* usidrenom u samom centru Praga. Uživat ćete u pogledu na praški dvorac (Hradčany), život na rijeci Vltavi kao i Čechův most - jedan od najljepših Art Nouveau mostova u Češkoj.  Nakon kraćeg odmora predlažemo orijentacijsku šetnju centrom grada s pratiteljem putovanja (Vaclavske namesti - Prašna brana – Rudolfinum - Židovska četvrt). Kasnije odlazak na nezaboravnu večeru u tipičnoj srednjovjekovnoj češkoj taverni s tradicionalnim programom. Povratak u hotel. Noćenje na rijeci Vltavi kojoj je skladbu posvetio i poznati češki pijanist, dirigent i pokretač nacionalnih snaga u češkom Glazbenom životu - Bedrich Smetana te je uvrstio u grandioznog ciklusa „Moja Domovina“.

2. DAN / PRAG
Nakon doručka odlazak u razgled grada s mjesnim/lokalnim vodičem: Hradčani – Loreto – kraljevska palača – Katedrala sv. Vida – Zlatna ulica (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme)-Karlov most – starogradski trg s astronomskim satom. Nakon razgleda predlažemo odlazak na dvosatnu romantičnu vožnju brodom po Vltavi s buffet ručkom na brodu tijekom koje ćete doživjeti prekrasan praški dvorac (Hradčany) i brojne mostove. Slobodno poslijepodne za vlastite programe, šetnju gradom, kupovinu ili posjet nekom od muzeja. Noćenje.

3. DAN / PRAG – ČESKY KRUMLOV - ZAGREB
Doručak. Nakon doručka odlazak prema bajkovitom gradiću iznad rijeke Vltave - Českom Krumlovu, ispunjenim arhitektonskom baštinom koju čini više od 300 kuća izgrađenih oko zapanjujućeg dvorca iz 13. stoljeća. Oduševit će vas šarm ovog lijepog gradića, vijugave kamene uličice i povijesno središte grada koje je upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Razgled grada: barokno kazalište, most (na Plašti), glavni trg…Posjetite pivovaru Eggenberg po kojoj je poznat Česky Krumlov a češko pivo glasi kao jedno od najboljih na svijetu. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira od kojih je prepoznatljivi Krtek- poznati junak češkog animiranog filma. Slijedi nastavak putovanja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi:
FIRST MINUTE 950 kn / Redovna cijena 1.090 kn

Minimalni broj putnika: 40

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Češku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Smještaj na brodu MS Thurgau Florentina 3* usidrenom u samom centru Praga!

Cijene putovanja

Datum polaska:
11.01.2019
Datum povratka:
13.01.2019
Grad polaska:
Zagreb
Mjesto polaska: AK Zagreb
Cijena:
950 kn
Boravak:
3 dana
FIRST MINUTE
Šifra: D02
 REZERVIRAJ ZA 11.01.  POŠALJI UPIT ZA 11.01.

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • sve razglede prema programu
 • smještaj na brodu MS Thurgau Florentina 3* usidrenom u samom centru Praga u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja s buffet doručkom
 • poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog vodiča
 • razgled Češkog Krumlova
 • voditelja putovanja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

 • doplata za jednokrevetnu sobu: 290 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • putno osiguranje

 

Fakultativni program:
- nezaboravna večera u tipičnoj srednjovjekovnoj češkoj taverni s tradicionalnim programom (Historical Fantasy Show): 35 EUR
- romantična dvosatna vožnja brodom po Vltavi s buffet ručkom: 20 EUR
 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn
 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
   

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

POŠALJI UPIT

Video

POŠALJI UPIT